gunji#36433
Azt írják, ha romulán frakciójú karakteren bontod ki, akkor very rare/lila BOFF-ot ad, egyébként normál fehéret.
Én várok még egy kicsit, hátha javítják. Meg jó lenne valami borg-féle témájú karaktert létrehozni, aztán telepakolni borg boffokkal :D
Az új patrol tetszik, csak 7/9 megint borzasztóan hadar, érthetetlen, amit mond, a sorozat(ok)ban érdekes módon nem volt ilyen probléma. Ennyit számít, ha a színészt egy profi instruálja. (Egy-két éve láttam egy bemutatóvideót egy magyar fejlesztésű űrállomáson mászkálós játékból, ott is profi színészek beszéltek, s a hangsúlyozásból nagyon hallatszott ezen segítség hiánya. Néha eszembe jut, mi lett a játékkal, de már elfelejtettem a nevét :(
#36432: Igen, egyetértek. Inkább filmesítettek volna meg egy-egy könyvet, vagy az ENT ötödik évadjára beígért romulán-föderációs háborút. Vagy a STO-ból valamit, pl. egy ikóniai háború a STO-s befejezéssel nagyot üthetett volna. Ha meg nincs már jó ötletük, akkor engedjék a nem profikat dolgozni (pl. Axanar).