Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A laposföldet nem tudod letölteni és üzemeltetni, mint a WG termékek csítjeit, és ez kezdetektől így van! Ott van a fa és bokor eltávolító, lézermutató, ammo tracker... Amit mindenki felhoz az aimbot a leg haszontalanabb és a sor hátulján van. Az aimbot a Warplane és Warshipben menő.

Már 8 éve nem játszom a WoTot, de 1-1 percre ránézek amikor új verzió van. ÉS ugyan úgy működnek a csítek minden frissítés után!
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.01.24. 14:43:46
Bocsi nem tudok offban írni telefonról.
Plebs ha jól emlékszem lebukott csalással mert videót csinált róla.
Nekem mint hacker rémlik.
Hetzer egy pedo tank.Statpaddereknek.
Kb hat vagy hét éve megvolt vagy egy napig aztán túl léptem rajta.
Csak olyan valaki játszik vele aki tele pakolja gold lőszerrel és így húzza a statját.
Olyan lövege van ami bármit oneshotolt.
Páncélját meg nemagyon lövik be.
Low tier tank,olyan low játékosoknak akik nem tudnak érvényesülni magasabb szinten.

Zárt béta óta játszom,akkor sem rinyáltam amikor t5 tankokkal mentünk t10 ellen.Ma már azért is rinyálnak a népek ha t8 tank T10 tankot lát.

Nézd, ha a röhögőt nem zavarja, hogy úgy vette az eredményeit, csak az erre rámutató zavarja, de nagyon...
Tényleg, ha már oly régóta wot-ozol - nyilván, ezért vagy kedvezményezett is - , akkor arra is emlékezhetsz, hogy pl. a plebs kiderítette, hogy a Hetzer páncélján van egy belső, nem publikus szorzó, amit hol ide, hol oda állítottak, amikor nerf-elték, vagy buff-olták azt, és ezen kiakadt a közösség?!
Mi volt a wg válasza?
Kitiltás - amit azért egy idő után visszavontak - , fórumtörlés és hasonlóan "demokratikus" eljárások..., és ilyen cég ne kedvezne a fizetőképes vendégeinek (amivel nem is volna baj, ha ezt nem ebben a formában művelné, azaz nem engem korlátozna a mozgó célpont szerepére)!

Többiektől bocsi és tényleg ez volt az utolsó - aki meg nem akarja érteni, az úgysem fogja! <#worship>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hozzátenném még azt is hogy nekem sosincs prémium előfizetésem,lootboy-on szoktam kapni 3-7 nap prémet,vagy event vagy küldetéssel nyerek még.Vagy másik játékban nyerek pár napot,mert ha nem tudnád a WoWs WoWp és WoT közös,ha az egyiken nyersz valamivel 3 nap prémet az vonatkozik a többire is,régen volt 1-2 hónap előfizetésem,de az is ingyen volt,a klán háborúzásért kaptam.Prémium tankom is van nagyon sok,de a nyáron asszem 4-et nyertem valami játékon.<#buck>Egyet kaptam kódban ajándékba.
De karácsonyi ajándék magamnak egy T8 tank volt igen.És még van rajta kívül pár T8 prémem,de ha figyelnél neked is lehetne,mert ha a WG egy tankot kivesz és prémmé alakít,azt a tankot ingyen te is megkapod,mint ahogy én is.Karácsonyi eventen olyan sok pénzt kerestem hogy vettem egy csomó tankot megint T7-8-9-10 tankokat,nulla fizetéssel.Csak csináltam a karácsonyi küldiket.

Kérlek ne gyere már ezzel a mesével?Nézd nekem ciki hogy ide írod ezt az agyrémet?
Hogy tudsz ekkora sületlen állatságot leírni?
Nem érzed hogy ezen mindenki csak röhög?
Ezzel a script dumával azt éred el hogy kiröhögnek ember.
Nem hiszem hogy komolyan hiszel benne,az már tényleg állati nagy problémára utalna.
Mallesleg nekem több accountom is van WoT-ban,de csak az egyiken vettem prém járműveket,a másikokon csak eventes és ajándék tankok vannak.Sosem éreztem hogy bénább lennék azokon.De alt accommal nem fogok képet berakni,mert azokat nem ismeri senki.De fő accomról szivesen rakok be,van pár ezer olyan képem.Sőt régen mikor volt közös cset még az anyázós képeket is gyűjtöttem.
Light és artys accommal is ugyanúgy kicsapok bárkit lehetetlen helyekről.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.24. 13:51:22

Net tele van olyan agyhalottakkal hogy az már fáj.
Engem legutóbb god mode miatt jelentettek fel GTA-ban.
Valami nagypofájú gyökér megakart ölni,napoztam a yachton passzív módban,aktív légvédelemmel.<#buck>
Ahhoz hülye volt hogy megtámadja a hajóm,ami persze kilőtte,de ahhoz is hülye volt hogy rájöjjön én passzívban vagyok és hiába lő robbanó lövedékes sniper-el.Nem fogta fel hogy passzív módban nem lehet megtámadni,ha passzívra váltasz nem tud megsebezni semmi sem.De a Yachtomon ha passzív is vagyok az ágyúk még aktívak maradnak.

