Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overwheilming force bugos.
Akinek bent van a trait annak a lövésétől minden ellenség elszáll a picsába.
Szó szerint.
ISA-n azzal töltöttünk vagy 10 percet hogy borg gömböket kergettük végig a térképen.

Kemény.
A lag-ot legfőképpen az okozza, hogy amerikában vannak a szervereik és mivel nekik, ott nem laggol, ezért ezzel nem is foglalkoznak.
Az, hogy esetleg a játékosbázis fele-2/3 nem is amerikai, nem hatja meg őket, már évek óta: náluk nem laggol és ez számukra a lényeg, a bolygó többi része pedig nem létezik...!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Basszus,ordas nagy bug van a játékban,
Discovery stf-en ha meglősz gw-vel összefogott klingon hy torpedóval akkor az összes klingon elrepül a retkes francba.
De konkrétan kibaszott messzire.20-40 kilóméterre elrepülnek és lefagynak.
Bazd most voltam egy félórás advanced operation riposte-n.
Tudod mért volt félóra?
Mert a klingonokat meg kellett ölni,igen ám,csak hogy közébük csókoltam egy hy 3 bio torpedót és a klingonok elrepültek a halálba,a szélrózsa minden irányába.De nem jöttek vissza,francot,le fagytak és ácsingóztak,vagy 20 hajót kellett egyenként meg keresni a pálya teljes szélességében.
A fő boss-t úgy meg lőttem hogy kirepült a picsába a pálya szélére.<#hehe>
Minden torpedó lövésemtől elrepült 20-40 kilóméterre,jah igen torpedós karival voltam,amin csak torpedó van.<#ravasz1>

Úgy h Plata úr maga egy biorobot, ezért nem kell neki mindenféle csoda automatizáló alkalmazások. Még felhasadna a téridő. 😄

<#banplz>

Én nem szoktam contrabandozni,meg az 1-2k dilis küldikkel sem törődöm,csak a tour.
Ha neki állnék 40 karival contrázni és admiraltyzni normálisan az félnapig tartana.<#hehe>
Ez az egy órás tökölés is fárasztó.

gunji, semmi próbléma, csak figyelmeztetésnek írtam, nehogy sírás legyen a vége. Ha az admirality-val gyorsan szeretnél végezni, akkor a következőt ajánlom: belépsz, elindítod a 2000 dilis contrabandos és a pár darab contrabandot adó personal küldit, aztán átlépsz az admiralitybe, ott addig pörgeted a küldiket, 1 kishajó (egy darab vadász vagy t1-t2 hajó) berakásával, míg jön a klingon vagy ferengi tour. Csak azokat töltöd fel fullra, meg ha néha bejön 1000-2000 dilis admirality küldit. Többivel nemfoglalkozol, csak kis hajókkal pörgeted. Aztán dilitium finomítás (ha lifetimeos vagy, ezt kihagyhatod, magától lefinomít éjjel 1kor minden karin). Eztán karaktercsere és így gyorsan végigpörgeted az összes karit napi 1, esetleg 2 végigfutással. Egyetlen hátránya, elégé idegörlő 10 karakter felett, de cserébe dől a lé. Nekem amit idáig sikerült elérnem a legutobbi dili event alkalmával, minden kari munkárafogásával, az 1050 zen/nap (327 árfolyamon számolva). De ehhez sokat kell dolgozni, farmolni, így most kb a harmada jön átlagban, mivel játszani is szeretnék a játékkal és nem csak agyhalott modjára farmolni.
Engem nem zavar.
A gyors admi titka hogy csak a tour küldikre koncentrálsz.
STO-ban csak combatlog-ot használok,más jó progit nem ismerek.
WOT-ban is volt régen pár modom,de már az is felesleges,mert most már alapból tudja azokat a játék.
WoW-ban van jó pár addonom,vagy ESO-ban,WOW-ban sok hasznos és jó addon van ami STO-ban is jól jönne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.16. 12:38:38

Nem az volt a szándékom, elnézést, ha zavart. Csak érdekelt, hogy másnak hogy sikerül hamarabb végezni egy olyan tevékenységgel, ami nekem órákig eltart, és ezt esetleg milyen legális eszközökkel lehetne gyorsítani. De felőlem ki lehet szedetni a linket.
(Amúgy nem hiszem, hogy adatlopós lenne. Sokan dicsérték a redditen, a forráskódja a githubon elérhető, egy keylogger benne feltűnhetett volna már másnak. A játékba nem is nyúl bele, saját excel táblából dolgozik. És nem, nem védem, nem is használom, nincs is rá időm, sajnos.)

