Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom
Nem hiszem hogy zárnák.
Már a nyári kiegről hallani.
De igen finom falat jön 9 részes pilot pack.
Meg valami Bajor tac hajó.

Akkor biztos vmi finom falat jön, vagy zárják a boltot... <#hehe>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Remélem,de az érdekes hogy csupa 20-255 akciók jönnek egymás után,mintha azt akarnák költsék el a pénzt a népek.

Szerintem a legközelebbi patchek után lesz csak valami új info. Ami a héten elmaradt. Majd talán jövőhéten már prezentálnak valamit a fiatalok.
Te Chak nem tudsz valami infót?
Mikor jön kumari?
Jön most akkor tényleg új sci promós hajó?
Vagy jön a t6 voth?
Vagy mi a rosseb van már?

Jobban összefoglalta mint nekem sikerült. 😄
Hát, Worf nem egy apa típus - a klingonsága akadályozza ebben - , Alexander meg nem akar klingon lenni és ebből lesznek a konfliktusok, amiket néha egész jól meg tudtak jeleníteni a sorozatokban (TNG/DS9).
Mivel nem tudnak közös nevezőre jutni, ezért kerül a nagyszülőkhöz, akiktől azért távozik a klingon flottába, hogy végre valaki legyen, önerőből, de itt meg az apja hírneve kavar be neki - és az apja is - , de aztán minden jóra fordul és kibékülnek (amikor visszafoglalják a DS9-et és megtartják Worf és Jadzia Dax esküvőjét, ahol Alexander az apja násznagya, az a rész már-már inkább egy komédia, mint ST, de ettől függetlenül jó 6x07).

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Alexander anyát megölik a klingonok az egyik TNG részben, aztán Worf véres leszámolása és bosszúja után magához veszi a hajóra. Ott szerepel jó pár részben, már nem emlékszem mennyiben. Ezek után a nagyszülőkhöz kerül ha nem tévedek. Végül DS9ban újra felbukkan. Ott már biztosan más valaki alakította. Pontosan utána járás nélkül nem tudom. Végül 2409ben Torg a becstelen ledöfi mint egy malacot. Igaz ez már sto canon, vagy ahogy nemrég hallottam, beta canon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy Martok kivégzi Torgot igazán epic, így Alexandert is megbosszúlta. Hmm Worf és Martoknak közösen illet volna halálra késelniük azt a férget.. xD
. S igen sajna R.I.P Jon Paul Steuer. Majdnem korombéli, túl korán költözött Stovokorba. 😞
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.01.04. 21:57:37
Nem Alexander gyerekként volt benne a sorozatban,nézd utánanéztem.
Alexander.

Nem Alexander is gyerek volt,méghozzá problémás gyerek úgy emlékszem.
Legalább is Worf-nak volt egy fiatal és problémás gyereke valamelyik sorozatban.

plata wesley-vel kevered össze 😊
Jaah,úgy rémlik,azt hittem hogy Enterprise legénységéhez tartozott.
De az még fiatal volt pedig.TNG idején még gyerek volt.

Worf fia ha jól emlékszem.
Nem emlékszem rá,Alexander az valami tiszt volt vagy egyéb?
Szerettem TNG-t de csöppet sem rémlik.

R.I.P Jon Paul Steuer,Alexandert játszotta TNG-be
Mi mámzi néniért vettél zenért FSM-et?
Pár milla az egész.

Akciósan, 400 Zen-ért vett FSM-el meg megvan a top, 11 konzolhelyes beam-boat-ja is!
Ha mindent akciósan vesz, akkor a két T6-os hajó - meg a kezdő feltupírozott variánsa -> ez így máris 4 hajó az admiralty-ba - kijön neki 2k Zen-ből...
A fed-es karakterektől meg csak az első szintek térnek el, onnantól ugyan az a történet, tehát még veszíteni sem veszít vele a most kezdő egyén, ha full TOS-ban gondolkodik.

A TOS starter pakk 2k Zen és tartalmaz egy T6-os BC-t is! <#wow1>
hihetetlen o'csó a T6 ship a TOS kariknak...

