Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De végig pörgettem,kb minden jó eventet sajnos ki vesznek,kristályt is kiveszik ami fasság.
Elcsesznek mindent most már.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mivel endevoros kari lekvár így át logoltam kumaris karira,bemegyek STF-re,egyet lő kész.<#hehe>#hehe>
Aszittem hirtelen hogy bug,de nem tényleg kész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.30. 19:08:51
Simán spread nélkül 300k-t is sebez.
Spreed-el meg kilő rengeteget és olyan 90-100k körül odavágnak.
Spreed 3 skillel öt célpontra lő ki mittomén hány torpedót,4-5 darabot talán.
Mindenesetre sokat.
Három doffal és terran szettel van hogy egyszerre két torpedót is kilő.
Undi és disco torpedóból hajlamos a hajó egymás után kettőt lőni,olyan gyorsan betölti,
Ha a célpont messze van olyan 8-10 kilóméter,egyszerre akár hat torpedót is lő rá a hajó a gyors töltés miatt.
Már alig vártam hogy javítsák,dark matter torpedót nem tudtam lemérni hogy mennyit sebez hy-el.
Dark matter pofátlanul erős spread skillel is,de kíváncsi vagyok hy-el mit tud majd.
Vicc hogy spread-el is 100k-t tud sebezni torpedónként.
Content:
Updated perk, "To the Victor", it now completes correctly upon finishing the Cardassian front mission "Spoils of War."
Updated perk, "War Never Changes", so that it should now complete successfully if you are on a team that completes the engineering, science, and tactical objectives on the Romulan mission "Cutting the Cord."
Resolved an issue that could prevent you from interacting with some interacts while playing the TFO “Cure Applied”.
Systems:
Until further notice, "Cure Applied" and "Cure Applied (Advanced)" are no longer part of the Random TFO rotations.
They may still be played by entering the TFO manually from the master list.
Resolved an issue that caused the Intel Science Destroyer's wings to fold down and deflector to be hidden while in sector space.
Resolved an issue that caused Photonic Shockwave and some similar abilities to repel foes more than intended.
Section 31 Phaser Pistol's secondary fire damage improved by 50% due to its cooldown being longer than intended.
Resolved an issue that caused the threat increase from History Will Remember to apply even if you didn't have Threatening Stance active.
Resolved an issue that was causing all ranks of Uncertainty Burst to have the same Confuse duration. The duration now correctly scales up with Rank.
Resolved an issue that caused the buffs from History Will Remember to persist even if the trait was unequipped.
Resolved an issue that was preventing re-engineering of 2x Hullcap on the Non-Baryonic Matter Deflector.
Updated tooltip description for the Tethered Non-Baryonic Asteroid power to include damage amounts.
This is a text change only.
Updated tooltip description for the Tethered Non-Baryonic Asteroid to include duration.
This is a text change only.
Added icon for the Covert Pistols passive ability.
Végre lehet újra hy torpedózni tán.
Megálltam 19 kilóméterre a kaputól khitomeren,kidobáltam a hangárokat és elküldtem őket dolgozni,először lebontották az egyik oldalt majd a másikat,ha jöttek gyökerek kapun dobtam rájuk gw-t és lelőttem őket,majd vissza a melóhoz,a hajók 20-30 kilóméterről lazán melóztak.
Nagyon jó a sebzésük vanguard hangároknak,csak látod a büdös francba ahogy 20-50k-s lövéseket nyomatnak.
Egész jó.
Csak az a hír hogy konzolra jön a Buran.<#rinya>#rinya>
Naponta egyszer tolom,a profibbak meg bottal nyomják állandóan és többször ennyi zent keresnek,csak ők el is költik kulcsra meg ilyesmire.
Én azért költök a dilimből upgrade-re,főnixre és egyébre.
No meg én csak egy accounttal admiraltyzok.
Hát igen,egy ideig 50k volt a határ,de aztán lett belőle 70 majd 80 utána 100k.
És most már ez az ami nyugalmat ad.
Ha elgondolom hogy egykor még az 5k zen össze farmolása is kihívás volt,azért vicces.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.28. 18:48:26
Na, ezért nem lesz nekünk, kisembereknek soha olcsó Zen-ünk, ha ekkora tételben vásárolják föl a nagyok!
Valami olyasmit hallottam hogy jön valami Hoover most tán,sci disco hajó.
Szerintem ki is akadnék ha elfogyna a zenem,mondjuk nekem már az is gond ha újra be esik 100 ezer alá,mert attól is elkap a para.
Elite stf-en nem olyan rossz csapat hílelésre,bár másra nem jó.
Kivéve hogy a konzolja mókás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.28. 11:06:00
Az előző elég gagyi.
A traitje jó de a hajó elég gyönge.
Már az előző pack sem vettem meg. Használni úgysem fogom egyiket sem. Zenem is nulla. 😄D
Mit nekem egy kis mérgező levegő én egy igazi jem hadar vagyok,köpök a mérgezésre.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.27. 20:06:09
Az új storykban meg nagyon látszik h a cég új animátorokat vettek fel, mert nagyon jól sikerültek. Szinte már furcsa egy mmoban ilyet látni haha. Remélem továbbra is ilyen szintű küldik jönnek majd.
A dominion ev suit javítása tök jó, de már így nem tűnik úgy a karim mintha valami mutáns lenne aki tud lélegezni nukarán. 😄D

Állítólag diszkó téma után visszatérnek a borg sztorihoz,valami irtó erős és csúnya rossz borg jön.
De jön Picard,S31,diszkó season 3 és animációs sorozat tartalom is.
Meg jön a repu rendszer teljes rewampolása.
Meg talán jön még lekvárhoz is tartalom,mert a lekvár kieg sokkal népszerűbb volt mint a diszkó.
Próbáld meg azt hogy másik karival mész be a játékba,utána újra próbálkozz azzal amelyik be ragadt,a játék felfogja ajánlani hogy ne normal hanem safe loginnal lépj be,fel szokta ha egy karakter beragad.
Csak ki tudja mikor.
Nekem is van már pár darab, nem akarom "elpazarolni" a készletet...
Max. One-Hit: 731 318 (Garon)
Max. One-Hit: 731 318 (Warhead Module - Quantum (6 charges))
De dark matter torpedó sem kutya.
Max. One-Hit: 303 900 ()
Nem high yield skillel,azt kivettem mert jelenleg bugos és ellöki a vérbe az ellenséget.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.25. 21:10:23

ezek azok ugye ki tudod következtetni mi azok amik még nincsenek a játékba

Klingon battle carrier kellene már de nagyon.
Valami biztos jön.