• Bozi_Vilag
    Én az andoriaiakat kedveltem meg nagyon az Enterprise sorozat során (kicsit emlékeztetnek magamra lol), szóval nagyon örültem, hogy a Gravity welles hajó az andoriai. Nem kellett kétszer mondani, azonnal létrehoztam egyet. Jelenleg mind a 4 ground boff és a kapitány is az.

Sajnos nagy kár, hogy nincs ennyire energiájuk. Igazából az a legnagyobb, hogy két frakciót megcsináltak 8 éve, és azóta azon élnek, mindent csak azokhoz dobálnak be. Mindegyik kap max 4-5 külön küldetést meg 3 hajót, és akkor örülhetünk.
    De ha nem is annyit, mint amit írtál, de azért a tényleg fontosakat megcsinálhatnák, a modern időben (múltat hagyjuk, mert akkor fajonként minimum kettőt kéne ). Értem itt: a föderációt, klingonokat, romulánokat, domíniumot és a borgokat. És innentől a többiek nagyrészét hozzájuk lehetne csapni: kardik mehetnek a domíniumhoz, bajoriak igazából a fedhez... (a többiről nem tudok nyilatkozni mert még azokat nem láttam :D)
    ((Plusz, a borgokhoz bármelyik fajt oda lehetne csapni, mint egy-egy asszimilált faj. És ugyanúgy örülnénk, mint most az új fajoknak, csak még kevesebb munka))
    Óh, amúgy szerintem a világ legkönnyebb külön frakciója a terran lenne. Konkrétan a hajómodelleken húznak egy-egy sárga és/vagy piros csíkot, átneveznek mindent, és a legtöbb küldi lemehetne ugyanúgy, csak a szöveget kell újravenni.