Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem kapott egyik romulán sem hidd el,de több doff iskola is 3-as szintre ugrott.<#eplus2>

Húzok pár romulánt is, és a research assignmentek működnek velük. Vagyis kapnak belőle xp. 23. századi assignment küldikkel.
Elküldtem neked a kódot,csak hamarabb nem ment,mert a játékban van felírva és most tudtam felmenni.

Ja és majd jól elver a soros és párhuzamos gornnal együtt haha. Jön végre a játszható Mek’leth is. Remélem ezek után lesz hagyományos verziója is.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.12.02. 00:10:23
Nesztek jön a krampusz.

így tovább 😄DD
<#taps><#vigyor><#worship><#hehe>

Veszélyben az STO.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ő it S'oros Gorn, és van egy terve....
Bocsi, de egyszerűen agymosott vagyok 😄

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.01. 21:38:24

Lol,én járok Mythic raidre,tudod mekkora poén mythic raiden lopkodni?<#buck>
Rugó monk mage és warlock karival is szoktam.De rugóval csak lopkodni,nem tudom hogy azért-e mert mythic vagy csak mák,de nagyon sokat lehet ott lopni.

Te meg akkor mész mythik raidbe ha már a kövi 2 kieg is kint van lol max insta mége piszkálunk, hagy már szegényt van t5 t5u t6 meg promo hajó abbol is 2 féle ingyér meg piizes 😄
Még nincs zűr szettem a Voth hajóra,mert még csak T3 és T4 a repuja.
De már alap Mk12 konzolokkal 73 all energiát szív le a tyken rift plusz hozzá jön még hogy az aceton assimilatorok fejenként 50 all energiát lopnak.
Ha fel uppolom majd egyszer a konzoljait meg szettjét szerintem vicces lesz.Jah most jut eszembe,harc közben jóval magasabb az energia szívá plasmo miatt,de elfelejtettem megnézni akkor mennyi.

Ha meg lesz repu kap jobb pajzsot és mocit.

Valami új bug mindig van,az előbb láttam egy ződ orion-t egy szál övben rohangálni DS9-en.
Épp exen vettem pár temporal meg tal shiar vackot,véletlen rossz roma karinál sütöttem el őket.<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.30. 20:24:09

Faggasd őket tovább... 😊

Nem ez a sajátja.Szerintem.
Nem tudom hogyan kell,nem mondtak semmit,csak hogy új glitch.
Coffer rész az külön fülön van a flotta balakon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.30. 11:50:35

Szerintem ez nem az övé, ehhez valami komoly exploit kellene, maximum egy nagy és aktív flotta coffer-ében lehet ennyi.
mondjuk neki van pl 10k abból teszi be, de alul az összes rendelkezésre állóban szerintem hozzászámolja a coffert is, vagy nem így van?
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.11.30. 11:39:37
Na nekem is kell ennyi provision.

Végül is az MW tankszerű.
Nem tom köv spec vagy repu mit ad.
Sztem csak repu jön.Spec most volt.

Jah, a Tuckert azt kiveszem a beamboatoknak, a scott végülis nem rosz, a daystrome viszont kuka.
A konzol szett az nekem nagyon defenzivnek jött le, DPSt akarnék 😄

A boff skillekkel én is úgy voltam, nincs bennük semmi, pedig nagyon akartam volna használni, ha már speciálisan van ilyen ülés bennük.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.11.29. 12:33:56

Jah és igen a 11 hagyományos konzol slot mellé az MW hajók kaptak +1 új universal konzol slotot is.
Így nekik nem 11 hanem 12 konzol van.Az universalba bármit tehetsz.

