-
Plata #31279 Hááát nem mindig.
Nézzük a WoW-ot,ahol Plata az elmúlt időben annyit farmolt amitől elment volna az eszetek.
Ki jött az új kieg a BfA ami egy nagy nulla de duplán,felhúztam egy karit 110-ről ez az előző kieg max szintje,120-ra,a sztori kiábrándítóan szar volt,alliance karaktert húztam.Én allis vagyok,ez van.
Megcsináltam a karakterrel az új zónák összes sztoriját és küldijét ettől még az életkedvem is elment,mert bizony mondom néktek,lapos volt mint a bánatos fene.
Másik hogy látszott a lustaság és bizony egyes helyszinek nem újak voltak csak át hozva régi kiegből,két kieggel sőt néggyel régebbi kiegből származó helyszíneket is találtam.
Másik az új kiegben beharangozott új fajokból csak az vált elérhetővé ami pont nem érdekelt,az ami miatt érdekelt a kieg és megvettem elővételben,csak kurva sok farmolás árán vált elérhetővé.
végig kellett csinálni a semmitmondó és fos war campaign-t és exalted reput szerezni 7th légiónál,ha asszed nehéz repuzni STO-ban akkor próbáld ki WoW-ban.
Na jó nagy nehezen az a retek exalted meg lett,lett közben még két karim 110-ről 120.
Valamivel el kellett foglalnom magam mert a repu farmolástól már tele volt a tököm.
Exalted lettem légióval unlockoltam az új fajt idióta küldetésekkel.Mert persze azokat is kellett csinálni,nem csak úgy nesze gyökér itt a jutalom,még agyzsibbasztó küldi sort is le kell tolni.
Mikor meg lett az unlock én már ott voltam hogy kiégtem és tök elegem van újra a WoW-ból mert az új kieg egy rakás szar és nem ad semmit,se jó sztori se értelmes tartalom,se semmi.
De meg lett a Dark Iron Dwarf unlock és nekem ezzel lőttek.
Mert nagyon meg tetszett,két karaktert kezdtem,egy paladin egy hunter,mint egy agyhalott zombi mind a kettőt felhúztam 120-as szintre,ami azért nem olyan egyszerű mint STO-ban a 60-as szint,de elkapott valami agyrém és mint egy zombi felhúztam őket.
Tartalom az most sincs BfA-ban,de szarok rá,tudom mi az ami szórakoztat,az első karakteremet legalább egy hét volt felhúzni 110-ről 120-ra,a hunterem 2 nap volt.Igaz hétvége volt és ráértem hogy sokat menjek vele Island expedicióra,jah igen,a karaktereimet nem húzom küldizéssel 120-ra,mert az új kieg területein a küldizés az változatlanul kicseszett szar.
De lehet menni island expedícióra ami instant behív és kb 90-100 ezer xp,110-es szinttől tolható.
Most is azt mondom hogy az új kieg egy rakás fos,az előző jobb volt,de azért elmegy.
Jelenleg 8 darab 120-as karakterem van és 6 darab 110+ Bronzebeard szerveren.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.04. 14:36:00