• lammaer
    Hát, idén 1 filmet terveztem moziban megnézni (a Man In Black 3-at :) ), isten tudja, lehet a Picard is belefér... de bevallom csak akkor ha valami JJ Abrams stílusban tolják.

Szeretem az ST-t (most éppen a DS9en rágjuk át magunkat, 6. évadnál járunk). Ezek a filozófikus, karakter fejlődésről szóló TV epizódok 40 percre nekem pont elegendőek (de igy is van olyan hogy simán bealszom egy-egy unalmasabb epizódon, mondjuk amikor Odo vergődik a szerelem csapdájában vagy a bajori vallás kulisszatitkait boncolgatják), egy 1.5-2 órás ilyen jellegű film nekem túl sok lenne.

Nekem mind három JJ Trek tetszett, a legfontosabb hogy legyen benne jó sok geg, mai látványvilággal és pergő akcióval. Persze legyen sztori is, de a ne arról hogy Picard milyen nehézségek árán tud bejutni a Tescóba mint viszonteladó, hogy a végén nagy tételben tudja árulni a borát... hanem hogy felmegy az űrbe és seggberúgja a rosszfiúkat.

A filizófia meg a jellemformálás úgyse fér bele 1.5 órába, oda sok évado sorozat kell.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.05.24. 17:37:17