Crimson Force Field és Ablative Salvage Pods a két leghasználhatóbb konzol.
Salvage pods vicces,a roncsokból kiszed egy rakás alkatrészt és a hajódra pakolja,ami tölti a hullod.
Másik meg akikre hat azok nem tudnak tüzelni torpedóval,a többi sebzésük is 50%-al csökken,nem tudnak gyógyulni,satubbi.
Harmadik elég harmatos,hat másodpercig nem hat rád semmilyen sebzés.
A Traitek pedig nem olyan rosszak:

Tucker
While Beam Array: Fire at Will is active, any damage that your starship receives will periodically extend its duration.
Once per sec while Beam: Fire-at-Will is active, receiving Any Damage grants 0.33 sec Duration to Fire-at-Will (15 sec total duration maximum)

Scott
Activating an Engineering or Miracle Worker Bridge Officer ability will reduce the recharge time of Tactical Bridge Officer abilities. The amount of cooldown reduction is increased if you are currently below half of your maximum hull capacity. This may only occur once every few seconds.
If current Hull at or above 50%: -10% Recharge Time on Tactical Bridge Officer abilities If current Hull below 50%: -20% Recharge Time on Tactical Bridge Officer abilities Can occur once every 5 seconds.

Daystrome
Photonic Boarding Party does not require you to launch Shuttles. Instead, your boarding assault teams immediately beam over to the targeted foe's ship, and immediately begin applying the debilitating effects already associated with Boarding Party. Using Photonic Boarding Parties is also more time efficient, allowing them to be ready to deploy more quickly. Note: Having this trait slotted removes the Shuttles entirely from this ability, potentially interfering with any effects designed to enhance them.
Activating any rank of Boarding Party no longer launches Shuttles and instead instantly applies the effects to the targeted Foe Recharge time of Boarding Party reduced from 60sec to 40sec
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.29. 10:31:23

MW hajónak 12 konzolja van 11 helyett.Másrészt valamiért mocskos sok hp-ja van MW spec nélkül is,kb nulla hp pajzs meg egyéb skilles engi karit beraktam MW-be hogy kipróbáljam erre valami 100+k hullja lett.Még hozzá gagyi aegis szettel.<#buck>
Nem tudom ha rendesen raksz hullra meg ilyesmire mennyi hullja lenne,de engem meg lepett.
De elég jó traitjei vannak,ha érdekel a FAW cruiser akkor ez elég jó hozzá.
Az Mw boff skillek nem nagyon győztek meg.
Ha van univerzális konzolod ami exotic sebzést erősíti akkor olyat tegyél tac konzol helyekre.
A konzol szettjük sem rossz ám.Nézd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.29. 10:23:16

Eh, még a fűszeres is jobb nálam, nekem fogalmam sincs melyik hajó mennyi konzolos 😄

Az MW hajókban mi olyan nagy szám, meg úgy magában az MW skillekben/specializációban? Nézegettem őket, van is, de valahogy nem állt össze a képe hogy ez mitől olyan nagy durranás.

Pedig nyilvánvalóan annak kell lenie, hiszen egy MMOban a "power creep" miatt az új dolgoknak mindig jobbnak kell lennie a régieknél hogy ösztönözze a playereket a grindre. De én az MWben nem találtam semmi érdekeset...
-------

Más: egy sci hajónál a TAC konzolhelyere milyen értelmes dolgot lehet tenni? Kisérletezek a klingon SCI karimmal (cloakos topedővető, GWre s particle emission torpedókra kihegyezve), jelenleg a TAC helyeken ugye torpedót erősitő konzolok vannak, de mivel a damage inkább az exotic sebzésből jön, azt kéne tolni...

Egyébként milyen hajó az aminek tarit-ja van.
Ha traitre gondolsz az minden T6 hajónak van tudtommal.
Jah és még mindig nem elég ha egy hajónak unlockolod a traitjét,be is kell tenni aktív slotba,az hülyeség hogy 4 aktív mellé azt is meg kapod amit unlockolsz de nem raksz be.
De az idei winter az asszem raider lesz,méghozzá valami pilot ha jól emlékszem.
Még hozzá asszem valami vacak traittel ami max pvp-ben lesz jó,megint energiaszívós flight speed csökkentős vacak.

