Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon át szeretnének menni fizetősbe-lehúzóba és mindent afelé terelnének: lassan az STO-nak is "vége" lesz!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ha összefoglalná két percben és tömören elmondaná meg lehetne nézni,de így nem,a szövege fárasztó és bealszom tőle.
De végig pörgettem,kb minden jó eventet sajnos ki vesznek,kristályt is kiveszik ami fasság.
Elcsesznek mindent most már.

Egy videó, némi kritikával az STO-ban tervezett változásról.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Addigra fullosan kész a repu, és a diszkont project is. Akkor már költhetek itemekre is.

Minek a téhat repu?

Majd ha elértem téhat repu kiveszem torpos kariknak. Talán addigra nem nerfelik használhatatlanra. xD

Szeretem ha kész. 😄

Napi endevor 150k phaser sebzés űrben.
Mivel endevoros kari lekvár így át logoltam kumaris karira,bemegyek STF-re,egyet lő kész.<#hehe>
Aszittem hirtelen hogy bug,de nem tényleg kész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.30. 19:08:51

Nem viccelek.
Simán spread nélkül 300k-t is sebez.
Spreed-el meg kilő rengeteget és olyan 90-100k körül odavágnak.
Spreed 3 skillel öt célpontra lő ki mittomén hány torpedót,4-5 darabot talán.
Mindenesetre sokat.
Három doffal és terran szettel van hogy egyszerre két torpedót is kilő.
Undi és disco torpedóból hajlamos a hajó egymás után kettőt lőni,olyan gyorsan betölti,
Ha a célpont messze van olyan 8-10 kilóméter,egyszerre akár hat torpedót is lő rá a hajó a gyors töltés miatt.

Tényleg? Akkor a torpedos kariknak ki kéne vennem.

Igen azt írtam én is.
Már alig vártam hogy javítsák,dark matter torpedót nem tudtam lemérni hogy mennyit sebez hy-el.
Dark matter pofátlanul erős spread skillel is,de kíváncsi vagyok hy-el mit tud majd.
Vicc hogy spread-el is 100k-t tud sebezni torpedónként.

Javítják a messzire lökős torpedo/trait bugot.

Mai peccs:
Content:
Updated perk, "To the Victor", it now completes correctly upon finishing the Cardassian front mission "Spoils of War."
Updated perk, "War Never Changes", so that it should now complete successfully if you are on a team that completes the engineering, science, and tactical objectives on the Romulan mission "Cutting the Cord."
Resolved an issue that could prevent you from interacting with some interacts while playing the TFO “Cure Applied”.
Systems:
Until further notice, "Cure Applied" and "Cure Applied (Advanced)" are no longer part of the Random TFO rotations.
They may still be played by entering the TFO manually from the master list.
Resolved an issue that caused the Intel Science Destroyer's wings to fold down and deflector to be hidden while in sector space.
Resolved an issue that caused Photonic Shockwave and some similar abilities to repel foes more than intended.
Section 31 Phaser Pistol's secondary fire damage improved by 50% due to its cooldown being longer than intended.
Resolved an issue that caused the threat increase from History Will Remember to apply even if you didn't have Threatening Stance active.
Resolved an issue that was causing all ranks of Uncertainty Burst to have the same Confuse duration. The duration now correctly scales up with Rank.
Resolved an issue that caused the buffs from History Will Remember to persist even if the trait was unequipped.
Resolved an issue that was preventing re-engineering of 2x Hullcap on the Non-Baryonic Matter Deflector.
Updated tooltip description for the Tethered Non-Baryonic Asteroid power to include damage amounts.
This is a text change only.
Updated tooltip description for the Tethered Non-Baryonic Asteroid to include duration.
This is a text change only.
Added icon for the Covert Pistols passive ability.

Végre lehet újra hy torpedózni tán.

