• Kotomicuki
    Azért a te érvelésed se az a minden sötétséget eltüntető lángoszlop! ;)
    Önmagában bármelyik hajó nudli, még talpig mk XV epic-ben is, HA nincsenek meg hozzá a körítések. Te már eleve úgy indítod a karaktered, hogy gyorsítók, vett slot-ok, karakterhúzási jutalmak, stb., amivel egy kezdő sehogy sem tud lépést tartani, így az általad leírtak a számukra mindenképp sántítani fognak.
    Ha nincs meg a jó felszerelésed (ideértve a konzol, boff, doff, skill, trait, stb. - ami neked pár, szokásos kattintás az másnak akár félévnyi, kemény gyűjtögetést is jelenhet), akkor az az egy délután akár egy hónappá is átváltozhat és nagyjából minden másban is ekkora különbségek jelentkezhetnek.
    Azt már én is észrevettem az utoljára felhúzott karaktereimnél, hogy pl. csak a karakterhúzások jutalmai (delta, TOS, gamma) mennyi hasznos pluszt tudnak adni a felcseperedő karakternek, mennyivel könnyebb és gyorsabb, de legfőképp: "akadásmentes" így előrejutni az 50. szint elérése után (is) - nálad meg még nagyobb az udvartartás...

...és ha pont kihagyta az illető a gamma recruit-ot (is)? Akkor azért már messze nem "egy délután" egy romulánt a frissen vett vanguard-ba ültetni...

A videóval én csak abban nem értek egyet, hogy normális GW-t GW III skill nélkül nem fog használni, akár ha 6 sci konzolja van is az I-hez, akkora a 2 skill közötti különbség. Tehát, ha számít a GW is, akkor én inkább egy ilyen hajóban gondolkodnék - és ez még tankos is lehetne mellette, mer' az értékei, nagyjából megvannak hozzá!

Neked is meglesz a winter event-es hajód holnapután?

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.12.26. 21:04:58