Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
Igazából én annyira sok mindent nem szeretnék. Kell majd egy tank hajó(mmorpg-ben mindig tankolok), kéne majd valamilyen hajó az eredeti sorozatból és persze egy Voyager. Mondom, nem tudom mi merre a játékban. Nem tudom mit honnan kéne kivenni. Ma láttam csak azt meg, hogy a reputationnél miket lehet kioldani, meg hogy ilyen markokat kell gyűjteni. Csak csinálom a sztori küldiket meg lenyomom egyszer ezt a crystalline cataclysm eventet. 😊
Specializáció is bejött. Ott se tudom eldönteni, hogy mire is kéne tenni...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Kristályra várva valaki rám küldte a sok lökött petjét.
Disco Enterprise tényleg baromi sok petet tud kidobni.
Egy rahedli kis izé dongott körülöttem.

válassz ki egy fő karaktert , húzd ki neki minden repuját t5 re egyelőre ne t6 mer csak (ha még nincs ki húzva) majd kezd el finomítani a dilit ! ma számoltam ki jelenleg 1100 zen / kari ha van event egy két karival csináld meg ahogy kedved tartja fő karinál első sorba admi miatt az összes gaygesz t5 hajót vedd ki eventes hajókat ingyér hajókat is majd ha lesz főnix box akkor ott a voth meg hasonlókat azok op-k miután van fölös zened nem pakkos hanem sima hajót érdemes ki venni nevezetesen fednél az arbiter meg a gagarint ezek brutál hajó majd jöhet a következő kari fele mark kell t5 ig viszont nagyon sok dili jön be! fő karin ha unod a banánt csak admival érdemes foglalkozni és simétled úgy 30-40 kari ig mire oda jutsz addigra lesz annyi zenes hajód és egyéb hajód hogy a friss 52 es karidat egy szempillantás alatt admi farm karira csapd át 40 karinál úgy havi szinten jön be 11k! zen ami ha úgy számolsz 2 milliárd ec 3 havonta garantáltan árfolyam ingadozás szerencse stb... ez kell ahoz hogy év végére az embernek 30k zenje legyen vagy sok piize stb

ui: jelenleg ahogy néztem a megpörgethető gazdaság úgy 2-3 éve a béka feneke alatt van úgy 2 csilliárd fény évvel és az accelerátoron nincs akkora haszon ez az idő/pénz keresés legjobb módja így ferengi szemmel de lehet tévedek jah és loot boxot ne nyiss! 😄
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.06.25. 18:32:08
igaz de ha meg van neki vmelyik starter pack kódja akk azokban fog ülni mint hogy egy nyári eventes hajóba üljön vagy amit daeus mondott ha netán meg van neki a bajori v a freki akk inkább azokat fogja használni
frango
Köszi! Igazából csak próbálkozok, hogy mit is lenne érdemes már csinálni. Az első karakterem most lvl50 és úgy látom, hogy sok dilithium és zen kell a kesőbbiekben. Ebből próbálok következtetni csak. Endgameről fogalmam sincs. Szóval tippeket, ötleteket szívesen fogadok, hogy mit is csináljak, mivel érdemes foglalkoznom és hogyan. 😊
Egyébként érdekes, hogy régebben, mikor kipróbáltam a játékot 2x is, nem fogott meg, de most nagyon tetszik. Van egy varázsa ennek a kicsit gagyi, egyszerű körítésnek. Olyan régi Star Trek fíling. 😊

az admirality dolgot ki hagytad! most gondold el 4+4+4 t6 os hajó +t5 ös változata így van 24 hajód kezdésnek és pl bajori hajó op lett meg ez a freki is elég használható és még menő is kezdetnek jó traitet ritkán szoktak jót bele tenni sajna de pár nap és ki derül az tuti tac lesz tán pilot 4/3 vagy hasonló a régi javítása
Próbálta valaki most felvenni az eventes projectet?
Tegnap az egyik flotta tag úgy gondolta felveszi a mostani projectet még pár karival és majd talán legközelebb befejezi,de meglepetésére ahogy felvette az új projectet az egyből kész lett neki.
Én is felvettem pár karival de nekem sajna nem lett kész.

A zen acc wide.
Érdemes.
De ha dilifarmolásra kell kari akkor jem hadart csinálj,nem 1-es szinten kezd hanem 60.
A finomított dilithiumot tudod mozgatni a karakterek közt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.24. 22:38:25

frango
A ZEN az accounthoz van kötve vagy karakterhez? Ez a napi 8000 dilithium elég kevéske. Érdemes több kataktert csinálni?

Nem figyelsz oda eléggé.
Én múltkor is bezsebeltem ingyen egy T8 prém tankot.<#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehetett volna több is,de nem tetszett a többi,az egyiknél meg nem értem haza időben.<#hawaii>

Jó, de "ingyen" van és kezdő f2p játékosnak, akinek csak arra kell pár ezer zen-t összekaparnia, hogy a kezdőkaraktereivel játszani tudjon (tárolókapacitások és cserefelület kiépítése), nemhogy normális, T6-os hajója legyen - különösen most, amikor nem 250 alatti a zen árfolyama - egy nagyon is jó forrás!
Pl. a wg "játékaiban" ehhez képest szó szerint a monitor előtt kell megdöglened, ha hasonlót akarsz magadénak tudni, míg itt napi 5-10 perc alatt le tudod rendezni ezt, sz'al, még mindig ez a leghumánusabb promóció!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Biztos lesz valami érdekes traitje.