Mit lehet elbénázni egy mező közepén álló - hála az arty nerf-nek - tankon, amire teljesen rászűkülök és csak alatta és fölötte van hely, amerre elcsavarhatja a script - ha nincs hely, akkor ghost-shoot, vagy a test és a torony-túlnyúlás közti pixelen küldi át...
Nehogy megmagyarázd, hogy hirtelen annyival bénább lettem, mint amennyivel a mutatóim romlottak!
A másik, hogy a f2p rétegnek a script miatt elérhetetlen történeteid csak megerősítik, hogy a wg bizony csoportokba rakja a játékosokat (pl. "szopó-ág", "ma nem megy semmi"😉 és ez nagyon nagymértékben meghatározza az általuk elérhető eredményeket! Nyilván, nem a f2p-eknek - én meg csak egy SP-t vettem, anno, amit meg is bántam - marad lézerpontosságú és szinte mindent átütő az ágyúja...
Tényleg, emlékszel még a VIP-profilokon játszó, kilőhetetlen halálosztókra? Na, a wg által kiválasztottak most pontosan ilyenek!
Persze, nekem sem kéne panaszkodnom, ha előfizetnék, prém-tankkal, benne prémium cuccokkal játszanék, mer' lehet, hogy akkor én is átkerülhetnék a másik oldalra - csak nekem ez nem ér meg havi 10-20k HUF-ot...!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

A net tele van azzal is hogy a föld lapos. Minden hülyeségre találsz rengeteg "bizonyítékot" ha keresel. A Youtube tele van ufókkal meg Yetis bizonyítékos videókkal is.
Abraham Lincoln is megmondta, nem szabad elhinni mindent amit a neten látsz.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.01.24. 13:35:30
Tele a net a WG motorjára épülő csítekkel és tele a youtube is! Több 10 éve működnek, mert a WG-nek ez pénz mivel nyakig benne van! Aki tagadja az maga is használja ezeket!
Nekem egyik sem tetszik,rühellem ezt a discovery sorozatot,a klingon hajó ha értelmesebb traittel lenne megvenném trait miatt.

gondolom 1-2 hét alatt lemegy 3-400 körülire.
de ha valakinek nagyon kell, Zsíros nyitott tegnap egy fél tucatot, biztos ad egyet valakinek kedvezményes 100 ec-vel ex alatti áron 😊
Már csak 640 a crossfield exen.
Walker 220,klingon 650 misiért is van de utána 700,a legdrágább 1.5 milliárd és csak 7 van exen.

Sosem fogja.
Könnyebb azt képzelni hogy a játékba piszkálnak bele mint felfogni hogy ő bénázik.
Én általában a játék legpontatlanabb de leg trollabb ágyúival lazán 85% találati arányt elérek,és nem közelről hanem nagy távolságról,nem véletlen szoktam kapni harckocsizó mesterlövészt.Nem egyszer lehetetlen helyről és hihetetlen távolságról szedtem ki az ellenséget,amiről elég sok képet is csináltam,na persze neki az jött le hogy nálam pozitív script van mert régi játékos vagyok és van prém tankom.

Eh, hiába írtam neked 2016ban hogy hagyd már ezt a "script"-et 😊

nekem van pár csk kérdés átcsinálták-e
Pontosan, amikor a script miatt a 3. mellé után is csak egy lepattanót engedélyez a "játék", akkor azért már én is elkezdem szidni a ka-jukat a készítőknek...
Érdekes, hogy 7.5-ben sorra jöttek a sniper-medálok (meg a napi top gun-ok), most meg, ha 70% a találati arányom (ez messze nem a sebzés), akkor már boldognak kéne lennem...

Érdekes statok az STOról 😊

Meg forditva nyiltak a consolos packok... a FEDes multi tractor packból Mycelium Ambush console esett.... de sajnos lemaradtam róla.... 😊

Biztos bugolta vhogy...Nem véletelen állították le szerót ezek szerint
De akkor az a csóka hogy nyitogatott egymás után hajót amikor küldiztem?

Hű basszus,az tényleg cumó.

Közel 400 kulcsból nem esett hajó,ez nagy zakó így
Én leléptem mert nem bírtam a lagot.

Mi csesztek el?Épp hogy felérek erre lelövik a szerót
Ha csináljátok az évfordulós küldit javaslom Gw-s karival menjetek.
Kismillió kis senkiházi fos swarmer jön,lövöldözni rájuk fárasztó.De gw megoldja.

