Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként servicesből és appearancéből is van.
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.30. 19:53:45
Bugos konzol több milla dps-t tol egymagában.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na 14 milla dps-em lett.<#hehe>#hehe>
Max. One-Hit: 356 164 992 (Tolata'Agar)<#buck>#buck>
És csak 8.2 milla dps-em lett.<#lookaround>#lookaround>
Majdnem 2 milliárdot sebzett a turret összesen.<#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.30. 11:29:12
Valami gáz van vele több millás dps-t csinál.<#eplus2>#eplus2>
Már amíg ki nem javítják.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.30. 10:33:26
Az orrom előtt lőtt 370 milliót vele valaki.<#eplus2>#eplus2>
De még nem fejeztem be teljesen,meert van olyan karim aminek 3 kristály lett felvéve,a másik kettőt még töltögetem.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 23:18:57
Azért, utólag visszatekintve, pozitív a mérleg: legalább 12x 14x 8k dili' (1 millió 344 ezer) "lepárolva" és összesen 600k finomítani való bevétel, amivel újra 100k finomítatlan fölé kúszott a legkisebb mennyiséggel rendelkező, "nagy" karakterem is.
Csak ne vinné el az ember fél délutánját ez a tevékenység...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Sőt a legtöbb PW játék ugyanazon a szerveren van.
Így tudsz írni neverből STO-ba.
Szoktam is piszkálni STO közben Chak-ot amikor neverwinterezik.<#hawaii>#hawaii>
Sőt amiatt hogy több játék működik egy szerverről egyszerre több karival is tudok STO-ban ökörködni.<#eplus2>#eplus2>
Volt már hogy egyszerre több karival akasztottam ki valakit STO-ban.<#vigyor>#vigyor>
Hú de jó hecc vót,állítólag reportolt is mert csaló vagyok.<#vigyor>#vigyor>
Régen meg volt egy csapat idióta aki minden nap feljött STO hun csetre Champions online-ból és a
Neverwinterbe az ARC klinesben lehetett küldizéssel zent szerezni.
Neverwinterben is tudsz zent csinálni,de sokkal szarabb.
Tudtommal, magát a zent vagy dilit nem lehet.
Kérdésem is lenne: Zen-t nem lehet átvinni, vagy megosztani a Neverwinter-l? Kezdésből jól jött volna valamennyi oda is, néhány karakter helynek. Az alap kettő elég soványka.
De azt írja, 8/28 only, ma meg 29. van, nem is mutatja, hogy akció lenne.
(kár)
Engivel szoktam grundozni.
Ha az egyiket az öv tudja, akkor már csak a másikra kell fogyóeszközt csomagolni, így azok nem ütik egymást cd-ügyileg.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.29. 16:01:04
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Kell egy rahedli ikony mark és ikony token,de azt brotherhood-al legegyszerűbb farmolni,Tac karival nem nagyon szoktam groundra járni.
Utána már izlés szerint (hogy sebzés vagy inkább heal/resistance boost jelleget preferál az ember)
Photonic Overcharge, Graviton Spike, Motivation, Strategic Analysis, Hammer and Anvil, Take Cover
Szivesen.Én úgysem játszom mostanában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 09:52:25
Nem tudom én meg sem néztem a flottás változatot.
De azt hittem a konzolja volt túl durva vagy ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.28. 19:53:21
Remélem legalább a karihúzó event nem lesz tetű nehéz.
Romulán és ilyen több milliiárdos hajóval ennyit tud kihozni?
Na ne röhögtess már.
Az a lökött csethuszár is csinál 240k dps-t cannon hajóval meg romulán karival.
Kb ugyanilyen istentelenül drága cuccokkal.Bár a videóját nem tom linkelni mert sosem szoktam megnézni,de cseten szokott róla pofázni.
Kardassziai hajókkal meg 500k felett sebeznek megint.
Ha érdekelne a nagy dps mint ahogy nem,inkább én is arra mennék,mert állítólag a kardi hajókkal meg spirál disznópörkölővel könnyű nagy dps-t csinálni.Bár hogy sosem tennék a hajómra dmgx3 vagy 4 statos fegyót az hót beztos.
Másik meg hogy a polaron rohadt hervasztó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.28. 18:02:16
Egy nem vanguard hajó hanem fostos boxos hajó.<#eplus2>#eplus2>
Másik meg full polarongy.<#eplus2>#eplus2>
Hármadik hogy a videó baromi unalmas és a radai rosseb se nézi végig.<#hehe>#hehe>
Négy,az most nincs épp fáradt vagyok és még nincs kész a kávém.<#hawaii>#hawaii>
Platának, szeretettel!
Úgy tűnik, hogy a legfrissebb konzolok sem a legaljáról valóak: elérte a polaron-t is a power creep szele!
Remélem, a "fejlesztők" nem fogják "leértékelni" a repu'-s (és flottás) cuccokat csak azért, mert azok "ingyen vannak" és ezért a kiadó nem keres rajtuk szinte semmit sem.
Az engi valóban kicsit erős, ha valaki resetelne és nem osztaná ki a pontokat, biztos úgy is tudna küldizni. 😄
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.08.28. 09:15:25
(Nem csak) Kezdőknek tudsz ennél is jobbat - kevesebb idő alatt több EC-t dobót, amihez nem kell fél-egy évig gyűjtögetni a hozzávalókat?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.28. 08:44:21
Tour the galaxy ad talán 1 millát,cserébe végig kell rongyolnod időre az összes hülye rendszeren.Tudod ki a ragya menne 1 milla ec-rt félórás vesszőfutásra.Mikor még S5 idején volt napi küldetés meg a tököm tudja mi a tour the galaxy-hoz megcsináltam,de most azért a napi 1 misiért nem tenném meg.
Elnézve a guide-ot a vanguard úgy látom tényleg megérte az árát.
Ha jól látom az enginél írja hogy tök szar a gyári build,de pont engit nem kezdtem.<#buck>#buck>