Raulblanco7#31575
Én ilyennel kezdtem az EC gyűjtést, értéktelen kis fehér vackokat vettem amik alul voltak árazva, többnyire mk11-12 beam array-eket, aztán zöldet, képket, végül lilákat, akkor az volt a top fegyver, néha találtam ilyet is amit írsz, amikor 100.000-ekkel, vagy milliókkal volt alatta, utána már egyéb reward packokat is.
Aztán a vége az volt hogy 10-20 milliárd ec-kért vásároltam fel az exchange egyes részlegeit többezres, néha 10.000-es mennyiségben felhalmozva, mert éppen promó volt és olcsóak voltak. de tudva levő volt hogy 2 hónap múlva 2x árat lehet majd érte kapni, persze sok volt a meló vele.
Amikor a legtöbb volt, akkor 50 milliárd EC-m volt a karaktereken elszórva, persze a többsége kulcsokban, és lobi kristályban volt, ennyi ec-t nehéz is lenne EC-ben tartani, az 5000 kulcs meg a 100.000 lobi kristály pedig úgyis értékálló mindig.
Mondjuk még most is azt a pénzt költöm épp SWTOR-ban amit az EC eladásából kaptam, a kocsira is abból vettem idén a téli gumi szettet, szóval végülis megérte :)