Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Négyszáz nem nagyon lesz,a bázisokba gerinctelenül sok dili kell.
És már azt mondják új flotta épület lesz bassza meg.
Valószínűleg azért fel fog menni a zen ára,mert azt is mondják hogy újra belenyúlnak a skillezésbe és megint nerf meg variálás lesz.
Talán fél szezonban talán köv szezonban,bár a köv szezon már lekváros lesz.A Lekvár hajók miatt a zen elfog szállni.
Minden attól függ lesz-e újra főnix és mikor.

Nálam ez úgy működne, amilyen szerencsés vok, hogy eladom 300-ért és felmegy 400 környékére a Zen és nagy kegyesen hajlandó phoenix-nél 350-330-ig esni... <#wink>
Gondolom, ez a módszer is csak akkor működik, ha csak kevesen rabolják haszonért a piacot, mert, ha túl sok lesz az eszkimó, akkor megint bedől minden!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Valami bugolás már megint van,de nem tudom mi,tegnap jött fel a support cseten a téma,de mikor kérdezve lett hogy mi is a bug és hogyan akkor felhozták hogy aki feszegeti a témát bannolva lesz.<#sir>

Ha van 500k zened, eladod 300-on, viszaveszed 250-en, az 600,000, abból 100.000-ért veszel kulcsot amikor akciós, vagy promót, az mégjobb, de még kulcsnál is 1000db kulcs, 4m ec áron 4 milliárd, az kb 600 dollár / 3 hónap és szinte alig csináltál valamit érte közben, azért 500k zent összekaparni biztos nem olyan egyszerű, de platac simán megoldja 😊
290-300.
Most volt 240 is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.08. 12:07:36

mennyi a zen amikor magasan van, hogy 250-re esik le amikor alacsony?
Még is hány karival játszik?
Kétszáz?<#idiota>
Én is vettem egy keveset,így lett 64k zenem.
De most tényleg nincs dilim,elköltöttem vagy betettem a flottába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.08. 10:16:14

Wow,800 ezer zent?
Minek?

Már első nap venni akart valaki(k) 800k zent 250-ért.
Én 255-nél beváltottam ami dilim volt,napiakat meg aktuális árfolyamon.40k körül összejött zenből.
Én most nem vettem.
Most nem volt sok dilim.
Összvissz van 57k zenem még múltkorról.
Most nincs sok dilim,elment sok mindenre.
Naponta elmegy egy része a flotta bázisba.

Nem csoda, én is vettem kb 60k zent mióta főnix megy. A testem készen áll a nyári expansionra haha.
Valakik nagyon rámentek a főnixre,ma már kétszer láttam hogy valaki feltette zent 240-ért exre.
Bár rekord gyorsan elviszik.

Hajaj,zent kell szerezni.
Én meg ma eltoltam vagy 300k dilit galaxyra meg didire.

Ma jött egy nagy tribble patch, minden bizonnyal expansion4 tartalommal megpakkolva.
Basszus,van egy kis gáz,a múltkori robbanós leveled óta vettem egy bombakereső kutyát,kiszagolta a levelet és elhúzott vele.<#vigyor>
Kíváncsi vagyok mikor jön ki a Jem hadar legacy pack,mennyibe fog kerülni és mit fog tartalmazni.
Vagy talán dominion legacy pack lesz?
Az üzenet második részét sejtettem,egy ideje a fullos karimnál elkezdett felgyűlni a special pont megint.
Gondoltam hogy új spec jön,de hogy már jönnek a dominionok is,az meglepett.

Elfogtam egy szubtéri levelet, elég sérült a file, de ami kimenthető volt belőle azt csatoltam egy titkosított privát üzenetben. Mint mindig, ez az üzenet 5 másodperc múlva megsemmisíti önmagát. Sok szerencsét!
Bakker.Mirrort vagy 10 karival le afkoltam.
Afk teammel.

Hát akkor megvárom inkább a mirror invasiont, az a nekem való 😄

Beakasztom egy pénzdarabbal az A billentyűt azt keringek a DS9 körül 😄

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.03.07. 14:53:15

Van olyan, jobbklikk rá és follow, de ha egy pillanatra is nyomsz egy irányt akkor törlődik, illetve nem mindig képes kikerülni akadályokat, szóval nem biztos hogy egy breachre alkalmas, respawnnal sem tud mit kezdeni, stb.
PVP-n ökörködtünk vele párszor hogy vonatoztunk és körbe körbe repkedtünk mint egy örvény, még a régi idők pvp-jében, de kb ennyire volt jó 😄
Vettem 30 főnixet,de nem jött Epic,csak Vr rare és common,az összeset bezúztam up tokenné.
Vicc hogy a bugtorpedó majdnem 50%-nál lett UR.
Mk12 cuccaimat mind felhúztam Mk14-re egyik másik UR vagy Epic is lett.

Eddig csupa VR mk12 cucca volt most egy kicsit jobb lett.