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

gunji, ilyen szarságokat ne reklámozzál, ha még holnap is akarsz játszani az accountoddal! Az ilyen programok nagy esélyel lenyúlják a jelszódat accountnévvel együtt, esetleg meg vele az emailed is. Egyébként lehet hogy mükődik, a lagg egyik okozója is lehet, de ha jól megnézed az oldalát, a program múlt év ősz óta nem frissült.
Á nem.Csak simán tour küldikkel foglalkozom.
Többivel nem.Kivétel ha eventes karim van és kell az admiralty húzása,vagy új karim van és akkor neki húzom admiraltyt.

Tegnap az egyik küldit háromszor kellett újra kezdenem ugyanonnan,mert háromszor vágott ki a játék.

Ja, azt hittem, hogy használsz valami külső programot (pl ASO), ami segít a hajók gyorsabb kiválasztásában. Köszönöm.

A eszméletlen nagy laggal csinálnak már valamit? A születésnapi event óta mindenki szenved tőle és egyre jobban laggol. Már piacozás, admirality és bankból ki-be vételnél is érezhető. Voth battlezone már röhejes, össze vissza ugrál a hajóm. Küldi közben meg a lagg miatt kiakad a küldi, kezdhetem előlről, mert a rendszer nem érzékeli az orbitális lagg miatt, hogy közben befejeztem az adott részt. Lagg miatt nem veszi észre, hogy bejelentkeztem stf-re. Kipipálom, de ez valójában meg sem történik, eshetek neki újra. Ha ez így folytatódik, mindenki otthagyja a sto-t!
Mai frissítés.
General:
Resolved a potential crash when loading outfits in the Tailor.
UI:
Added the Bonus Discovery Marks cooldown to the Reward Cooldowns UI.
Content:
Resolved a potential crash when speaking to Lorca during, “Impossibility of Reason”.
Resolved an issue that was preventing Discovery Captains from accessing the Klingon War Arc on new accounts.
Updated rewards for "Impossibility of Reason" so that players receive both the Nanofiber Jacket costume unlock and the special bat'leth on first play.
Added the Nanofiber Jacket Costume Unlock to "Impossibility of Reason" replay reward options, for players that may have missed it on their first play.
Warden Vosker should no longer disappear after Landry saves Aakar during the episode, “Plausibility of the Possible”.
Systems:
Faulty Section 31 Holo-Disguise Updates:
Updated the Faulty Holo Disguise to only allow a single instance of the Toggle to be active at a time.
Resolved an issue where the Faulty Holo-disguise wasn’t appropriately interacting with meleeing.
Resolved an issue that was causing the entire stack of Faulty S31 Holo-Device to be consumed when using 1.
Item now comes as a stackable box which opens into an unstackable version.
Updated tooltips and descriptions for the Faulty Holo Disguise.
Covert Minelayer Suite Updates:
Resolved an issue that was causing Quantum mines to never leave creep mode.
Resolved an issue that was preventing the Mine Creep from working on leveless versions of the console.
Resolved an issue that was preventing various Universal Consoles from being affected by Unconventional Systems.
Resolved an issue that that prevented the Mind Meld Device from being redeemed if it had been discarded.
Known Issues:
Completing a Duty Officer assignment with unbound officers causes them to become bound.
Many abilities (particularly ground weapons) may be missing one tick of damage per activation, decreasing their expected damage output over time.
There is a known issue that prevents players from unboxing their Jem'Hadar Vanguard ships in some cases.

Egyszerű,csak tour küldire hajtok,minden más admi küldibe bevágom a legelső hajót és megyek a következőre.
Fene sem rak bele három hajót,a legelső hajót belevágom aztán irány a következő küldi,ha tour küldi akkor természetesen három legjobb hajó megy bele hogy 100%-os legyen,ha megvan a ferengi és klingon tour logolok másik karira.
Igen észrevettem a doffok boundok lesznek,de nem izgat.
Kis karimnak sulibán doffokat pakoltam be,azzal húztam fel 65-re,abból meg annyi van mint a szemét és bármikor tudok újat szerezni,mert a sulibán doff bug most is megy.
Ha kifogyok belőle csak belépek két karival egyszerre oszt megvan oldva.<#buck>
Itt még 53-as volt a karim,az első doff küldik után,minden használt doffja bound lett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.16. 00:46:42

Bocs a kérdésért, de ilyen időket hogy sikerül menni? Átlagosan 14 másodperc egy admiralty-küldetés indítása három hajó kiválasztásával, a karakterváltást nem is számolva? Szívesen meghallgatnám tanácsodat akár magánban is. Pls.
Cserébe tőlem is egy tanács: ne indíts doff küldetést vagy craftot, mert a doffok bound-ok lesznek.