Valami eszement laza lett a játék carrier hajóval.
Megálltam 19 kilóméterre a kaputól khitomeren,kidobáltam a hangárokat és elküldtem őket dolgozni,először lebontották az egyik oldalt majd a másikat,ha jöttek gyökerek kapun dobtam rájuk gw-t és lelőttem őket,majd vissza a melóhoz,a hajók 20-30 kilóméterről lazán melóztak.
Nagyon jó a sebzésük vanguard hangároknak,csak látod a büdös francba ahogy 20-50k-s lövéseket nyomatnak.

Vanguard hangárok ISA-n 41k dps-t toltak.
Egész jó.

Nincs semmi új hír,biztos nem jön a héten új hajó.
Csak az a hír hogy konzolra jön a Buran.<#rinya>

Jah,na ne vicceljünk már,én nem tartozom zen téren sem a nagyok közé.
Naponta egyszer tolom,a profibbak meg bottal nyomják állandóan és többször ennyi zent keresnek,csak ők el is költik kulcsra meg ilyesmire.
Én azért költök a dilimből upgrade-re,főnixre és egyébre.
No meg én csak egy accounttal admiraltyzok.
Hát igen,egy ideig 50k volt a határ,de aztán lett belőle 70 majd 80 utána 100k.
És most már ez az ami nyugalmat ad.
Ha elgondolom hogy egykor még az 5k zen össze farmolása is kihívás volt,azért vicces.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.28. 18:48:26

Nem is oly rég még 50k volt a vésztartalékszint...
Na, ezért nem lesz nekünk, kisembereknek soha olcsó Zen-ünk, ha ekkora tételben vásárolják föl a nagyok!

Admi nem tart sokáig,kb 2 perc egy kari és a dili meg jön.
Valami olyasmit hallottam hogy jön valami Hoover most tán,sci disco hajó.
Szerintem ki is akadnék ha elfogyna a zenem,mondjuk nekem már az is gond ha újra be esik 100 ezer alá,mert attól is elkap a para.

Ami volt már feléltem, admyzni sincs sok kedvem mostanában, és az utsó főnixnél sem váltottam be dilit zére.

Bár a traitje csak akkor jó ha csapatot akarod erősíteni.
Elite stf-en nem olyan rossz csapat hílelésre,bár másra nem jó.
Kivéve hogy a konzolja mókás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.28. 11:06:00

Hogy hogy nulla?
Az előző elég gagyi.
A traitje jó de a hajó elég gyönge.

Fogalmam sincs. Persze még csak kedd van, ha este nem lesz valami blog róla akkor biztosan nem.
Már az előző pack sem vettem meg. Használni úgysem fogom egyiket sem. Zenem is nulla. 😄D

Te mond a héten nem jön új hajó még?

Haha ja a sok kemény arc a gázban, miközben meztelen tholianok szégyentelenül mutogatják magukat XD

Szerintem poén volt,nukarán meg egyéb vacak helyen lazán rohangáltunk mintha át mentünk volna csák norriszba.<#hehe>
Mit nekem egy kis mérgező levegő én egy igazi jem hadar vagyok,köpök a mérgezésre.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.27. 20:06:09

Amilyen szarjaik vannak a dominium tagjainak (vorták meg lekvárok is olyanok.... tyű de örülnék egy-egy tulajdonságuknak), simán tudnak 😄
Arra emlékszem h valamit nyilatkoztak Crypticék h a jelenelgi 3ik gombás season után visszatérnek a hagyományos ST storykhoz. Ami ugye bármi lehet. Ezt a borg dolgot én is hallottam már. Már akkor is csak valami reddites lázálomnak tűnt. Repu revamp is mintha valamelyik Cryptices mondta volna. Vagy talán a roadmapon látható. Már nem emlékszem. A készülő ST évadok, és sorik meg egyértelműen tartalmakat jelent a játék számára. Ami ugye pozitívum.
Az új storykban meg nagyon látszik h a cég új animátorokat vettek fel, mert nagyon jól sikerültek. Szinte már furcsa egy mmoban ilyet látni haha. Remélem továbbra is ilyen szintű küldik jönnek majd.
A dominion ev suit javítása tök jó, de már így nem tűnik úgy a karim mintha valami mutáns lenne aki tud lélegezni nukarán. 😄D

