Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a sebzése nem sok.
Én random próbálgatom a küldizés alatt a fegyvereket, keresem hogy melyiknek legjobb az effektje 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Most, akkor melyik? Mer' a játékbéli leírások is olyan egyértelműek... <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Boolean canonnal lazán lősz 3-4k-t is.
De ha a csapatnak olyan buffjai voltak akkor lehet a csapattól.
Ez függene a csapattól is, vagy van ilyen trait, vagy vmi? <#fejvakaras>#fejvakaras>
De most voltam egy zűrön.
CLR—Infected Space<5:19>5:19>— Dmg(DPS) —Dahak 18 093 664(58 556) KUZGUN 10 200 294(32 693) Elena 4 680 862(14 674) Tegra 4 265 191(14 123) Lakota 3 557 964(11 781)
58k-ból ennyi volt a hangár.
Damage: 10 299 808 (33 332,71 /s)
Amit meg az elite adna, vagy nem adna, azt a kit-ekből, trait-ekből szeretném összehozni - legrosszabb esetben fogyóeszközökkel,. de ekkor már kellemetlen bill.-kombók is adódhatnak a mennyiségek okán...
Azt meg könnyű szerezni,romulán karival veszel a flottillán vagy a command centerben boltostól Mk1 vagy 2? fehér piercing plasma fegyót,átadod másik karidnak majd uppolod epicre és újra osztod a statját,állítólag nagyon adja.
Én hajóra vettem figyelmetlenségből advancedet.
Azt mondják az új kolóniás modul nagyon jó,de az támadó.Én még nem vettem ki egyet sem,de dicsérik.
igaz, mind marad UR és csak a pazs mutatott többet, mint az általam kreált dolgok, vagy válogatott repu'-s fegyverek.
Most már csak minden kasztnak meg kéne találnom az "ideális" öngyógyító (HP-pajzs) és támadó kit-elemeket - kb. 1-2 : 3-4 arányban.
Damage: 7 928 799 (30 613,12 /s)
CLR—Infected Space<4:21>4:21>— Dmg(DPS) —Dahak 14 425 046(55 695) Helena 12 619 721(49 104) Zenryu 5 790 678(22 532) Cosmo 3 805 535(15 222) Don Crawal 1 029 471(3 960)
A hajón nincs semmi extra cucc,sem spéci doff sem spéci boff,sima klingon boffok,és még lökött konzol is van rajta hogy bulis legyen.<#buck>#buck>
Csak 5 trait slotja van,nincs semmi fleetes trait unlockja.Mivel csak egy farm kari.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 18:41:12
Tudom hogy nincs értelme már tankot csinálni,de nekem akkor is kellett.Lukari szettel marha jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 17:27:33
Láttam DPS ligás hangár mentet.Jah olyat is csinálnak,5 carrier bemegy és csak a hangárok harcolnak.<#hehe>#hehe>
Ez nem budget videó,lehet hogy bufget videót vagy buildet akart be mutatni,de nem jött össze,ez inkább videó arról mit ne.<#vigyor>#vigyor>
Vagy videó arról hogy maxos karival hogyan lehet ultra szart csinálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 16:27:05
Kotonak meg nekem 12K is jó 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.02.09. 16:15:34
Probléma megoldva,jah klingont kezdj,klingon carrier pet magában sebez vagy 30k-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 16:15:06
Lehet hogy a dolgaid jobbak,de valszeg vacakul van összeállítva,rossz boffok,doffok,traitek,satubbi.
Próbálj bekerülni egy DPs ligás ISA-ba,csak két dolgod lesz,megnyomni az indulás gombot és figyelni.Azért amikor 300k dps-el megindulnak sokat nem tudsz tenni.De poén..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 16:09:58
Ha még nem vagy,a bajor hajóval 204k dps a csúcs tudtommal.
Tegnapi csetelésből ki indulva.
51k dps-ről videót csinál elég ciki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 15:50:42
Az új eventes hajó: itt azért már bőven van túlhajtás a fézereken - 119k DpS.
Még én sem toltam le,a gyárak és az autólopás meg a bunker jobban hozza a pénzt.
Egy Mc eladás segítőként is fizet 32-35 ezret,kb 5 perc,ha saját eladásod akkor 300k-1.1milla közt.
Autó eladás is olyan 300 ezer.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megvan a 4 részes bajor szett.
Hogy használom-e majd valaha rendes hajón nem tudom.
Facility pofás hely,ha megveszel bele mindent,meg marha nagy is.Egyedire szabható mint minden fontosabb épület,minél szebbre akarod annál drágább persze,Facility-t szebbre csináltam,a Bunkert meg pont nem azt olyan Dr Genyás-ra csináltam.<#vigyor>#vigyor>
Folyosó asszem az irodámmal,bár ez most nem biztos.
Az új Heist szoba,kicsit modernebb mint a régi és tágasabb mert ide komolyabb csapat jön.

Jah és pang az ürességtől mert nem vagyok aktív se CEO se MC.
Csak a titkárnő van bent meg az asszisztens.De az valahol a bejáratnál lévő kis helységben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.09. 08:13:46
Szal lehet hogy ez is bekerül.
De ez a hajó eszement drága lesz.
Biztos carrier,de sajna fed,vagy cross faction,az nem lenne rossz.bár akkor neki kéne fogni farmolni lóvét.
Te nem hallottál semmi újdonságot?
Ma kezdődik az upgrade event.<#wilting>#wilting>
Az iroda garázsa előtt fejbelöttem 50 rendőrt páncélozott kurumából.<#lookaround>#lookaround>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 15:27:18
Az egy hatalmas föld alatti bunker szerűség,garázzsal amiben Avengert vagy földi harcjárműveket vagy autókat tárolhatsz.
Külön van asszem a harci és a sima garázs.
Bár ebben nem vagyok biztos,mert én csak az Avengert tárolom ott.
Bár lakás és tárgyaló is van benne,a luxus kategóriából,de nem szeretem azt a helyet,mondjuk azért mert nagy és eltévedek.<#buck>#buck>
De a pisztollyal az RDR2-höz is unlockolsz fegyvert azt hiszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 15:15:16
várjuk szeretettel a gta 6-ot 😊
Jutalma egy Rdr revolver.
Amit a Rockstar accountra unlockol.
Ha megvan jön egy küldi.
50 fejlövés challange.
Jutalma 250k lóvé.
ez így nem jó, spanyolul így van: la resistencia es fútil