Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már küldtem neked kétszer meghívót is szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.31. 11:19:00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valamit írtak hogy nem lesz teljes értékű ha átrakod.
Ha nem akkor veszek.
Never nem lenne rossz játék ha fejlesztenének rajta,elméletileg MMO de igazából inkább max co-op.
Semmi nincs benne ami egy igazi MMO-ban van,semmi értelme a partynak egy raiden,mert nincs is olyan skillje a class-oknak ami igazán hatna a többi party tagra,raidre is viszed magaddal a segítődet azt ő hílel téged,legtöbbször a partyban a híler max dísznek van meg hogy gyógyítsa magát,mert nincsenek olyan képességei mint más MMO-ban.
Neverben nagyon sok minden elvan cseszve,próbáltam én Never-el helyettesíteni a WoW-ot hogy ne hiányozzon,de annyira gáz benne sok minden hogy csak na.Neverben nincs szabadság,nem mész arra amerre épp kedved tartja,olyan a Never mint a legelső Fable kb,cső pályák amin van jobb esetben két kijárat rossz esetben egy kijárat,végigmész az úton és kész végére értél a pályának,nem mászhatsz fel hegyre dombra egyéb marhaságra,mert igazából csak dísz.Kicsi pályák vannak,Wow végtelen szabadsága után atom gáz,WoW-ban oda és arra mehetsz amerre csak akarsz,ha egy bazi nagy hegy van az utadban akkor azt vagy megmászod egy rohadt grapling hook-al vagy átrepülöd,nem pedig csak dísz,de igazából egy rohadt nagy áthatolhatatlan fal.
És ott van még a Neverben az a rohadt sok repu,STO-ban van 11 repu amit röhej könnyű felhúzni,Neverben szerintem van vagy 20,amit kb százszor nehezebb egyenként felhúzni mint STO-ban az összeset együtt.<#buck>#buck>
Több havi VIP előfizetéssel és 70-es karival egyetlen reput sem tudtam kimaxolni,asszem az egyiknek eljutottam majdnem a feléig.
Neverben van rengeteg érdekes skill,de a skillbar egy vicc,hiába van vagy 20-30 skilled használhatsz összesen asszem 5 darabot,többit felejtsd el.
Én is voltam VIP párszor,de max annyi volt az értelme hogy naponta kaptál lock box kulcsot ajándékba.
Ma reggel jött egy email a sto-tól hogy jön a köv kieg június 18-adikán.
Meg a lifetimereknek új VIP opciók jönnek,meg valami új VIP képernyő fogadja őket,állítólag tribblin már megtalálható.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.03.29. 11:37:12
Mikor kifarmoltam a 15 dyson Ev ruhát aszittem a végén már megőrülök attól a hülye külditől.
Volt is belőle gebasz,mert minden el állítódott,a hajó meg a kari skillbarja is,de lejöttek boffok doffok egyéb.
Redditen dev persze írta h ez egy vadi új tech stoban, h ne reseteljen a kari skillbárja meg mindene. Lásd fenti mondatom. haha.
Katt
Új játékmód jön,mi leszünk tzengecik.
Amíg ezt a küldit nyomjuk átváltozunk tzengeci kapitánnyá a földön űrben meg tzengeci hajóval megyünk.
Pedig de: ő vo'na "a bájos Jadzia"!
Amúgy, fene a pofiját, ő miatt lett csak Ezri is a DS9-be, hhmm, mer' neki kiléphetnékje támadt?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ez a csaj tényleg Jadzia?Nem gondoltam vóna.
A kép alapján a férjből nem is néztem volna többet ki, minthogy egy szomorú napot ilyesmivel enyhítsen!
Plata #27998:
Mer' akko' még lehetett kacatból is hajót építeni, most meg mán minőségi kacat kell ahhoz is, hogy fele olyan jó legyen!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
link
Komolyan?<#wilting>#wilting>
Cikíííííííííí.<#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.28. 01:12:50
Csütörtökön leállnak az ARC játékok valami nagy frissítés miatt.
STO is frissít.
Patched 604.8MB / 3122MB
Received 539.4MB - 19%Patching
Bááár ha kardi hajók is lesznek azok disruptorosok lesznek.
De a lekvár hajókhoz biztos polaronos cuccok járnak majd.
Igaz én a lekvár hajókon is disruptort használok disruptor hangárokkal.
Állítólag most a legerősebb a disruptor,nála gyöngébb a phaser,annál meg valamivel gyengébb a plasma és végül a négy használható fegyver típus közül az antiproton a leggyengébb.
Disruptort lehet legtöbb konzollal maximálisra erősíteni,míg az ap-hez van a leg kevesebb szett meg mittomén milyen konzol.
Meg a legolcsóbban disruptorból lehet kihozni többet.
De ha jön az új box valószínűleg borulni fog a meta.
És mi van azzal a retkes dread carrier promó hajóval?
Bár arra úgyis sajnálnám a pénzt,de a Temporalból kell 3 szerintem.
Két raider 1 sci,feltéve ha a sci traitje jó és gw-s,ha pvp-s traitek akkor kell a halál f betűs némi szervének.<#hehe>#hehe>
Mikor először volt szó róla hogy hány pontos lesz akkor 15 helyett 25-öt írtak ki.
Persze csak hangosan gondolkodtam mostan'. 😄
De annak ellenére hogy pofázott hogy server down elindítottam és van szerver.<#fejvakaras>#fejvakaras>