Szerintetek plasma fegyverekhez melyik szett a legjobb?
Roma hajóra kellene,plasma cannonhoz valami jó szett,de nem tudom mit tegyek.
Mondjuk legszivesebben roma szettet tennék mert ugye úgy autentikus.

szánalmas az egész risa event már... a helyett h kupont kapnánk adnak egy értelmetlen hajót aminek haszna nincs mert box-os lobis zenes promós jobb nála
Nem vagyok benne biztos,de talán főnixből kivehető.

Puff neki, erről lemaradtam 😞
Az szörfdeszka.
De van a vissza a jövőben deszka is,vissza a jövőbe eventen lehetett kapni 2015-ben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.24. 18:31:22

ASzittem a powerboards az olyan kint a "Vissza a jövőbe" légdeszkája... 😊
NA akkor a floaters kő nekem. 😊
Floaters használható bárhol,de szörfdeszka szárazon vicces lenne.<#buck>

Ezek a " Floaters and Powerboards " nem használhatóak szárazföldön? Elég nevetséges, hogy egy sci-fi játékba gyalog kell rohangálni mindenhová... Utálom is a földi küldiket.
azt hiszem el jött a vég ha ezt a f*s-t is t6 ra rakják 😄
Gyün Rizsa event jövőhéten.
Katt.
Jah T6 rizsa corvette lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.24. 18:05:41

Vagy az másik packhoz jár?
Nem tudom fejből mihez.
Este megnézem.

És romulán karinak van dupla traites zenes boff is.
Ha megveszed a nagy roma packot jár hozzá is 3 boff.
Az egyik úgyemlékszem dupla traites borg.

+5% all weapon dmg-számszerűleg nem tudom mennyi lehet.
Azt hiszem mégis a jem kari kapja a hajót.
De, akkor azok is csak a földön olyan nagy legények! <#szomoru2>
Maradnak az űrben a romulánok (2% esély az 1% helyett), lent verekedni meg jók a jem'hadarok (3% a 2% helyett). Csak-csak megoldódott ez az összevisszaság...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

De igen,a jem jobb,nálam Vanguard boffok vannak minden karinál.
Három vanguard.
Mert csak három van.

Az ground,külön van space és ground.

Itten meg azt írja, hogy a kritikus esélye duplája, mint a legjobb romulán boff-nak és "csak" annak mértékében egyeznek meg vele... <#fejvakaras>
Akkor az összes romulán boff-ot, amit a kritikus sebzésnövelésért tartottunk, profi jem'hadar-ra kell lecserélni?! <#wow1>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.06.24. 13:02:35

Hát a lekvár kieg is a pénzre ment,kellett valami OP faj amire lecsap a nép.
Játékos Vanguard kari traitje:
+5% Weapon Damage
+7.5% Critical Severity
+4.5% Critical Chance

Boff Vanguard traitje.:
+5% All Weapon Damage
+1% Critical Chance
+2.5% Critical Severity

A boff jóval gyengébb crit szempontjából.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.24. 09:20:50

Aha, sz'al ezért is oly brutálisan OP-k - ha ehhez hozzájönnek a vanguard boff-jaik, flottás tac-konzolok, stb....!

Nem hinném,szerintem csak karakternek.
A spiral wave disruptor is csak karakternek unlockolódik,annak akinek kiveszed a Galor-t.

Discovery tactot kezdtem tegnap,de lehet hagyom.
Fegyók accountra unlockolódhatnak dil storeba?
Hát akkor csinálj egy fedes és egy jem karit neki.<#nyes>

Még vacilálok rajta,jem karival biztos brutálisabb lenne,csak nem lenne autentikus
Mert az boff.
A boff más mint a játszható faj.

Érdekes, mert itt: #33389 a képen sokkal kevesebb van írva...

Majd mond el hogy még is kb milyen a hajó.

Köszi!Hát nem lesz szép,de talán jó kis dpst lehet vele összehozni😊
Nem láttam konkrét számokat sehol,köszi!Hát akkor lehet ő kapja a hajót,kevesebbet kell güriznem vele
+5% Weapon Damage
+7.5% Critical Severity
+4.5% Critical Chance
Wiki szerint.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.23. 20:20:25

Jem hadar kariknak mennyi a pontos crit buffja?
Vagy annak adom a hajót vagy csinálok új karit lehet
Csetre linkelte be valaki az epic fegyót.
Én úgy emlékszem hogy minél több advanced beam van fent annál nagyobb a sebzés.

Azt tudom,ma olvastam róla én is,mondjuk pontos szorzóról nem,csak hogy az alap advanced beamet buffolja a többi.
Azt nem tudom.
Csak cseten arról áradoztak mennyire jó a hozzá járó beam.
Más valaki meg keresett valakit aki megajándékozná egy ilyen hajóval.<#buck>
Ha jól emlékszem ez az advanced pghaser 60% sebzés bónuszt ad 15 másodpercre.
Egy beamnél,de minél több van fent annál többet.

Romulánok tudják vajon használni a hajót?
Nem arra gondolok,az új enterprise kapott valami spéci advanced phasert,ami csak vele kapható.
Ha veszel egy ilyen MW diszkó enterprise-t jár hozzá valami exkluzív advanced phaser beam.Ami csak ehhez a hajóhoz jár.
Gondolom D7-hez valami diszruptor,de azt nem tudom,csak a diszkó enterprise-os új spéci phasert dicsérték,mert állítólag sokkal erősebb mint egy sima beam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.23. 18:23:13

aha én advance retro-t használok a k13-ról és jah
Kivettem Lorca konzolját diszkó repuból,gondoltam uppolom Mk15-re és talán epicre is,vettem 10 főnix up tokent.
Első tokentől epic lett.<#wow2>
Két up tokenből mk15 epic lett,ilyen könnyen még sosem uppoltam cuccot.