Tényleg el is felejtettem mondani.
Tegnap óta van egy kettes szintű borg hajóm.
Tegnap mentem vele először.Egész jó.
Tier 2 Borg Scout Ship.
Bár pvp-ben nem túl jó,de PVE-re jó.<#buck>

Nem tudom STO-ban van-e follow de ha van is fix hibás.<#vigyor>
Én három karival biztos letolom,fed engivel és Galaxy-val,fed roma engivel és Didivel klingon sci-vel és karfiollal.
Jelenleg olyan tervem van hogy a Galaxy és Didi cuccait felhúzom epicre ha lehet,csak dili kell hozzá.
Maradék 31 omega meg az a pár ultimate up token az majd egy rendes karira kell egyszer.
Ha lesz valaha kedvem.Vagy T6 karfiolra ha kijön.
T6 kumarira nem pazarlok többet,fölösleges,nem az lett amit vártam nem cannon buildes kumari.
Meg a kumaris karimnak van kb 400k olvasztatlan dilije még,repukból meg egyéb szarból,ha majd 100 nap múlva kiszedi lesz belőle,up addig kuss van neki.<#idiota>
Mért nem lett a T6 kumari cannon fegyós.
Jah tévedtem,még a lüke aknás tac karimmal is letolnám.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.07. 08:40:10

Ejj ha lenne olyan hogy tudnék valakit automatikusan followolni 😄

Breachet szerintem összesen 3x csináltam, elég is volt.

Az admiralty kb 2 perc/ kari.
Ha mázlim van akkor klingon és ferengi tour is van,ha nincs mázlim csak az egyik.
Utána lehet menni breachre.
Breach több dili mert ad markot is.
És nem tudom mitől nehéz,a mirror szar tényleg és gáz meg unalom,de ebben csak végig csúszol a pályán kilövöd a fő genyát és csókolom.
Ez nem mirror ahol kötelező 20 percet végig ülni vagy a fejlesztők szüleit szidni hogy vége legyen.
Figyeld meg a gyors hajók megint levágják az utat és laza buli lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.07. 08:29:59

Utánaszámolva: napi 3,5k dili-t dob a 10 perces breach, ami nem rossz - több, mint a duplája bármelyik PvE Queue-énél - , de az admiralty-nak még jobb a jövedelmezőségi mutatója és inkább maradnék az utóbbinál!

Élmény?!
Ugye, ez most vicc volt... - két hét rabszolgasors, brrrr! <#wilting>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.03.07. 08:22:48

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ugyan miért,fogsz egy cruisert sok beammel és autofire-re rakod majd próbálod követni a többieket.
Nem vészes.
Asszem didivel galaxyval meg karfiollal letolom.
Gondolom a konzol papíron ad 20-30%-ot de valójában majd jó ha negyedét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.07. 07:46:52

Már jó ideje account szintű unlockok szoktak lenni ezek az "ajándékok"...

Hét jó lenne tudni mennyi az az antiproton bónusz, mert nagyon nem fűlik ehhez a breachhoz a fogam.

És mi van az 50k dilivel,a kalanddal,az élménnyel?

Remélem, tényleg emígyen lészen és elegendő lesz egyszer végigrongyolni rajta! <#worship>

Ha elolvasod a devblog akkor találsz egy olyan mondatot h "Completing this project on any character will unlock this new Universal Console for all characters across your account". Így már nem lesz olyan véres a homlokod. 😄
Kivéve ha 2 accal tolod majd mint én haha.
Szerintem nem vészes a breach,inkább mókás,csak állatian unalmas.
De tavaly is volt afk breach,szerintem az idén is kitalálnak valamit.<#hehe>

A új Voth konzol (8.-tól 22.-ig) tényleg antiproton sebzést fog erősíteni?
Ha igen, akkor 2 karimmal kénytelen leszek végigszenvedni a 2 hetet. mer' nekik az van fölszerelve... <#falbav>

Nem mindig a rendszer nem mindig érzékeli hogy hogy is vagy épp a múltkor két karinál így buktam egy napot késő is volt már plusz büntit is kaptam...... 😄D
Ez nagyon unalmas már.
Most komolyan mikor jön már új promó hajó akkor?
Bakkerszuflé.

Reméltem hogy nem inf promó lesz hanem bedobnak valami új promo hajót,nem jött össze
Ha a pilot hajóra meg a bugra gondolsz az jó dolog.
Mert téged is maguk után rántanak.

épp erről beszéltem 😄
Ugyan,én megcsináltam már lekvár drenyával,tarantulával is.
De most is fogom Galaxy drenyával.
A pilot hajók megint beztos bugosak lesznek és egyből levágják az utat a végére.

Hmm,nekem vatikáni valutám van,megfelel?<#hehe>

T6 bogár promó, és bár a kutyának sem kell kb, promó árat kell fizetni érte mert az univerzális promó packban van amiben az új hajó is mindig.
Egyébként van még 2 eladó promó hajóm ha kell valakinek és végeztem, elfogyott minden amit el akartam adni, de EC nem játszik már, forint-dollár-eur érdekel max 😊
Jah, mostanság reggel7kor nem tudok belépni (akkor szoktam indulás előtt ránézni a játékra, de se tegnap, se ma nem ment).

Most jutott eszembe,mikor logoltál be,de jókor 1 napi láda oda.

Szívesen h eszedbe jutattam. 😄D
Ühüm Chak has logged on.<#vigyor>
Most jutott eszembe hogy nem vettem ki tegnap a phönixet.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.06. 07:11:33

Én most kíváncsiságból be mentem.
Semmi gond.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.06. 07:09:08

Most végre beengedett.
Patch server már tegnap estem sem reagált túl jól, mára meg már egyáltalán nem.
Mást se enged belépni?
nekem mondod kelvin drenyával nyomulok épp nem egy gyors hajó full impulzussal mire oda érnék ők már bent vannak. tuti hogy a pilot hajók miatt van ez most mert ide mozgékonyság kell....... de komolyan miéért?....
Méééééééééééééééééééééééééééééééééééééért.Most Miéééééééééééééééééééééééééért.<#rinya>