Hát freemailt nem nagyon szeretik.

Ez milyen oldal ez a SteelSeries? Azt mondja az email címemre, hogy not valid. Sőt az összes freemail címemre. 😄
Alienwarearena kulcsok elfogytak, de azt hiszem nekem az NX meg is van.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.05.15. 21:36:17
Az első küldiben a fegyveres szekrémyben mk12 ur fegyver volt.
Küldi meg mk2 jutalmat adott.
Mk12 fegyver nem volt bound.

Mk2 jutalmat adott 60-as karinak az első.

Unalmas.

ez a két epizód küldi olyan volt mint egy egy discovery rész az enterprise utolsó két részének stílusában
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.05.15. 14:49:50
Köszi megnézem.
A küldi közben fel kell venni egy fegyvert a szekrényből,Ur fegyót kaptam bakker.<#wow2>
Azé vicces klingonnal klingonok ellen harcolni.<#nevetes1>

Beállítások első fül asszem,vamlami auto...szöveg.Este tudok pontosat.
Doff küldikkel 12-ről 53-ra húztam a karit,még két doff küldivel 60 lett,majd admival 61.
Most raktam a hajójára felszerelést.
És elmentem vele küldizni.
Semmi extra nincs rajta,nincs repuja,nincs traitje még is megy neki.

Jah,doffok és boffok nincsenek meg csinálva,nincs xp-m a boffok sklillezésére,így gyári alap skillek vannak bent,amik nagyon szarok.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.15. 12:29:37

Hol?
Az agyam eldobom állandóan cseszteti a kiskarimat a rendszer.
Most is épp küldizek vele.

Azt ki lehet kapcsolni hogy autómatán jelentkezzen küldikre
Tegnap kezdtem egy klingon kardi karit,ahogy kész lett vele a tutorial és kijöttem a tuttorial területről állandóan zaklattak hülye npc-k küldikkel,az összes epizód összes retardált küldijét be adta,másodperc nyugtom sem volt.
Még az 50-es küldiket is feldobta.

Lol.<#buck>

Az nem bug, csak bontottad a szövetséget, mert győzelem az élet!

<#banplz>

Figyelj van viccesebb.
Defense of starbase one-on a hajóm lőtte a csapattársakat.<#hehe>
Faw és torp spread befogta a csapattársakat is basszus.<#wilting>
Jem karival voltam.Jem vanguard carrierrel meg jem küldis torpedóval.
Csak néztem hogy mi a franc van,de a csapattársakat küldtem telibe torpedókkal.

Harmadjára kezdem el a második új küldetést, mert a végénél timeoutol a szerver... A faszom kivan ezzel a szarral! És elég vicces az, hogy nem megoldották azt, hogy a boffok beakadnak ide-oda és nem követnek hanem beraktak egy "regroup" gombot...
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.05.14. 19:03:04
Lobi és key ring sale.
Link.

Remélem az hogy belenyúlnak az aknákba megint,azt jelenti hogy jön végre valahára egy aknás hajó.
Bármit megadnék egy aknás hajóért,akár boxos akár zenes lenne.

Mai Frissítés:
Link
Two New Episodes added to the Age of Discovery Arc:
Discover “The Plausibility of the Possible”:
Journey to the Priors System in the Beta Quadrant and assist the crew of the U.S.S. Buran.
For more information, please visit the “Rise of Discovery: The Plausibility of the Possible” blog at:
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11150443-rise-of-discovery%3A-the-plausibility-of-the-possible

Continue the storyline with, “The Impossibility of Reason”:
Captains will continue the storyline after the events of the “Plausibility of the Possible.”
Experience the events that led Ellen Landry to become the hardened Chief of Security aboard the U.S.S. Discovery.
For more information, please visit the “Rise of Discovery: The Impossibility of Reason” blog at:
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11151983-rise-of-discovery%3A-the-impossibility-of-reason