Egyébként fölösleges kimondani hogy egy hajónak hány konzolja van,ha mondod a hajó nevét azt tudja mindenki hogy hány konzolos,ha megkérdezném Pirson-t a sarki fűszerest,szerintem még ő is tudná.<#hehe>

Lol.
Akkor a 12 konzol helyes T/ hajó mi,az már T6-UU?
Ha igazad van megfogadom soha többé nem lopkodok mythic raid közben.
De nincs igazad,így megyek és lopok még pár száz ezret.<#hehe>
Jézus,ha egy T6 ingyenes fos hajó T6-U akkor egy 12 konzolos hajó mi?
T6-legendary,nem is T6-Epic.Vaagy T6-szuper.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.28. 21:16:37

A "11 konzolhelyes + hajó tarit-es T6-os" sokkal hosszabb megjelölés volna... 😊)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Két évvel ezelőtti jó volt,kell a traitje carrierekbe.
T6-U nincs még mindig,csak álmaidban,de már igazán leszokhatnál erről az ökörségről.
Ez akkor lehetne T6-U(Már ha lenne egyáltalán ilyen) ha legalább olyan jó lenne mint egy MW hajó,de közelébe sem tud kerülni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.28. 21:05:53

De mindenképp felkészülést igényel a jó esetben legfeljebb napi 10-15 perces műsorszám (várakozástól függően) - tudom, a profiknak ez csak 5 perc - és így nem lehet elégszer "reklámozni"!
Az előző évi egész használható volt, remélem, ez sem marad el tőle! 😉
Az admiralty-ban mindenképp jól jön, különösen, ha ez is "T6-U" lesz, ahogy az eddigiek az utóbbi időben!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

De ha igaz nagyon tuti zenes és promós hajó jön,ami mellett az eventes max gumicukornak lesz jó.
De én kiveszem.
Jah és valszeg megint tahóskodnak és lehet fél szezonnál jön új spec vagy repu.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.28. 19:56:56

Már kb 28 napja lehet tudni.<#lookaround>

Q's Winter Wonderland - Dec 7, 2017 to Jan 18, 2018

Aki ingyen T6 hajót akar, az készüljön! 😉

Hát a számokat nem jegyeztem meg annó, csak az elvet - doboz nyitásból egy dologra számítok: 3-4 lobi kristályra, minden más extra 😄

visszakerestem, fórumra posztoltam anno az eredményeket:

2515 promó packot nyitottam ki, 26 hajó esett. az elején jóval jobb volt az arány, akkor még ilyen 1/60 - 1/70 körül volt, a végére már majdnem elértem az 1/100 átlagost.

141 hajó nélküli volt a legrosszabb széria, 2db 14 packból a legjobb.

A 2515 pack kinyitásával 474 millió credit veszteségem volt, de ugye ekkoriban még 3 millió /db körül voltak az r&d packok darabjai, és nem volt elég exen, szóval nem tudtam felvásárolni, nyitogatni kellett hogy legyen, ami ennyi darabnál 188.000 ec / pack veszteség vagyis költség volt, tehát 3 millió és pár darab helyett 3,2 millió és 2515 r&d packot tudtam szerezni, amit ugye r&d hétvége alatt kinyitva majd mikor már visszamentek az árak a drágább verziókra, akkor eladva rengeteget kaszáltam rajta.
Szóval ez a veszteség inkább egy költsége volt annak, hogy rengeteg packom legyen amit utána sok milliárdos profittal tudtam eladni.

Meg persze remekül szórakoztam a nyitogatással.

Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.11.27. 13:26:26
Ha nyereséges lenne, ki az a hülye aki nem nyitogatná őket 0-24-ben? 😊
Kulcsot csak szórakozásból vagy lobbi szerzés céljából szabad.
Profitot csinálni vele csak kis tétel + nagy mázli kombóval lehet, de esélyed nem sok van rá.
Nagy tételben lehet csökkenteni a veszteséget, már persze százalákos arányban, nyilván ha elhasználsz 10 kulcsot és semmi, visszajön belőle 10-20m, akkor az csak 30-40m bukó de több mint 50%, míg ha elnyomsz 500 kulcsot, jó eséllyel esik 1-2 hajó és bőven drága cucc, hogy mondjuk legyen egy 80%-os returnos köröd, ami persze még mindig 100 millió bukta, de összességében jobb arány.
Kulcs kis tételben lehet nyereséges nagyon ritkán nagy mázlival.

Nagy tételben sokkal jobb az arány a visszakapott pénzre, illetve drága hajókkal még akár nyereséges köröket is lehet csinálni, pl mikor faction specific hajók vannak, akkor a klingon - romulán hajók elég drágák, zsíros is úgy szokta nyitogatni őket amikor még szokta.

