Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.13. 07:03:20
Sőt, van amelyiknek még az iconian űrszettje sincs kivéve... <#shakehead>#shakehead>
De elmondhatom, hogy ezzel mind a 15 db 65. szintű túllépett az "odakozmálós" korszakán! <#nyes>#nyes>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egész szépen szól ez a vacak.
Már csak lorca torpedója kell harqpeng helyett.
Az új repus szett szintén erős,az új dbb és torpedó is egyenlőre op.
Jah,és tribblin valószínűleg úgy mérték a crites fegyvert hogy endevor nincs kihúzva,rendes szerón ehhez még rakd hozzá az endevor traiteket is.
Nincs kedvem felmenni tribblire,franc se kezd el most át másolgatni dolgokat.
Jövőhéten úgyis kijön élesre,igaz tribblin az új repus dolgokat ki lehet venni ingyen és egyből,éles szerveren meg vagy 50 nap lesz a repu.
Cseten már azon ment a találgatás hogy milyen dhc-kból kellene most gyorsan betárazni hogy ha élesre is kijön a dolog akkor sokat lehessen vele keresni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.11. 20:58:38
Az ágyúkkal amúgy is kezdeniük kell vmit, ha csak arra korlátozzák a +kritikus esélyt, akkor vége szakadhat a beam + faw korszaknak, csak ehhez az ellenféloldalon is balanszolni kell - vagy, ahogy írtad, vissza kell venni az esztelen kritikusmennyiségből.
De már annak is örülhetünk, ha nem megint egy bug-tengert kapunk a hajunkra az új dolgokkal. <#nyes>#nyes>
Ha cruiserrel kilőnek az már gáz,de még egy olyan papír hajóval mint a kumari is meg lehet lenni nulla védelmi konzollal.
Az enyémen csupa kumari és uni konzol van.Mégsem lövik ki alólam.És dhc van rajta meg quad és wing cannon.
Még cruiseren is használok dhc-t,lásd boxos dread vagy klingon bortasq,ha nekem lassú cruiserrel megy a dhc és jól is megy,akkor ott a játékosnál van a bibi ha fürgébb hajóval is béna dhc-vel.
Csetre linkelték a tesztes hajókat,nem hiszem hogy én raknék rá olyan konzolt,mert sajnálnám rá a pénzt,de az új konzollal és fegyverrel meg romulán karival 40%-ra felviszik a critet,shc-s simitár a crites dhc-kkel olyan sebzést nyom hogy az eszement.
Bár szerintem ez nerfelni is fogják.Többszáz ezres lövéseket nem sokáig hagyják bent dhc-vel szerintem.
Borg stf-en tac kocka egy sorozatot nem bír ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.11. 18:18:07
Szerintem meg azért, mert nem kell annyit bíbelődni a célkereséssel és célra tartással, hanem "szabadon" lehet száguldozni, ami a védelemnek is jót tesz.
Lehet, hogy unalmas, de nem is megerőltető és mégis hatékony a beam (2x4-es beam boat-ra gondolva itt, a DBB (+kör beam) az megint más tészta, bár még ez is előnyben van az ágyúkkal (+ torony) szemben) -> ezt nem tudja utolérni/behozni a DHC soha!
Ill, magára a hajóra, annak manőverezési képességére sem annyira finnyás a beam, mint az ágyús variáns.
Energiából is kevesebbet kér a beam (60 vs. 74), ami megint csak jót tesz a sebzésnek.
Egy jó dps-kört nagyon meg kell tervezni, begyakorolni a DHC-val és gyakran csapat is szükségeltetik mellé, hogy ami a 45 fokból kimarad, azzal se az ágyúsnak kelljen foglalkoznia.
Néhány tévesztés és máris semmivé lett a több, mint 2x-es sebzéskiosztás...
Mert az még nagyon fun.
Klingon oldalon kéne egy carrier,de valami olyan ami jól is néz ki meg megy hozzá a disruptor.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.11. 11:56:08
Most tervezem lecserélni disruptor dhc-ket spiral dhc-re.
Engi klingonnal maradok T6 lekvár dreadnáél,de lehet tac klingonnak le cserélem egy másik boxos carrierre,csak még nem tudom melyik lenne tac-osabb.
No meg nálam számít az is hogy jól nézzen ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.11. 10:26:00
Tesztelők szerint a crtdx3 crth és crtdx3 dmg lesz az új divat a fegyvereknél.
DHC és crit.
Én nem bánnám ha vége lenne a bím meg faw korszaknak.
Rólad mindig ez jut eszembe.<#hawaii>#hawaii>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szomorú Plata, hogy kommentjeimet trollkodásnak veszed pusztán azért nem bólogatok minden orbitális baromságra amiket itt írtok. Nem kell, hogy tetszen de trollkodásnak minősíteni a tiédtől eltérő véleményeket az sajnos elég gyerekes magatartás.
De oké, legyen. Meghagyom ezt a topikod neked és többi jómadárnak, hogy egy körben ülve tapsolhassatok egymás elmés kommentjeire.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.05.11. 08:42:25
Vagy új event,vagy csak javítják a hibát.
Most mindenki uppolja a cuccait a hétvégén,jövőhéten meg kijön új repu meg új cuccok és kezdhetik elölről.
Ha igaz hogy dhc-s lesz a season meg crites.
Tribblis tesztek alapján azt mondják hogy az a legjobb az új repus szettel.
Nem lesz olcsó mulatság,de 40%-os crittel és dhc-kkel eszementül üt.
Érdekes lesz,dhc-k lesznek az erősek és nem a beam?
Fura.
De nekem bejön ez a váltás.
Egy RRW karim van, az is lvl30.
Az új discovery repuval meg a romulán ragadozómadarak lesznek megint előnyben.
Újra simitárok lesznek a dps versenyben elöl.
Kár, hogy erre sincsen pénzem 😄
Ú de gáz randák.
A kép számomra azt üzeni, hogy a StarTrek "puhánysága" úgyviszonyul a Warhammer világának brutalitásához mint a gyermekkor világa a felnőttként megtapasztalt valósághoz.
De nem tudom mi legyen,fed vagy klingon.
Klingon oldalon jobb hangárok vannak,de fed oldalon könnyű boldogulni.
No meg azt sem tudom pontosan mi legyen tac avagy engi.
Elsőre azt hittem valami ARC cucc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.10. 14:39:50
De köszi az infót! <#eljen>#eljen>
Vagy kapod küldetésért.
A következő eventig? Az nem tudni mikor lesz?
Köv eventig nem látszódnak.
Akkor folytathatod.
Én csak poénkodtam.