Plata#31965
Ne etesd már hülyeséggel,nem akar komolyabban bele merülni csak szórakozni és küldizni,küldetésekhez nem kell semmi extra.
Zöld cuccokban le lehet tolni az összes küldit,feltéve ha a karaktered nincs iszonyatosan elcseszve meg a hajód,teszem azt full torpedósra skillezed és a hajón van 7 féle beam.
Ha küldizni akar ahhoz nem kell semmi extra,akármelyik küldetést végig lehet tolni gyenge gearben is,mert úgy vannak meg csinálva,persze ha valaki atom béna és még azt sem tudja hol kell bekapcsolni a fegyvereket hogy lőjenek akkor nehéz lesz neki.
De a küldizéshez fölösleges flottás cuccokat venni vagy bármi egyebet,persze tudom neked Mk15 epic felszereléssel is nehéz a tutorial,de ne magadból indulj ki.
Sok kezdő karakter szerinted mind egyből epic gearrel tolja végig a küldiket?
Másik hogy én a mai napig sok karimnak nem is vettem flottás tac konzolt,mert anélkül is erős.
Amíg mk13 vr fegyverrel többet sebez a hajóm mint a többiek mk15 epic fegyverzettel addig fölösleges jobbat venni.
Nem kell a hajóra epic és mittom én milyen gear,csak akkor ha komolyan akar játszani,küldizéshez akár melyik küldis szett jó.
Nekem is van olyan hajóm amin küldis szett van,érdekes módon még is baromi erős.