Chak#36082
Anno a régi időkben mikor még admy álom sem volt akkor a klingon nabokkal mindenap csak a contrabandot szedtem doffozással, és váltottam be naponta 2k-ra. NA most ha jól értelmeztem azt mondja h a ferengi admy ad majd 30k pool, ami 50%-al ad majd többet amíg le nem jár. Akkor a 2k contra váltás 3k lesz mint a dili event alatt. 10 nap alatt lesz 30k ami annyi mintha admyznék a 10/10 túr jutalomért. Végül is ha nem néztem be valamit akkor ezzel majdnem ott vagyok h kell hozzá contra is. Nem is beszélve h van jópár admy küldi ami 1-2k dilit ad alapból. Arra még 50% a poolból, és azzal is beljebb vagyok. Sajna az agyatlan klikkelek félálomba admynak vége, de azért nem maradunk ore nélkül.
Az insták is adnak dili, meg a patrol is sztem'. A bonus pool gondolom azokra is hatni fog. S talán a vip kártyás bányászásra is.
Több a farm mint 4 éve, de ha tartósan bezuhan a zé váltó ára akkor talán megéri. Time will tell..
contrázás egyetlen hátránya számomra h el kell ballagni az npchez a doffozás után buu