Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na én ma is majdnem elfelejtettem a korizást.<#beka2>#beka2>
Felmentem játszani még cd volt a küldin.Na akkor gondoltam admizok.
Megcsináltam 36 karival admit,valamiért úgy emlékeztem hogy ma már letoltam a korizást,gondoltam megnézem a cd-je mennyi,akkor jutott eszembe hogy bakker nem is toltam le.<#hehe>#hehe>
Felmentem játszani még cd volt a küldin.Na akkor gondoltam admizok.
Megcsináltam 36 karival admit,valamiért úgy emlékeztem hogy ma már letoltam a korizást,gondoltam megnézem a cd-je mennyi,akkor jutott eszembe hogy bakker nem is toltam le.<#hehe>#hehe>
Hát a Vesta még mindig brutális,de jön most egy erős 9-es pilot pack.
Azok nagyon tuti kis hajók lesznek.
Azok nagyon tuti kis hajók lesznek.
Éljen, már alig várom! 😊
Év végéig meg csak összejön a 9 db-os sci pakk-ra való és akkor admiralty-ban már úgy-ahogy elleszek.
Mán csak "némi" fejlesztés és akár már "játszhatok" is a játékkal... 😉
Év végéig meg csak összejön a 9 db-os sci pakk-ra való és akkor admiralty-ban már úgy-ahogy elleszek.
Mán csak "némi" fejlesztés és akár már "játszhatok" is a játékkal... 😉
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Februárban újra tac hajót zsákolhatsz be.
Jah,ok,még eszembe sem volt lemérni.
De már csak este.
De már csak este.
De pont ez érdekel, hogy jelen állapotában mi várható el egy ilyentőll-
Ikony T2 repus traittel meg Pattern Beta és Agent doffal a hajó nem igazán lelőhető.
Az ikony trait is folyton hílel az agent is,így jelenleg csak fleet adv felszereléssel sem lövik le a hajómat,sem borg sem tholian red alerten,sem adv kristályon sem ISA-n.Ma reggel meg lett a defi traitje.Filléres felszereléssel is brutálisan bontja a tömeget.Tholian red alerten az oldalba kapott tholian csapatba piszkos nagy flank sebzést nyomott.Tholian tarantulákat is támadtam vele,semmi gondom nem volt,gyorsan és könnyen ölte őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 08:02:49
Az ikony trait is folyton hílel az agent is,így jelenleg csak fleet adv felszereléssel sem lövik le a hajómat,sem borg sem tholian red alerten,sem adv kristályon sem ISA-n.Ma reggel meg lett a defi traitje.Filléres felszereléssel is brutálisan bontja a tömeget.Tholian red alerten az oldalba kapott tholian csapatba piszkos nagy flank sebzést nyomott.Tholian tarantulákat is támadtam vele,semmi gondom nem volt,gyorsan és könnyen ölte őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 08:02:49
Ha nagy lesz a karim kap crtdx2 pen-ről uppolt fegyókat.
ikony szettet és egyéb jót.
Meg terrant
Meg nauszi konzolt,bár ahhoz küldiznem is kell.<#rinya>#rinya>
ikony szettet és egyéb jót.
Meg terrant
Meg nauszi konzolt,bár ahhoz küldiznem is kell.<#rinya>#rinya>
Ha lesz T5 repuja repus szettje és rendes fegyvere mérek.Jelenleg mindenből a legolcsóbb van neki.
Ilyen 40 ezres fegyverek.<#buck>#buck>
Mivel nem ez lesz a végső hajója,T6 kumarit fog kapni,először kell defi traitje aztán még ennek annak a traitje.
Még csak t2 repunál jár,se jó űr trait se semmi.De tök jól megvagyok vele red alerteken ISA-n satubbin.
Ilyen 40 ezres fegyverek.<#buck>#buck>
Mivel nem ez lesz a végső hajója,T6 kumarit fog kapni,először kell defi traitje aztán még ennek annak a traitje.
Még csak t2 repunál jár,se jó űr trait se semmi.De tök jól megvagyok vele red alerteken ISA-n satubbin.
Jézus.
Ne röhögtess már.
Semmi sem purcan ki kristályon.
Friss karival rendes felszerelés traitek nélkül sem haltam meg.
Ne röhögtess már.
Semmi sem purcan ki kristályon.
Friss karival rendes felszerelés traitek nélkül sem haltam meg.