Ilyen amikor mákos a kicsikém.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom,sokan vannak fent,sorban nyitják a hajókat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.23. 19:36:55

Múltkor engem halálcsillag nem tudott belőni szemből én meg kilőttem,úgy vigyorogtam mint a rohadt tök.
Az valami rohadt mákos csata volt,minden lepattant.Halálcsillag 1100-as lepattanójánál lestem.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.23. 19:36:31

Már nem tudom mit állítsak át a launcherbe,kegyetlen szar a patch szerver
Ezért jó az OI meg az OI EXP... seggel is lehet támadni vele 😄

amúgy meg elviselem az agyhalottakat, statisztikailag ugyanannyi van a másik oldalon. Ha nem team szinten lenne a victorybónusz hanem teljesitmény alapon, felőlem lehetne 29 agyhalott is egy csatában...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.23. 19:31:52

Neem,WoT-ban nem a csalás a hiba,lehet hogy elvétve néha van,de itt nem az a gond,hanem az agyhalott idióta játékosokkal van gond.A játékos állomány olyan rossz hogy az gáz,sajnos kb 70% agyhalott.
Az ilyenek aztán sírnak mert nem mennek semmire,de nem fogják fel hogy bennük van a hiba.Ma is mekkorát röhögtem T9 heavy tank gold lőszerrel nem tudott belőni úgy hogy beforgattam a tankot,micsoda hiszti rohamot nyomott le csata után.<#taps>
de ez általában jellemző,prémium tank+ gold ammó és azt hiszik halhatatlanok meg mindent belőnek,csak hogy ész is kéne.Sima Ap lőszerrel úgy vitte a 128 milis ágyú hogy élvezet volt nézni,azt ezt nem tudta megemészteni.
Mai napig a kedvenc csatám mikor T49 He lőszerrel nem golddal,megöltem két gold lőszeres Süketperzsát,mit ugattak.
Játékosok 80%-a szerintem azt sem tudja merre van a tank eleje.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.23. 19:33:19

A német nyelv annyira szééép 😄

Túl paranoiás vagy....

persze léteznek cheatek, de elenyésző lehet a használók száma a teljes populációhoz képest. Legalábbi abban biztos vagyok hogy csatánként 3-4 cheater BIZTOSAN nincs.

Egyszerüen abból látszik, hogy az emberek mindenre cheatet kiáltanak. Ha kilövőd a kő mögül azért, ha lepattan rólad akkor azért, ha nyersz azért, ha nem nyersz azért 😊

Basszus,ez az új rendszer szar.
Ugye ha valami vacak cucc esik partyba akkor mindig passzolom mert úgyis szemét,de most már fehér betűkkel ki írja hogy mi mennyit rollolt a cuccra úgy mint amikor valaki nyit valamit boxból.

Trade cseten 690 milla.
<1/23 7:19> Quarkus@data4x: wts [Spezialausrüstungspaket – Wissenschaftlicher Vanguard – Crossfield-Klasse ] 690m

Te én küldizek,de valami farmer sorra nyitja a crossfieldeket.

Nem tudom,három darab van exen.
1.4-1.45-1.5 milliárd.

azt kva
az szép,és nem érek fel pedig van nyitni 400kulcsom.ennyire rossz a droppja?
Hááát,1.4 milliárd.

Hát persze,E.T. meg a vulkánon él és vadkendert termeszt gyógyászati célokra.<#circling>
Imádom a csíteres hackeres rinyákat,egy rakás ilyen képet eltettem.
Gyűjtöttem a hackerező hisztis képeket.<#buck>
Jókat lehet rajtuk röhögni még évekkel később is.<#buck>

A csíteket az szokta tagadni aki maga is használja. Mindenki tud róluk, és a kezdetektől működnek! Ha a csít gyártók és a WG között nem lenne kapcsolat akkor már régen bezárták volna a kiskaput ami lehetőséget bíztosít rá. <#bee1>
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.01.23. 18:52:40
Fut,jobban mint valaha.<#buck>

Csíterekre meg a bénák szoktak hivatkozni.<#hawaii>
Engem általában hackereznek,de jót röhögök.<#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.23. 18:43:17

Ez a szarkupac még fut? Eltartják a csíterek az oroszokat ezért működdhetnek kezdetektől a motorba épített csítek!
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.01.23. 18:40:37
Háát az nehéz lesz.

Épp itt vagyok.<#buck>

Akkor nézd meg mennyiért megy az új hajó!nekem sehogyse pacthel,1-2 %on vok...
Nekem már kész,fel is mehetnék mert szerver is van.

Én is előre pactheltem mindíg most majdnem 9Gb-ot akar leszedni,és alig jön.
Én is elindítottam kíváncsiságból.
Patched 825.2MB / 4730MB
Elég jól jön le.

1 hete folyamatosan előre szed minedfélét. Volt 8GB, 9GB, meg apróbbak... Ettől előrébb nem lehet!