Nekem egyszer elég volt,néhol úgy éreztem hogy gáz a film,néhol átjött az SW érzés,néhol meg néztem hogy ez meg most mi a retkes franc.
Ha őszintén leírnám a véleményem kapnék bannt,mert nagyon csúnya szavakat használnék.
Hétvégi mozinak elmegy,Sw-nek lószar.Történet agyatlan katyvasz.Semmi értelmeset nem tudtunk meg,max azt hogy a porg-ok tojást tojnak.
Jah meg azt hogy Luke bolygóján peches de morcos apácák dekkolnak.
Az a rész amikor a cirkálóból kijönnek az álcázott tökömtudja mik,talán teherhajók vagy menekülőhajók vagy a frász se tudja már mi,az rohadt gáz volt,van zavarójuk ami megzavarja a birodalmiakat hogy ne észleljék őket,jah de emellé még rohadt vakok is hogy nem látják őket?
Az orruk előtt rohangászik egy csorda hajó de ők nem látják őket.meg az a hülye mellékszál az érzékelő kikapcsolásával totál felesleges volt,snoke szupertepsijén van egy kütyü ami érzékel bármit a hipertérben is,ez tök gáz volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.04. 11:56:44

Én is megnéztem azóta mégegyszer, nekem még mindig nagyon bejön 😊
Hétvégén megyek megnézni harmadszor is 😄
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.01.04. 10:58:20
Jah tényleg el is felejtettem.
Én is megnéztem már az új SW mozit,őszintén szólva nem rossz film,de nem Star Wars,inkább csak valami Star wars szerű izé.
Leginkább úgy jellemezhetném hogy nyomokban Star wars-t tartalmaz.<#hehe>

Szerintem Breen lehet a lekvár kiegben lesz.
Vagy nem,bár sorozatban az első lekvár háborúban szövetségesek voltak.
Jah utólag is B.U.É.K. mindenkinek.

A breen ruhát/fajt unlockolhatná már valami, akkor autentikusabb breen hajós karaktert tudnék kreálni. Álom, édes álom. 😄
Utólagosan is sikerekben gazdag új évet a jelenlévőknek.
Az kell a ragyának.Azt hittem valami ruha.

a hajó skinjét
Miféle ruhát unlockol a breen hajó?
<1/2 6:07> Item acquired: Breen Plesh Tral Heavy Raider

<1/2 6:07> Outfit unlocked

Én is bezsákoltam breen-t.
Már csak többi karival is ki kell szedni.

Klassz,akkor jönnek a hajók.

25% kedvezmény van minden c store itemre
Nem ezzel, hanem az "álomhajójával", amit felcucccol mindenféle jóval!
Még egy tucatkarit indítani az őrültség lenne, még Plata részéről is... <#nyes>
...hacsaknem "begyűjtő" klingon-ról van szó, mer' abból sosem lehet elég! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.01.01. 18:10:03

Gondolom főleg tac statja van admiraltyban.
Holnap nekem is meglesz végre.Kiveszem minden karimnak admiba.
Rohadtul jöhetne már a T6 kumari.Nem tudom mit tökölnek vele.
Van valakinek bármi új infója?
Milyen lesz az új sci promós hajó,vagy lesz-e vagy csak kamu,vagy ez lesz a voth már?
Jut eszembe a voth az boxos lenne nem promós.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.01. 15:55:45

Ezzel 100k?Kizárt<#eplus2>
Az új breen hajó egész fasza
Hát mondtam hogy a felszerelés a legolcsóbb.

De ma lett borg repus konzol.

Hát trait nem tudom hogy fog változni,boff annyiban hogy a kiszemelt járműben más a boff felhozatal.
Doff-ok a kérdésesek.Jelenleg kettő van benne ami jó három ami csak dekkol mert unatkozik.
Három olyan doff is van aktívnak amihez nincs is betéve boff skill.De még úgysem érdekes,csak red alertre járok meg ISA-ra markért.
Ha meg lesz T6 kumari majd rendbe lesz téve,meg ha lesz repuja.
Bár lehet hogy az egészből nem lesz semmi,állítólag valami új exotikus sci hajó jön.
És még szép is lesz,ha igaz akkor biztos hogy félre teszem,mert a sci mindig bulisabb.