Az event-es hajó megvan, kipróbálása a havazás és családi programok miatt későbbre marad - advanced kristályon nem purcant ki.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Na ezzel mérjél nekem egy DPSt már, referenciaként, mert sokszor repkedem ilyesmivel én is 😊
Lehet sok likőrt nyomattak.
Kiskarimnak ma vettem ki hajóra cuccot.Sajna véletlen rossz cuccot vettem mert siettem.<#buck>#buck>
De még így is tök tuti,legolcsóbb exes fegyók vannak neki.

Kiskarimnak ma vettem ki hajóra cuccot.Sajna véletlen rossz cuccot vettem mert siettem.<#buck>#buck>
De még így is tök tuti,legolcsóbb exes fegyók vannak neki.

Nem hallottam semmit. Lehet csak a csokimámorban keletkezett tévképzeteiket fejtegették. XD
Tudsz valami új infót?
Az előbb trade cseten valami új január elejei promós hajóról beszélgettek míg be nem szólt valaki hogy ne ott cseteljenek mert ez trade cset.
Az előbb trade cseten valami új január elejei promós hajóról beszélgettek míg be nem szólt valaki hogy ne ott cseteljenek mert ez trade cset.
Gamestar-on láttam, az egyiket sikerült beváltanom.
Próbáljátok meg ezeket,hátha még nem keltek el.
1. a0ZwdCkJ
2. a4PrqlEc
3. A94c7ly1
4. Aa8sUGbr
5. AdW6XRey
6. AEY5a13C
7. AfLpMY0m
8. ai4n37pq
9. AlxoQZYj
10. amrrYyBV
Cruisert és egyéb szart adnak.
1. a0ZwdCkJ
2. a4PrqlEc
3. A94c7ly1
4. Aa8sUGbr
5. AdW6XRey
6. AEY5a13C
7. AfLpMY0m
8. ai4n37pq
9. AlxoQZYj
10. amrrYyBV
Cruisert és egyéb szart adnak.
Tegnap nagy nehezen végre elérte a kis karim az 50-es szintet,rájöttem hogy egyszerre csak 1 research assigmentet kell csinálni.Akkor ad xp-t,két szintet adogatott a végén,de sikerült elérni az 50-et.
Ott benyomtam az instant 60-as upgrade boostert,így már csak ki vettem neki vagy 80 hajót admiraltyba,betoltam minden repuhoz boostert így már elindult a jó úton,napi endevor 2x50 markot adott.
Ott benyomtam az instant 60-as upgrade boostert,így már csak ki vettem neki vagy 80 hajót admiraltyba,betoltam minden repuhoz boostert így már elindult a jó úton,napi endevor 2x50 markot adott.
Jaaaah.
Azt nem tudom elindítani de szivesen elindítanám.
Azt nem tudom elindítani de szivesen elindítanám.
Mit mit, a kristály eventet 😊
Hála az égnek az Orville jön szinkronosan.
Jobb mint az a szánalmas discovery.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.24. 10:27:20
Jobb mint az a szánalmas discovery.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.24. 10:27:20
Mit kapcsolhatok be?
Meggyőztél, bekapcsolhatod 😊
Én is megnéztem - az ingyenes verziót - és tagadhatatlan remake érzés fogott el, amikor a Birodalom Visszavág és a Jedi Visszatér c. filmekből láttam a "felújított" montázsokat..., a maradék meg eléggé silány, szintén más filmekben már elsütött poénok egyvelege.
Így ne csináljanak ST filmet, vagy sorozatot se!
Így ne csináljanak ST filmet, vagy sorozatot se!
Igen,sok mark,sok fm,sok dili,laza könnyed munka.
Kb egy óra alatt megvan 20 kari.
Úgyis kifogytam fm-ből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 11:57:45
Kb egy óra alatt megvan 20 kari.
Úgyis kifogytam fm-ből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 11:57:45
Azt momentán én is várom, jópár karinak kell sok sok mark....
Jah és mirror alatt jó pár klingonnak 3-4 reput felhúztam.
Jó lenne még egy kristály.Arra mennék vagy 20 karival.
Soknak kéne még pár reput felhúzni,mert elhanyagoltam.
Jó lenne még egy kristály.Arra mennék vagy 20 karival.
Soknak kéne még pár reput felhúzni,mert elhanyagoltam.