Profitot a promóval termeltem nyitogatva, ott viszonylag egyszerű a képlet, hajó 1 / 100 átlag. pack x credit, hajó y credit, + lobi és r&d pack.
Az elején az össze vissza urban legendes hülyeségeinkkel nyitogattuk, ha működik király, ha nem akkor ártani sem tud, szóval lényegtelen, de amíg ilyen 1/80 körüli átlagban kaptam a hajót belőle és profitos volt, vagy legalább az r&d packot ex nagy tételes olcsó áron számolva is nullára kijött, addig megérte, mert volt hogy nem tudtam elég r&d packot venni promó alatt, így nyigotattam és nullába volt a nyitogatás az olcsó pack árát beszámolva, szóval csináltam magamnak rengeteget, amit aztán r&d hétvége alatt kinyitottam, majd ha felment az ára eladtam.

Egyszer ezzel konkrétan megdupláztam a pénzemet, mert minden pénzem promóra költöttem, nyitottam, eladtam a hajót lobbit, többet nyitottam amíg maradt, r&d pack nyitva, majd később felment árakon eladva. Hogy mennyi volt a profit része a nyitáson, mennyi az r&d packon és mennyi a felemelkedett árakon eladáson, azt nem tudom, de majdnem 2x annyi creditem lett belőle végül mint amivel elkezdtem, de ez még az egyik első promó volt, a második pontosan, a jem hadar strike ship.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.11.27. 13:00:51
Ezt már sokszor kifejtette "A nagy doboznyitógató" - a kulcs az ritkán plusszos, szóval aki profitot akar az ne nyitogasson hanem adja el a kulcsokat az exen 😊 Ja meg 100asával kell nyitni...

Nekem is esett egy két dobozos cuc, de ahogy elnézem a belőlük kiszedhető dolgok jóesetben érnek annyit mint egy kulcs...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.11.27. 10:33:12

20 kulcsból és infinity box-ból 1 T5 hajópakk esett és kevesebb, mint 100 loby-kristály. A "maradék" dobozos cucc, amiből válogatni is lehet, így az értékét pláne nem tudom megjósolni...
Saccra, "nyereség" nem sok realizálható a doboznyitásokon, de pár érdekes cuccot meg csak onnan tudok beszerezni.

Belebotlottam valami furába. a fegyó tooltip kicsit be van drogozva.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lobiból esett vagy 1600 db. Egyébként szvsz kb. null szaldó, de még nem néztem meg exen hajó árakat.

Hát,a kulcs árát azért vissza nyerted nem?
De elég vacak arány azért.
Nem csináltál statisztikát?
Mennyi lobi esett?

Ma elengedtem magam és 300 kulcsból nyitottam infi boxot. Eredmény:

- 1 ultra rare T6
- 2 T6
- 3 T5
-6 secondary ship
+ "trahs" (doff, mining claim stb)

Amikor annak idején kijött a nukara próbáltam,de elég gyönge.Tholianok és tetryon fegyverek ellen valamennyire jó,de máshova gyenge volt mint a wc papír.

Na közben sikerült, a játék csak meg gondolta magát, és elfogadta. XD
Ez egy 60as kari szal azzal nem volt gond. Manapság iconian set helyett/alternatívaként ajánlják a nukara shield+deflectort+romulan engine kombot is. Erre a karira meg jó lesz akkor ez is. Persze ha a fránya bug nem gátolja meg ördögi terveim haha.
De 50-es szint nélkül nincs is repu.<#vigyor>

Vice Admiral szint megvan? Hátha ez valami alt kari ami túl gyorsan fejlődött 😄

Nem,de minek nukara pajzs?
Az szerintem csak visual pajzs slotba jó.

Jah, csak kártyás fizetésnél ennyi, zen storeban csak a black weekes 25% van.

Kérdés. Van egy nukara pajzsom, és nem tudom felrakni a hajóra. Járt már így valaki?
Egyébként szerintem csak pénzes vásárlásra vonatkozik.Asszem 140 dolcsi körül vannak a steamen,gondolom arra.

Roma packhoz nem csak hajók járnak,talán 30 kulcs,boffok.
Deltához doffok is.