Task Force Operations: Advance and Elite Difficulties Available:
Pahvo Dissension has returned as a normal TFO with Advanced and Elite Difficulties.
Peril Over Pahvo has returned as a normal TFO with Advanced and Elite Difficulties.
Operation Riposte has returned as a normal TFO with Advanced and Elite Difficulties.
Command Tier 6 Ships at Any Level:
All Tier 6 Starships owned on an account may now be flown by characters at any level, provided they have completed the Tutorial Experience for their chosen starting faction.
Level restrictions on the starships and associated reward packs have been removed.
Tier 6 Starships flown at lower levels have reduced stats and capabilities compared to their full potential, approximately matching other ships of the same level, and will grow with you as you level up.
All starting equipment ("Standard Issue"😉 that comes pre-equipped on Tier 6 Starships has been changed into scaling versions of those items, usable at any level.
Faction-based restrictions on Tier 6 Starships have not been altered as a result of this update.
For more information, please visit the “Command Tier 6 Ships at Any Level!” blog at:
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11138733-command-tier-6-ships-at-any-level%21

Discovery Legends Reputation:
This new reputation will be available with Rise of Discovery and will feature all new traits, kit modules, space equipment sets and a ground equipment set, as well as new ground armor and space visuals.
Earn Discovery Marks by participating in our newest TFO, “Operation Riposte”, as well as participating in the “Peril Over Pahvo”, “Defense of Starbase One”, or “Pahvo Dissention” TFOs.
"Defense of Starbase One" will now offer a choice of Fleet Marks or Discovery Marks on completion.
P.stellaviatori Spores can be earned by participating in the Advanced and Elite versions of the “Operation Riposte” TFO, as well as the “Peril Over Pahvo”, “Defense of Starbase One”, or “Pahvo Dissention” TFOs.
Rewards:
Discovery Marks and P.stellaviatori Spore Canisters can be submitted for Reputation XP and new, high-quality gear acquisitions.
Statmets-Tilly Field Modifications (Space Set – 4 Pieces)
Lorca’s Ambition (Space Weapon Set – 3 Pieces)
Burnham’s Resolve (Ground Set – 3 Pieces)
All new Kit Modules and Traits
For more information, please visit the “Introducing the Discovery Legends Reputation” blog at:
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11152283-introducing-the-discovery-legends-reputation

