-
Kotomicuki #32142 A repu'-k T6-ra húzása után elérhetővé válik 1-1 FSM - sajnos nem lehet többször kivenni, csak egyszer - , 100-100 mark-ért.
Amíg húzod ezeket a klimgonjaid veszettül doff-ozva gyűjtsék a contraband-ot, ami napi 2k dili'-t jelent, ötösével, hogy biztosabban meglegyen a napi finomítási limit.
Sajnos, itt sem megy másként a kezdők élete, ahogy bármely más "ingyenes" játékban sem: vagy hónapokat robotol, vagy a bankkártyája jelentősen "vékonyodik"..., és ez még a "legbarátibb" az összes közül, mert nagyjából minden elérhető a f2p játékosoknak is - "csak" idő kérdése az egész.
Volt, amikor 450-ért váltottam a dili'-m Zen-re és úgy vettem meg a 25%-os leárazásnál a Delta-pakkot -> kemény 2-2,5 hónap volt, azt elismerem!
Sz'al, a zen árfolyama még nincs is nagyon elszállva...
Május végén, júniusban(?) indul a nyári event, ott "ingyen" (napi 5-10 perc és 1k EC a lebegtető bérléséért) kaphatsz T6-os hajót - a mostaniról is csak pár nappal késtél le.
Az admiralty ilyen..., az első karakteremnek én is eladtam a kisebb hajóit, amikor rájöttem, hogy már nem veszem hasznukat az első, event-es hajóm mellett és utána hozták be az admiralty-t, amiben meg nagyon is jól jönnének azok az apróságok is -> vehettem meg neki dili'-ért, újra párat.
November végén, decemberben van give-away, amiben szoktak kiszórni zen-es, legfeljebb T5-ös hajókat a népnek - pár év alatt ebből is gyűlt össze egy marékkal... (meg a konzol(-szettek) miatt is vettem, pár kisebb, zen-es hajót)
Ha megcsinálod a tholian-os, időküldetést, akkor kaphatsz egy kisebb cirkálót - minden karaktereddel el kell játszani.
A Narendra rendszerben (béta kvadráns - közép-kelet) is felvehetsz egy hajót, a 65. szint elérésekor is kapsz egyet, valamint a "Time and Tide" sztoriküldetés is dob egyet, kék phoenix ládából is kiszedhetsz egy hasznosat, ha megvan az admiralty 10. szintje, akkor is dob egyet-egyet - ezek mind T6-os verdák, de csak az admiralty-ban használhatóak (/karakter, "természetesen").
Ha még nincs meg, akkor a trait-je miatt mindenképp meg kell venned majd a csatacirkáló csomagot, utána meg már csak 1-1 FSM kell, hogy már használható hajó legyen a karaktereid hátsója alatt!
Fel a fejjel, ez 350-es árfolyam mellett, semmi akcióval (MINDIG CSAK AKCIÓKOR VÁSÁROLUNK!) is 262,5 napi 8k dili'-gyűjtés, ha van 4 karaktered, akkor ez máris "csak" bő 2 hónap elfoglaltság..., ne add fel!