Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Specializáció is bejött. Ott se tudom eldönteni, hogy mire is kéne tenni...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Disco Enterprise tényleg baromi sok petet tud kidobni.
Egy rahedli kis izé dongott körülöttem.

ui: jelenleg ahogy néztem a megpörgethető gazdaság úgy 2-3 éve a béka feneke alatt van úgy 2 csilliárd fény évvel és az accelerátoron nincs akkora haszon ez az idő/pénz keresés legjobb módja így ferengi szemmel de lehet tévedek jah és loot boxot ne nyiss! 😄
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.06.25. 18:32:08
Egyébként érdekes, hogy régebben, mikor kipróbáltam a játékot 2x is, nem fogott meg, de most nagyon tetszik. Van egy varázsa ennek a kicsit gagyi, egyszerű körítésnek. Olyan régi Star Trek fíling. 😊
Tegnap az egyik flotta tag úgy gondolta felveszi a mostani projectet még pár karival és majd talán legközelebb befejezi,de meglepetésére ahogy felvette az új projectet az egyből kész lett neki.
Én is felvettem pár karival de nekem sajna nem lett kész.
Érdemes.
De ha dilifarmolásra kell kari akkor jem hadart csinálj,nem 1-es szinten kezd hanem 60.
A finomított dilithiumot tudod mozgatni a karakterek közt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.24. 22:38:25
Én múltkor is bezsebeltem ingyen egy T8 prém tankot.<#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehetett volna több is,de nem tetszett a többi,az egyiknél meg nem értem haza időben.<#hawaii>#hawaii>
Pl. a wg "játékaiban" ehhez képest szó szerint a monitor előtt kell megdöglened, ha hasonlót akarsz magadénak tudni, míg itt napi 5-10 perc alatt le tudod rendezni ezt, sz'al, még mindig ez a leghumánusabb promóció!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Roma hajóra kellene,plasma cannonhoz valami jó szett,de nem tudom mit tegyek.
Mondjuk legszivesebben roma szettet tennék mert ugye úgy autentikus.
De van a vissza a jövőben deszka is,vissza a jövőbe eventen lehetett kapni 2015-ben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.24. 18:31:22
NA akkor a floaters kő nekem. 😊
Katt.
Jah T6 rizsa corvette lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.24. 18:05:41
Nem tudom fejből mihez.
Este megnézem.
Ha megveszed a nagy roma packot jár hozzá is 3 boff.
Az egyik úgyemlékszem dupla traites borg.
Azt hiszem mégis a jem kari kapja a hajót.
Maradnak az űrben a romulánok (2% esély az 1% helyett), lent verekedni meg jók a jem'hadarok (3% a 2% helyett). Csak-csak megoldódott ez az összevisszaság...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Három vanguard.
Mert csak három van.
Akkor az összes romulán boff-ot, amit a kritikus sebzésnövelésért tartottunk, profi jem'hadar-ra kell lecserélni?! <#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.06.24. 13:02:35
Játékos Vanguard kari traitje:
+5% Weapon Damage
+7.5% Critical Severity
+4.5% Critical Chance
Boff Vanguard traitje.:
+5% All Weapon Damage
+1% Critical Chance
+2.5% Critical Severity
A boff jóval gyengébb crit szempontjából.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.24. 09:20:50
A spiral wave disruptor is csak karakternek unlockolódik,annak akinek kiveszed a Galor-t.
Fegyók accountra unlockolódhatnak dil storeba?
A boff más mint a játszható faj.
+7.5% Critical Severity
+4.5% Critical Chance
Wiki szerint.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.23. 20:20:25
Vagy annak adom a hajót vagy csinálok új karit lehet
Én úgy emlékszem hogy minél több advanced beam van fent annál nagyobb a sebzés.
Csak cseten arról áradoztak mennyire jó a hozzá járó beam.
Más valaki meg keresett valakit aki megajándékozná egy ilyen hajóval.<#buck>#buck>
Ha jól emlékszem ez az advanced pghaser 60% sebzés bónuszt ad 15 másodpercre.
Egy beamnél,de minél több van fent annál többet.
Ha veszel egy ilyen MW diszkó enterprise-t jár hozzá valami exkluzív advanced phaser beam.Ami csak ehhez a hajóhoz jár.
Gondolom D7-hez valami diszruptor,de azt nem tudom,csak a diszkó enterprise-os új spéci phasert dicsérték,mert állítólag sokkal erősebb mint egy sima beam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.23. 18:23:13
Első tokentől epic lett.<#wow2>#wow2>
Két up tokenből mk15 epic lett,ilyen könnyen még sosem uppoltam cuccot.