• Chak
    Picard évandzárót ki látta?
    Szerintem nem volt rossz, de azért pár dologba beletudnék kötni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Például abba h jött egy flottányi romulan olyan hajókkal ami nehezen ráfogható h romulan, plusz mind copy paste volt. De ez még elhanyagolható ha ráfogjuk h tal shiar sorozatgyártotta őket. Ami igazán szúrja a szemem az a warp effekt, és a föderációs copy paste flotta. Warpból kilépő effekt DSC-ben is egy generic scifi-t idéz, itt pedig majdnem ugyanaz csak az bummszerű hangja nem volt. Nagyon generic, és semmi Star Trek egyedisége nincs meg számomra. A Starcraft játékokban a battlecruiserek is kb ugyanígy lépnek ki térváltásból mint az említett ST sorikban. Nem is értem. Kár. Persze ez csak vizuális dolgok, de valahogy zavar. A másik a fed fleet. Az még elmegy h a romulan mind egy kaptafa, de h itt beraktak egy avengerre hajazó hajó modelt, és rányomták a copy paste-t 100x. Ennyire low a budget? Bármelyik ST sorit nézem ha ilyen flottás megmozdulások voltak akkor nem egy hajóból volt 100 hanem változatosan mindenféle hajó tipusból. Ezt még a DSC is tudta hozni a dupla évadnyitójában. Itt meg semmi. Néztem forumokban meg fb csoportban h más szemét is szúrta. Plusz elég lownak tűnt a hajók renderelése is. Kivéve la sirena vagy mi a neve Rios verdájának. Űrharc sem volt. Tutira nem nem volt rá pénz lol.

Másik érdekesség h Data-t végleg shift+f4-elték(STOhoz képest ez nagy változás). Picard is meghalt, aztán felébredt egy új testben mintha mi sem történt volna XD(lol milyen fejet vág mikor rájön h nemkapott szuperképességeket)
    kissé Altered Carbon sorozatszaga volt itt. Picard meghal, és Q sehol. Micsoda szentségtörés haha. Összeségében tetszett, kár h a folytatás a korona miatt távoli lesz.

Ja meg a borg kocka sem csinált sokat a végén. Talán a folytatásban lesz még szerepe.