Chak#31584Az h mi a jó az relatív. Egyébként a női testrészek. GTA hiába szebb grafikás, úgysem az alapján választok. Engem nem köt le h ilyen olyan verdákkal meg motorokkal ide oda furikázzam meg a jachtomon ugráljak a karimmal. Akinek ez bejön, hajrá. A wow sem kötne le, annak a világa sem az én világom. Alapvetően nem szeretem az online játékokat, és igen ez elég paradox egy Star Trek Online c. játék forumában(:D). Jobban szeretem a single kalandokat ahol a saját tempómban vonaglom a mapon, és egy nyomi sem fog oda jönni, és megzavarni. Fallout 76 esetében, egyértelmű a bethesda bukása, ha még fél egy évvel később adja ki nem lenne ez. Szerencsére pecsről pecsre sokat javul. Mire én elkezdtem a 2 ünnep között, már a súlyos bajok nem voltak jelen. A játék alapvetően online, de mégis az egész játék egy solo élményre van megcsinálva ahol az onlinekodás csak opció. Alig találkozom más playerekkel, ha igen akkor békésen köszönünk, és mindenki megy a maga útjára. Ez pozitívum. Persze hallani trollkodó storykat is. Egyenlőre ilyen nem volt. Ma pl amerre ép jártam 2 kisebb szintű player hadakozott super mutánsokkal, így besegítettem. Folyt a bél rendesen. Fun volt. Emlékszem anno a No man's sky is nehezen indult, mára meg tele van contenttel. 76 sem fogja máskép végezni. Azért azt remélem h a Bethesda megtanulta a leckét, és a készülő játékait nem ilyen formában fogja értékesíteni. Remélem nem leszek naiv. Tájm víl tel.. :D
Közben látom STO fronton is zajlik az élet, emperor box meg minden. Most jól jönne ha nem csak 23 lobi krsitályom lenne hm.
Ha már itt tartunk, mi lehet a jobb lobi forrás, a box nyitás vagy a promo-s? Vagy valami alternatíva?