Nem a mostaniakról, hanem majd arról, amivel a 100k DpS-t összehozod... <#hehe>
De majd akkor is érdekelne a képen nem látható háttérhatalom - trait-ek, boff-ok.

Hajó felszerelése rohadt egyszerű,a legolcsób flottás űr cucc,ez azért lett a legolcsóbb mert álmos voltam és fáradt,figyelmetlen voltam,elite fleet helyett advancedet vettem.<#hehe>De mostmár rohadjon meg jó az is.
A fegyverek meg az exen legolcsóbb 40-100k-s disruptor mk12 dhc-k.Konzol dettó.
Ha feljutok majd csinálok képet,bár ilyen tré cuccokrú kár.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.31. 10:08:05

Jó, akkor fogalmazzunk úgy hogy reális.

Akkor is kérnénk, legalább egy képet a hajó felszereléséről és egy hasonló futameredmény elemzést! <#worship>

Nem ez gáz.
De majd ha lesz traitje,spece fegyója.

Ne magyarázkodj már, jó ez 😊

Na most admiralty előtt eszembe jutott a mérés.
CLR—Infected Space<4:37>— Dmg(DPS) —Hammer 11 116 517(40 424) Anthony 9 733 318(35 138) Sh'in 7 300 020(26 449) Peach 4 502 811(16 434) QBoser 3 889 340(14 092)
De tudnod kell hogy a kari és a hajója is nulla állapotú,legolcsóbb felszerelés exről,volt ami 40k volt,spec nuku.Traitek csak a t2 szintű repus traitek.Már amiből van T2.Egyszerre csak 8 reput húzok.
Boffok és képességük sincs megcsinálva rendesen,csak ami útba jött.Doffok,na azok még eszembe sem jutottak,agent doff van mert az ingyenes.<#hehe>
Meg is néztem a doffokat,ciki,de három olyan doff is aktív amihez nincs is megfelelő boff képesség berakva.<#hehe>
Amíg nem jön ki T6 kumari és nincs T5 repuja meg hozzá szett nem is kezdek hozzá.
Jah ezt kapd ki,nulla torpedó skillel ilyet lőttem.
Max. One-Hit: 216 981 (Peach)
<#buck>
Nulla torp skillel,beteg ez a defiant.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.30. 17:14:20

Na én ma is majdnem elfelejtettem a korizást.<#beka2>
Felmentem játszani még cd volt a küldin.Na akkor gondoltam admizok.
Megcsináltam 36 karival admit,valamiért úgy emlékeztem hogy ma már letoltam a korizást,gondoltam megnézem a cd-je mennyi,akkor jutott eszembe hogy bakker nem is toltam le.<#hehe>

Hát a Vesta még mindig brutális,de jön most egy erős 9-es pilot pack.
Azok nagyon tuti kis hajók lesznek.

Éljen, már alig várom! 😊
Év végéig meg csak összejön a 9 db-os sci pakk-ra való és akkor admiralty-ban már úgy-ahogy elleszek.
Mán csak "némi" fejlesztés és akár már "játszhatok" is a játékkal... 😉

Februárban újra tac hajót zsákolhatsz be.

Jah,ok,még eszembe sem volt lemérni.
De már csak este.

De pont ez érdekel, hogy jelen állapotában mi várható el egy ilyentőll-

Ikony T2 repus traittel meg Pattern Beta és Agent doffal a hajó nem igazán lelőhető.
Az ikony trait is folyton hílel az agent is,így jelenleg csak fleet adv felszereléssel sem lövik le a hajómat,sem borg sem tholian red alerten,sem adv kristályon sem ISA-n.Ma reggel meg lett a defi traitje.Filléres felszereléssel is brutálisan bontja a tömeget.Tholian red alerten az oldalba kapott tholian csapatba piszkos nagy flank sebzést nyomott.Tholian tarantulákat is támadtam vele,semmi gondom nem volt,gyorsan és könnyen ölte őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 08:02:49

Ha nagy lesz a karim kap crtdx2 pen-ről uppolt fegyókat.
ikony szettet és egyéb jót.
Meg terrant
Meg nauszi konzolt,bár ahhoz küldiznem is kell.<#rinya>