Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már a nyári kiegről hallani.
De igen finom falat jön 9 részes pilot pack.
Meg valami Bajor tac hajó.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mikor jön kumari?
Jön most akkor tényleg új sci promós hajó?
Vagy jön a t6 voth?
Vagy mi a rosseb van már?
Mivel nem tudnak közös nevezőre jutni, ezért kerül a nagyszülőkhöz, akiktől azért távozik a klingon flottába, hogy végre valaki legyen, önerőből, de itt meg az apja hírneve kavar be neki - és az apja is - , de aztán minden jóra fordul és kibékülnek (amikor visszafoglalják a DS9-et és megtartják Worf és Jadzia Dax esküvőjét, ahol Alexander az apja násznagya, az a rész már-már inkább egy komédia, mint ST, de ettől függetlenül jó 6x07).
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.01.04. 21:57:37
Alexander.
Legalább is Worf-nak volt egy fiatal és problémás gyereke valamelyik sorozatban.
De az még fiatal volt pedig.TNG idején még gyerek volt.
Szerettem TNG-t de csöppet sem rémlik.
Pár milla az egész.
Ha mindent akciósan vesz, akkor a két T6-os hajó - meg a kezdő feltupírozott variánsa -> ez így máris 4 hajó az admiralty-ba - kijön neki 2k Zen-ből...
A fed-es karakterektől meg csak az első szintek térnek el, onnantól ugyan az a történet, tehát még veszíteni sem veszít vele a most kezdő egyén, ha full TOS-ban gondolkodik.
hihetetlen o'csó a T6 ship a TOS kariknak...
Ha őszintén leírnám a véleményem kapnék bannt,mert nagyon csúnya szavakat használnék.
Hétvégi mozinak elmegy,Sw-nek lószar.Történet agyatlan katyvasz.Semmi értelmeset nem tudtunk meg,max azt hogy a porg-ok tojást tojnak.
Jah meg azt hogy Luke bolygóján peches de morcos apácák dekkolnak.
Az a rész amikor a cirkálóból kijönnek az álcázott tökömtudja mik,talán teherhajók vagy menekülőhajók vagy a frász se tudja már mi,az rohadt gáz volt,van zavarójuk ami megzavarja a birodalmiakat hogy ne észleljék őket,jah de emellé még rohadt vakok is hogy nem látják őket?
Az orruk előtt rohangászik egy csorda hajó de ők nem látják őket.meg az a hülye mellékszál az érzékelő kikapcsolásával totál felesleges volt,snoke szupertepsijén van egy kütyü ami érzékel bármit a hipertérben is,ez tök gáz volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.04. 11:56:44
Hétvégén megyek megnézni harmadszor is 😄
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.01.04. 10:58:20
Én is megnéztem már az új SW mozit,őszintén szólva nem rossz film,de nem Star Wars,inkább csak valami Star wars szerű izé.
Leginkább úgy jellemezhetném hogy nyomokban Star wars-t tartalmaz.<#hehe>#hehe>
Vagy nem,bár sorozatban az első lekvár háborúban szövetségesek voltak.
Jah utólag is B.U.É.K. mindenkinek.
Utólagosan is sikerekben gazdag új évet a jelenlévőknek.
<1/2 6:07>1/2 6:07>
<1/2 6:07>1/2 6:07>
Már csak többi karival is ki kell szedni.
Még egy tucatkarit indítani az őrültség lenne, még Plata részéről is... <#nyes>#nyes>
...hacsaknem "begyűjtő" klingon-ról van szó, mer' abból sosem lehet elég! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.01.01. 18:10:03
Holnap nekem is meglesz végre.Kiveszem minden karimnak admiba.
Rohadtul jöhetne már a T6 kumari.Nem tudom mit tökölnek vele.
Van valakinek bármi új infója?
Milyen lesz az új sci promós hajó,vagy lesz-e vagy csak kamu,vagy ez lesz a voth már?
Jut eszembe a voth az boxos lenne nem promós.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.01. 15:55:45
Az új breen hajó egész fasza
De ma lett borg repus konzol.
Doff-ok a kérdésesek.Jelenleg kettő van benne ami jó három ami csak dekkol mert unatkozik.
Három olyan doff is van aktívnak amihez nincs is betéve boff skill.De még úgysem érdekes,csak red alertre járok meg ISA-ra markért.
Ha meg lesz T6 kumari majd rendbe lesz téve,meg ha lesz repuja.
Bár lehet hogy az egészből nem lesz semmi,állítólag valami új exotikus sci hajó jön.
És még szép is lesz,ha igaz akkor biztos hogy félre teszem,mert a sci mindig bulisabb.
De majd akkor is érdekelne a képen nem látható háttérhatalom - trait-ek, boff-ok.
A fegyverek meg az exen legolcsóbb 40-100k-s disruptor mk12 dhc-k.Konzol dettó.
Ha feljutok majd csinálok képet,bár ilyen tré cuccokrú kár.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.31. 10:08:05
De majd ha lesz traitje,spece fegyója.
CLR—Infected Space<4:37>4:37>— Dmg(DPS) —Hammer 11 116 517(40 424) Anthony 9 733 318(35 138) Sh'in 7 300 020(26 449) Peach 4 502 811(16 434) QBoser 3 889 340(14 092)
De tudnod kell hogy a kari és a hajója is nulla állapotú,legolcsóbb felszerelés exről,volt ami 40k volt,spec nuku.Traitek csak a t2 szintű repus traitek.Már amiből van T2.Egyszerre csak 8 reput húzok.
Boffok és képességük sincs megcsinálva rendesen,csak ami útba jött.Doffok,na azok még eszembe sem jutottak,agent doff van mert az ingyenes.<#hehe>#hehe>
Meg is néztem a doffokat,ciki,de három olyan doff is aktív amihez nincs is megfelelő boff képesség berakva.<#hehe>#hehe>
Amíg nem jön ki T6 kumari és nincs T5 repuja meg hozzá szett nem is kezdek hozzá.
Jah ezt kapd ki,nulla torpedó skillel ilyet lőttem.
Max. One-Hit: 216 981 (Peach)
<#buck>#buck>
Nulla torp skillel,beteg ez a defiant.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.30. 17:14:20
Felmentem játszani még cd volt a küldin.Na akkor gondoltam admizok.
Megcsináltam 36 karival admit,valamiért úgy emlékeztem hogy ma már letoltam a korizást,gondoltam megnézem a cd-je mennyi,akkor jutott eszembe hogy bakker nem is toltam le.<#hehe>#hehe>
Azok nagyon tuti kis hajók lesznek.
Év végéig meg csak összejön a 9 db-os sci pakk-ra való és akkor admiralty-ban már úgy-ahogy elleszek.
Mán csak "némi" fejlesztés és akár már "játszhatok" is a játékkal... 😉
De már csak este.
Az ikony trait is folyton hílel az agent is,így jelenleg csak fleet adv felszereléssel sem lövik le a hajómat,sem borg sem tholian red alerten,sem adv kristályon sem ISA-n.Ma reggel meg lett a defi traitje.Filléres felszereléssel is brutálisan bontja a tömeget.Tholian red alerten az oldalba kapott tholian csapatba piszkos nagy flank sebzést nyomott.Tholian tarantulákat is támadtam vele,semmi gondom nem volt,gyorsan és könnyen ölte őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 08:02:49
ikony szettet és egyéb jót.
Meg terrant
Meg nauszi konzolt,bár ahhoz küldiznem is kell.<#rinya>#rinya>