General:
Lighting 2.0 set to be the default setting for most computers on first game load.
Discovery and Enterprise boots are no longer available to Klingon Captains.
UI:
Added a new button to allow players to summon (transport) their Bridge Officers to their location.
Improved sorting of the Duty Officer Filter.
Positive and negative traits will sort to the top of the list.
Added a new option to the HUD to scale the size of buff icons on yourself.
Added a new option to the HUD to change the sort order of buffs on yourself.
Added several missing icons in the Colony World Holding.
Resolved an issue that was causing, “Improved Scientific Readiness”, to use Federation based icons when playing as a KDF or Romulan Captain.
Updated “Fragmentation Torpedo” debuff icon.
Abilities of items that open stores (such as the "Claim Lockboxes" option on Master Keys) no longer appear on player trays or in the powers menu.
Starship Emotes will no longer be placed onto player trays by default.
Content:
The Age of Discovery Arc has been updated:
All non-Discovery captains now have all of the Discovery themed missions in one "Age of Discovery" arc in the journal.
This means they have one tab with seven entries; six missions and one TFO mission.
The separate Mirror of Discovery Arc has been removed due to this.
Discovery captains: Now have the “The Plausibility of the Possible” and “The Impossibility of Reason” at the beginning of their journal in "Age of Discovery”.
The “Mirror of Discovery” Arc has been renamed to "Return of Discovery."
Battle at the Binary Stars TFO has been removed from Task Force Operations list and will return as an event at a later date.
Infected: The Conduit:
There is now a 30 second mission briefing time before the queue begins
Adjusted the position of the spheres in the initial spawn
Resolved an issue that caused Into the Hive Elite and Hive Onslaught Elite to reward one Borg Neural Processor instead of two.
Systems:
Elite Difficulty Updates:
Increased the damage multipliers that are applied to the Energy Damage of NPCs on Elite difficulty.
This increase starts small at level 50, and works out to an approximate increase of 40% at level 65.
This increase has not been applied to Kinetic damage.
Resolved an issue in the Zen Store description for the TFO Commendation Buyout for Operation Riposte that listed the Terran Guerilla Armor as one of the prizes.
Corrected this to correctly list the Elite Defense Satellite Console instead.
Added a new Captain Ability at level 38: Relocate Mines.
Transports all of your Space Mines to an area around the target enemy ship, minimum distance 2km, maximum 5km. 10km Ability range, but mines may be relocated from anywhere on the map.
Our intent with this Captain Ability is to bring mines closer to other weapons in reliability without compromising the feel of a minefield.
This Captain Ability allows players to continue to make use of their mines after the battle has moved and gives us a balance lever to adjust this reliability in the future without having to tweak individual mines.
All Jackal Mastiffs will now attack and move much more quickly, and will move into their "sprint" state when closing distance with enemies.
Ensign and Lieutenant Rank Mastiffs will now execute flanking maneuvers.
Jackal Mastiff bite damage has been increased, but bleed chance decreased. Damage of the bleed has been increased to compensate for a reduction in duration.
This should make them feel more threatening, without having a significant increase on combat balance.
Resolved an issue that could occasionally cause certain weapons and abilities that apply periodic damage to apply more instances of damage than intended.
Resolved an issue that prevented the damage modifiers on the Concentrated Tachyon Mine Launcher from increasing its shield damage.
Resolved an issue that could allow players to equip multiple variants of the Ablative Hazard Shielding console.
Resolved an issue that caused Reroute Reserves to Weapons to prevent you from activating other weapon enhancing abilities for several seconds after it ended.
Resolved an issue that caused Reroute Reserves to Weapon's icon to be greyed out while it was active.
The Chromodynamic Armor can now be upgraded.
Resolved an issue that could cause some damage from Kemocite-Laced Weaponry to not be properly attributed.
Renamed the Elite Fleet Disruptor Dual Pistols to Elite Fleet Disruptor Dual Sniper Rifles to better match their functionality.
Resolved an issue that could allow players to open the pack for the Temporal Light Cruiser , D7 Temporal Battlecruiser , or T'Liss Temporal Warbird if they couldn't fly the starship.
For any players in this situation, the ships have been re-boxed in your inventory and can once again be traded or sold.
Resolved an issue that caused some Nano energy Cells to use incorrect ability icons.
Resolved an issue that prevented the Federation Type 2 Phaser from getting a modifier when upgraded to gold.
This fixes existing items.
Resolved an issue that prevented the Federation Type 2 Phaser Mk IV from being upgraded.
This fixes existing items.
The Federation Type 2 Phaser is now eligible for Re-Engineering.
Resolved an issue that caused the Photon Torpedoes default equipped to some Discovery era Starships to use the incorrect icon.
Resolved several Photonic/Holographic Bridge Officers that were missing necessary Photonic-related data, which could cause unexpected interactions with hazardous environments.
Updated the description of the Soldier personal trait to indicate that it only affects ranged weapons. This is a tooltip change only.
The following consoles can now be equipped in Romulan Dyson Science Destroyers in addition to Warbirds:
Ablative Hazard Shielding (Romulan version).
Shield Absorptive Frequency Generator.
Ionized Particle Beam
Resolved an issue that was preventing all battleship-rank Klingon NPCs from having access to Cannon Scatter Volley above level 20, but instead having it below this level.
This was backwards, and these NPCs now gain access to this ability at 20 and do not lose it at higher levels.

Jóféle 5-3-as hajók, bármiféle mozgáskészség nélkül - ráadásul a DHC-kat sem biztos, hogy fogadják?! <#fejvakaras>
Gowron után még szimpatizálnának kardassziaiak a klingonokkal? (Még ha a Martok-ot "váltó" elcserélt hajszolta is bele a háborúba őt.)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Valami sügér hír megint.
link

Nem tudok dönteni hogy klingon vagy fed kardassziai karit csináljak.
Na meg tac vagy engi.
Flight deck cruiserhez szerintem jobban passzol engi.
Valahogy klingon oldalon jobban mutat egy kardi szerintem.
Csak klingon oldalon nehezebb boldogulni.
Jó lenne tudni mikor lesznek a T6 hajók level scalingra át téve.
Vagy jön-e mostanában értelmes hajó.

Ha eladod akkor sem,azt hiszem.