Azt hát.<#buck>#buck>
274-275 volt eleinte,de mire klingonokhoz értem 276 lett,a klingonoknál volt a nagy lóvé,meg is lepődtem egyik másiknál mert több volt mint ami rémlett.
Klingonoknál lassan halad a flotta bázis,mivel nem nagyon rak bele senki,így ott nem fogyott el úgy a dili.A karfioloshoz most sem nyúltam,neki már elég sok van.
De még mindig várok.
A voth scinél nem volt,mert elköltöttem hajó felszerelésre up-ra szettre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 10:35:25
274-275 volt eleinte,de mire klingonokhoz értem 276 lett,a klingonoknál volt a nagy lóvé,meg is lepődtem egyik másiknál mert több volt mint ami rémlett.
Klingonoknál lassan halad a flotta bázis,mivel nem nagyon rak bele senki,így ott nem fogyott el úgy a dili.A karfioloshoz most sem nyúltam,neki már elég sok van.
De még mindig várok.
A voth scinél nem volt,mert elköltöttem hajó felszerelésre up-ra szettre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 10:35:25
Egy Cones of Conduct? 😊
Mivel nem biztos hogy karácsony alatt fel tudok menni,így ma megvettem a karácsonyi ajándékom.

Az sajnos nem, de lesz helyette karalábé a levesbe. <#banplz>#banplz>
Jövőre sok minden jön, akár az is. Főleg ha végre revampolják, a kimondani nem tudom se leírni klingon story arcot. 😄D
Jövőre sok minden jön, akár az is. Főleg ha végre revampolják, a kimondani nem tudom se leírni klingon story arcot. 😄D
Mond mond mond óóó mond hogy jön Karfiol.<#hehe>#hehe>
Pilot pack érdekel. Kumari T6, és pár faj specifikus verda jön jövőre. tuti vétel. A miracle pack kimaradt.
Az tuti,hogy uppolni jó lesz.
Miért?jó pár karim van akik leragadtak az mk xii vr szinten.jó lesz őket fel uppolni.amúgy meg a csira pilot pack nem érdekel.
Szerintetek megy még lentebb a zen?
Elment a józan eszed?<#buck>#buck>
Jó ez a Phoenix doboz,320-ból egy epic tokent se kaptam.viszont esett két Ur úgy hogy a Bulwark meg a bogár megvan amire mindig is hajtottam meg a rengeteg upgrade token amiért eleve bontottam 😊
Végre 30 lett a kiskarim,kivettem neki a jutalmakat delta és temporal eventből,na persze már amit lehetett,én több fleet dilire emlékeztem.Úgy látszik csökkentették.

Jah de.
Ha 34k dilim lenne az állati ciki lenne.
De van kari ami mindig tabu.
Akinek szettre gyűjtök vagy egyébre annál tabu a dili,hiába van a karfiol karinál majd egy milla dili,az tiltott.
Mert hátha hátha hátha hátha.
De lagélább is hátha.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.21. 20:07:15
Ha 34k dilim lenne az állati ciki lenne.
De van kari ami mindig tabu.
Akinek szettre gyűjtök vagy egyébre annál tabu a dili,hiába van a karfiol karinál majd egy milla dili,az tiltott.
Mert hátha hátha hátha hátha.
De lagélább is hátha.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.21. 20:07:15
Nem zened van annyi?
Én venni akarok,ciki de már csak 34k dilim van,kéne egy kevéske hogy legalább 40-ig felmenjek.
Vagy nem ,múltkor is csak 270-ig ment le ha jól emlékszem.De most én is visszaváltottam a zenem dilire gyorsan.
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2017.12.21. 19:46:09
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2017.12.21. 19:46:09
Jaj de jó,főnix,lemegy a zen ára.
Meg phenix packot is bedobták-ettől tartottam...
Azért ha egy kocsival landolnál egy bolygón az nem így történne,minimum szénné égnél.<#buck>#buck>
Egyébként pack sale van.
Egyébként pack sale van.
Na, ez landolás, bár a sérülésmodellen még javítani fognak gondolom 😄
Fogalmam sincs honnan jött az egész téma.
Csak stf-re vártam.
De ezek már azon veszekedtek melyik hajó az ami le tud szállni melyik nem képes.
Csak stf-re vártam.
De ezek már azon veszekedtek melyik hajó az ami le tud szállni melyik nem képes.