• Kotomicuki
    Anno a Tanius is egy 14 napos event jutalma volt, ha jól emlékszem: The Breach Event (March 2016) Reward - V.S.S. Tanius. (ezt én kihagytam akkor, így örültem, mint majom a farkának, hogy már a kezdésnél beletették a főnixbe )
    A két "hajó" - mer'hogy "ADMIRALTY-KÁRTYÁKRÓL" beszélünk! - így már - együttesen - 2x14, azaz - egybeszámolva a kettőt - 28 napos szenvedés ellentételezése volt, ekkoriban - uú, mint most a főnixben - csak az event-et végigcsináló karakter kapta meg a jutalmat -> az event után indított karakterek mind kimaradtak a jóból.

Namármost, ha szerencséd van, akkor a 40k dili'-be kerülő, 10 db főnix-ládát adó csomagból nyitsz 2 db kéket (2. szintűt) és így 5 napi finomításból megvan mindkét hajó, amiért anno 2x 14 napig kínlódtál - igaz, járt hozzá (2x) napi kb. 100 repu' - ahogy a csapat éppen teljesített - és a végén 50k dili' is (/karakter).

A repu'-utánpótlást a spaciális karakterhúzások (TOS, Jem', meg a 3., ami az első vó't) meg a mostani event-ek és az admiralty-endeavor jutalmaiból meg tudom oldani - amit gyorsan lehet szerezni, azt TFO-ból (kristály, infected, stb.), küldetésből (dyson), netán patrol-ból (delta) veszem ki, a többire meg elegek a ládák és a téli-/nyári-event-nevelések.
    De ez is csak 2-3, most még fejlődő karakteremet érinti, az összes többinek már mind megvan - vagy ott a zsákjában az erre való mennyiség -> nem kell remegnem a repu'-ért/miatt...
    Dili' meg van annyi, amennyi éppen kell - ilyen árfolyam mellett nem fogok több 10k-s csomagokra gyűjteni!
    Sz'al, az akkoron hozzáadott kiegészítők sem hiányoznak - jó, az 50k "ingyen" dili'-re nem mondanék nemet... - , így meg már tényleg egyszerűbb most, finomításból megszerezni azt a (két) hajót, mint anno...!