Na én ma megint rekord gyors kört toltam,1 óra 4 perc alatt letoltam 39 karival admit és még meg is reggeliztem közben.<#hehe>

Ha olyat húzol, ami továbbadható egy másik karakternek, amikor megvan a "kész csomag", akkor az abba ölt fejlesztések sem vesznek el, HA van akinek továbbadod.

Én max 2 karit fogok ki gearelni, egy TAC és egy SCI-t, a jem'hadar farmolós kariknak max a kezdő ground gearjét fogom feltolni MK XV-ig legközelebb, Dyson-ra elég lesz az. Lett most is 1-2 epic a TAC karin, de addig feleslegesnek tartottam pazarolni rá komolyabban az upgradeket amíg tudom hogy úgyis cserélve lesz az adott item rajta. Azokat fel se húztam MK XV-re sem. Majd legközelebb már több upgradem is lesz, meg a karakter gearje is "véglegesebb" lesz... Nekem olyan 160-170 phoenix token fogyott el, abból nem is maradt. Van még úgy 17db Omega, azokat már nem tudom érdemes lenne valamire felhasználni, max 1-2 epicre eladásra, de most amúgy is tele van exchange epicekkel...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.13. 07:03:20
Hhmm, volt omegám, vettem "gyorsítókat" is, még jóval az up-weekend előtt, volt némi dili'-m és saját gyártású up-tokenem is, de ezen a hétvégén sem sikerült minden karakteremet "rendbe raknom".
Sőt, van amelyiknek még az iconian űrszettje sincs kivéve... <#shakehead>
De elmondhatom, hogy ezzel mind a 15 db 65. szintű túllépett az "odakozmálós" korszakán! <#nyes>

Max. One-Hit: 550 261 (Enhanced Bio-Molecular Photon Torpedo - High Yield III)
Egész szépen szól ez a vacak.
Már csak lorca torpedója kell harqpeng helyett.

Nem tom,tribblin még eszement erős.
Az új repus szett szintén erős,az új dbb és torpedó is egyenlőre op.
Jah,és tribblin valószínűleg úgy mérték a crites fegyvert hogy endevor nincs kihúzva,rendes szerón ehhez még rakd hozzá az endevor traiteket is.
Nincs kedvem felmenni tribblire,franc se kezd el most át másolgatni dolgokat.
Jövőhéten úgyis kijön élesre,igaz tribblin az új repus dolgokat ki lehet venni ingyen és egyből,éles szerveren meg vagy 50 nap lesz a repu.
Cseten már azon ment a találgatás hogy milyen dhc-kból kellene most gyorsan betárazni hogy ha élesre is kijön a dolog akkor sokat lehessen vele keresni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.11. 20:58:38

Ááá, majd hozzálövik az ellenfelek keménységét, aztán, akinek nem ilyenje van (szigorúan Mk XVI mega-epic) az megborul az első PvE 1v1-nél! <#hehe>

Az ágyúkkal amúgy is kezdeniük kell vmit, ha csak arra korlátozzák a +kritikus esélyt, akkor vége szakadhat a beam + faw korszaknak, csak ehhez az ellenféloldalon is balanszolni kell - vagy, ahogy írtad, vissza kell venni az esztelen kritikusmennyiségből.
De már annak is örülhetünk, ha nem megint egy bug-tengert kapunk a hajunkra az új dolgokkal. <#nyes>

Védelem szerintem nem nagyon kell egy borg stf-en.
Ha cruiserrel kilőnek az már gáz,de még egy olyan papír hajóval mint a kumari is meg lehet lenni nulla védelmi konzollal.
Az enyémen csupa kumari és uni konzol van.Mégsem lövik ki alólam.És dhc van rajta meg quad és wing cannon.
Még cruiseren is használok dhc-t,lásd boxos dread vagy klingon bortasq,ha nekem lassú cruiserrel megy a dhc és jól is megy,akkor ott a játékosnál van a bibi ha fürgébb hajóval is béna dhc-vel.
Csetre linkelték a tesztes hajókat,nem hiszem hogy én raknék rá olyan konzolt,mert sajnálnám rá a pénzt,de az új konzollal és fegyverrel meg romulán karival 40%-ra felviszik a critet,shc-s simitár a crites dhc-kkel olyan sebzést nyom hogy az eszement.
Bár szerintem ez nerfelni is fogják.Többszáz ezres lövéseket nem sokáig hagyják bent dhc-vel szerintem.
Borg stf-en tac kocka egy sorozatot nem bír ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.11. 18:18:07