Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És már azt mondják új flotta épület lesz bassza meg.
Valószínűleg azért fel fog menni a zen ára,mert azt is mondják hogy újra belenyúlnak a skillezésbe és megint nerf meg variálás lesz.
Talán fél szezonban talán köv szezonban,bár a köv szezon már lekváros lesz.A Lekvár hajók miatt a zen elfog szállni.
Minden attól függ lesz-e újra főnix és mikor.
Gondolom, ez a módszer is csak akkor működik, ha csak kevesen rabolják haszonért a piacot, mert, ha túl sok lesz az eszkimó, akkor megint bedől minden!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Most volt 240 is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.08. 12:07:36
Kétszáz?<#idiota>#idiota>
Én is vettem egy keveset,így lett 64k zenem.
De most tényleg nincs dilim,elköltöttem vagy betettem a flottába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.08. 10:16:14
Minek?
Én 255-nél beváltottam ami dilim volt,napiakat meg aktuális árfolyamon.40k körül összejött zenből.
Most nem volt sok dilim.
Összvissz van 57k zenem még múltkorról.
Most nincs sok dilim,elment sok mindenre.
Naponta elmegy egy része a flotta bázisba.
Bár rekord gyorsan elviszik.
Én meg ma eltoltam vagy 300k dilit galaxyra meg didire.
Kíváncsi vagyok mikor jön ki a Jem hadar legacy pack,mennyibe fog kerülni és mit fog tartalmazni.
Vagy talán dominion legacy pack lesz?
Az üzenet második részét sejtettem,egy ideje a fullos karimnál elkezdett felgyűlni a special pont megint.
Gondoltam hogy új spec jön,de hogy már jönnek a dominionok is,az meglepett.
Afk teammel.
Beakasztom egy pénzdarabbal az A billentyűt azt keringek a DS9 körül 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.03.07. 14:53:15
PVP-n ökörködtünk vele párszor hogy vonatoztunk és körbe körbe repkedtünk mint egy örvény, még a régi idők pvp-jében, de kb ennyire volt jó 😄
Vicc hogy a bugtorpedó majdnem 50%-nál lett UR.
Mk12 cuccaimat mind felhúztam Mk14-re egyik másik UR vagy Epic is lett.
Eddig csupa VR mk12 cucca volt most egy kicsit jobb lett.
Tegnap óta van egy kettes szintű borg hajóm.
Tegnap mentem vele először.Egész jó.
Tier 2 Borg Scout Ship.
Bár pvp-ben nem túl jó,de PVE-re jó.<#buck>#buck>
Én három karival biztos letolom,fed engivel és Galaxy-val,fed roma engivel és Didivel klingon sci-vel és karfiollal.
Jelenleg olyan tervem van hogy a Galaxy és Didi cuccait felhúzom epicre ha lehet,csak dili kell hozzá.
Maradék 31 omega meg az a pár ultimate up token az majd egy rendes karira kell egyszer.
Ha lesz valaha kedvem.Vagy T6 karfiolra ha kijön.
T6 kumarira nem pazarlok többet,fölösleges,nem az lett amit vártam nem cannon buildes kumari.
Meg a kumaris karimnak van kb 400k olvasztatlan dilije még,repukból meg egyéb szarból,ha majd 100 nap múlva kiszedi lesz belőle,up addig kuss van neki.<#idiota>#idiota>
Mért nem lett a T6 kumari cannon fegyós.
Jah tévedtem,még a lüke aknás tac karimmal is letolnám.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.07. 08:40:10
Breachet szerintem összesen 3x csináltam, elég is volt.
Ha mázlim van akkor klingon és ferengi tour is van,ha nincs mázlim csak az egyik.
Utána lehet menni breachre.
Breach több dili mert ad markot is.
És nem tudom mitől nehéz,a mirror szar tényleg és gáz meg unalom,de ebben csak végig csúszol a pályán kilövöd a fő genyát és csókolom.
Ez nem mirror ahol kötelező 20 percet végig ülni vagy a fejlesztők szüleit szidni hogy vége legyen.
Figyeld meg a gyors hajók megint levágják az utat és laza buli lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.07. 08:29:59
Élmény?!
Ugye, ez most vicc volt... - két hét rabszolgasors, brrrr! <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.03.07. 08:22:48
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem vészes.
Asszem didivel galaxyval meg karfiollal letolom.
Gondolom a konzol papíron ad 20-30%-ot de valójában majd jó ha negyedét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.07. 07:46:52
Hét jó lenne tudni mennyi az az antiproton bónusz, mert nagyon nem fűlik ehhez a breachhoz a fogam.
Kivéve ha 2 accal tolod majd mint én haha.
De tavaly is volt afk breach,szerintem az idén is kitalálnak valamit.<#hehe>#hehe>
Ha igen, akkor 2 karimmal kénytelen leszek végigszenvedni a 2 hetet. mer' nekik az van fölszerelve... <#falbav>#falbav>
Mert téged is maguk után rántanak.
De most is fogom Galaxy drenyával.
A pilot hajók megint beztos bugosak lesznek és egyből levágják az utat a végére.
Egyébként van még 2 eladó promó hajóm ha kell valakinek és végeztem, elfogyott minden amit el akartam adni, de EC nem játszik már, forint-dollár-eur érdekel max 😊
Most jutott eszembe hogy nem vettem ki tegnap a phönixet.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.06. 07:11:33
Semmi gond.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.06. 07:09:08