Na egy év után kijavították a jem hadar EV suitot.<#buck>

Chak te hallottál valamit arról amit most pofáznak?
Állítólag diszkó téma után visszatérnek a borg sztorihoz,valami irtó erős és csúnya rossz borg jön.
De jön Picard,S31,diszkó season 3 és animációs sorozat tartalom is.
Meg jön a repu rendszer teljes rewampolása.
Meg talán jön még lekvárhoz is tartalom,mert a lekvár kieg sokkal népszerűbb volt mint a diszkó.

Nem tudom,nekem nem volt semmi gondom,negyven karival lazán le admiraltyztam,egyikkel duplán is.
Próbáld meg azt hogy másik karival mész be a játékba,utána újra próbálkozz azzal amelyik be ragadt,a játék felfogja ajánlani hogy ne normal hanem safe loginnal lépj be,fel szokta ha egy karakter beragad.

Mi van ezzel a játékkal? El akartam kezdeni az endeavor-os napit, borgokat kéne ölnöm, benyomtam ehhez egy borgos küldit, indításnál le akar tölteni valami pár kb-os fájlokat de megáll és nem megy tovább, csak alt+f4-el tudom bezárni a játékot, újra indítás után a karival akárhányszor próbálok belogolni nem megy mert mindig ugyanúgy lefagy a játék a töltőképernyőn.
Egyébként később lesz benne szerintem.
Csak ki tudja mikor.

Disco nincs benne sajnos.

Ha eléggé sokáig tárolod őket, akkor a mostani repu'-hoz való pöttyök is lesznek benne?
Nekem is van már pár darab, nem akarom "elpazarolni" a készletet...

CLR—Infected Space<2:57>— Dmg(DPS) —Garon 13 511 166(78 553) Rhese 12 703 927(71 774) Jokzay 11 441 373(65 008) Dumar 4 395 777(28 544) Li Hing 3 458 324(19 539)
Max. One-Hit: 731 318 (Garon)
Max. One-Hit: 731 318 (Warhead Module - Quantum (6 charges))

De dark matter torpedó sem kutya.
Max. One-Hit: 303 900 ()
Nem high yield skillel,azt kivettem mert jelenleg bugos és ellöki a vérbe az ellenséget.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.25. 21:10:23

Ment az acc bankba,onnan meg osztom szét.

Jöhet mind muhaha

Na bakker,micsoda mázli.

Daspu érdekes,meg az a BSTLH vagy mi.

jaj meg a d7 😊 bár azt coni/d7 el tudom el képzelni 😄
Ok,Így már világos.

nebula és enterprise disco kiadásba meg 2 nagyon ronda klingon hajó
ezek azok ugye ki tudod következtetni mi azok amik még nincsenek a játékba
Hát nem mondom hogy értem hogy miről beszélsz teljesen,mert nem ismerem a diszkós hajókat névről,de jól hangzik.
Klingon battle carrier kellene már de nagyon.

4 hajó van még amit zenesbe ki lehet adni +ugye a s31 carrier nover , coni , klingon oldalon a despu meg a bstlh vagy mi , és ugye kövi promoba a s31 nagy carrierje
Sok akció van mostanában.
Valami biztos jön.

Semmi. Bármi is jön az dsc anyag lesz. Lefogják fedni a teljes repertoárt. Közben esetleg beeshet a beígért dominion, és romulan cuccok. Ne kérdezd h mikor vagy milyen formában. Még az is lehet h a dominion hajó a még hiányzó lifetimer féleség lesz. A nyári event meg ugye a Risa hajó T6 lesz. Elég nagy passz a részemről h mi következik.

Nincs infód a közelgő hajókról?

Bírom a csajt. Kár h nem szerepelt többet.

Egyébként tegnap jött egy hír meg egy nyomi videó hogy az egyik diszkóveri szereplő a Crypticnél járt.
Link.