Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a francér tolod bele a dilit a hülyeségbe? A végén még lelkiismeret furdalásom lesz azt én is dobálok bele...
Bár másfél óra múlva kész.<#buck>#buck>
Hajaj,tavaly már nerfelve volt,előtte még asszem nem.Volt hogy egy winteren 15k zent szedtem ki doffozással.
Meg vagy 70 ezer tokent,amiből következő évre is maradt sok,baráti flottáknak is adtam tokent hogy legyen miből kezdeni az eventet.
Tavaly tökre kihagytam,WoW miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 21:11:04
Meg vagy 70 ezer tokent,amiből következő évre is maradt sok,baráti flottáknak is adtam tokent hogy legyen miből kezdeni az eventet.
Tavaly tökre kihagytam,WoW miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 21:11:04
Előző években tényleg jobban adta - igaz, most már csak doff-ozok: a többi nem érdekel.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ennyi vackot termeltem egy hét alatt.
Nem sok.
Nem sok.
Az eheti special project Bár a kolóniára.
Kicsit későn vettem észre.mikor az utolsó engi kariknál jártam admival,de 126k dilit beledobtam.
Végül is ilyen jó kis piálóhelyre szükség van.<#buck>#buck>
Jöhetne egy átok kristály event mert kifogyok a dilibű.
Kicsit későn vettem észre.mikor az utolsó engi kariknál jártam admival,de 126k dilit beledobtam.
Végül is ilyen jó kis piálóhelyre szükség van.<#buck>#buck>
Jöhetne egy átok kristály event mert kifogyok a dilibű.
Máskor is ennyi szokott lenni
Mekkora fukarok már, mark weekend 1.5x-ös szorzóval.... 😞
Most jutott eszembe hogy ma sem néztem meg exen el lehet-e passzolni daring tribbli-t és vajon mennyiért.
Mostanában nagyon sokan ráugrottak erre a tribblire,talán van aki még exen is megvenné.
Mostanában nagyon sokan ráugrottak erre a tribblire,talán van aki még exen is megvenné.
Akkor mondok durvábbat.
Képzeld Luke testvérének néha be van csavarva a haja.<#hehe>#hehe>
Képzeld Luke testvérének néha be van csavarva a haja.<#hehe>#hehe>
omg.. most egy életre csalódtam.. xD
Akkor bocs.
És csak a kedvedért elmondom hogy Luke Darth Vader unokájának a nagybátyja.<#hehe>#hehe>
És csak a kedvedért elmondom hogy Luke Darth Vader unokájának a nagybátyja.<#hehe>#hehe>
Megsértette a lelkivilágom.
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
Szóról szóra tudni akarom a filmet,legyen 500 oldalas és pontos.<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó csak nagy ívben kell a sztori.
Ide és sehova máshova sem ami publikus, semmiféle körülmények között sem tennék ki spoilert.
Ment privát, hogy mennyire részletesen kéred, ezt jobb tisztázni aztán megírom szívesen.
Ment privát, hogy mennyire részletesen kéred, ezt jobb tisztázni aztán megírom szívesen.
Tényleg érdekel.
Írd meg privátban,akkor nem fogja senki érzékeny lelkecskéjét megzavarni a dolog.
Ha ide írnád csak úgy akkor tuti hogy valami rp ide jönne hogy megsértettük a lelkivilágát.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 11:57:11
Írd meg privátban,akkor nem fogja senki érzékeny lelkecskéjét megzavarni a dolog.
Ha ide írnád csak úgy akkor tuti hogy valami rp ide jönne hogy megsértettük a lelkivilágát.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 11:57:11
Nem igazán tudom eldönteni hogy trollkodsz itt fórumon vagy tényleg azt akarod hogy esetleg írjam meg privátban.
Akkor légyszi meséld el mi a sztori mert kíváncsi vagyok.
spoilermentes.
Nem birodalom visszavág koppintás, és nem is hozta az átlagos színvonalat, véleményem szerint felállított egy a korábbinál jóval magasabbat amit nagyon nehéz lesz a kilencedik résszel is tartani, nem irigylem Abramst, ezek után visszakapva a rendezői széket iszonyatosan nehéz dolga lesz, a kritikák alapján nagyon jót vártam, de túlszárnyalta a várakozásaimat is.
Eszméletlen jó volt a film, egy apró hiányérzetem van vele kapcsolatban csak, de ezzel együtt is szerintem a legjobb SW film amit valaha csináltak.
A fordulatok amik pedig vannak benne, wow wow wow, és nem is egy, még azok is amikor számítasz rá, de erre azért mégsem, és van amire aztán senki sem számított még a film nézése közben sem és csak koppan az áll a padlón.
Hogy Han-t idézzem, sejtettem hogy váratlan lesz, de azt nem, hogy ennyire.
Hú bakker, már a ma este soká lenne újra megnézni és még várhatok vagy hétvégéig.
Nem birodalom visszavág koppintás, és nem is hozta az átlagos színvonalat, véleményem szerint felállított egy a korábbinál jóval magasabbat amit nagyon nehéz lesz a kilencedik résszel is tartani, nem irigylem Abramst, ezek után visszakapva a rendezői széket iszonyatosan nehéz dolga lesz, a kritikák alapján nagyon jót vártam, de túlszárnyalta a várakozásaimat is.
Eszméletlen jó volt a film, egy apró hiányérzetem van vele kapcsolatban csak, de ezzel együtt is szerintem a legjobb SW film amit valaha csináltak.
A fordulatok amik pedig vannak benne, wow wow wow, és nem is egy, még azok is amikor számítasz rá, de erre azért mégsem, és van amire aztán senki sem számított még a film nézése közben sem és csak koppan az áll a padlón.
Hogy Han-t idézzem, sejtettem hogy váratlan lesz, de azt nem, hogy ennyire.
Hú bakker, már a ma este soká lenne újra megnézni és még várhatok vagy hétvégéig.
Na most elkezdett letölteni 5430 MB-ot... Volt valami frissítés tegnap este óta? Mert tegnap letoltam a jégfutást meg az admiraltykat, kikapcsoltam és ma meg nem akrat menni. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.12.13. 21:59:30
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.12.13. 21:59:30
Jah párszor velem is előfordult.
Most jutott eszembe hogy meg kellet volna nézni exen azt a hülye tribblit,lehet ezek az idióták megvennék drágán.
Most jutott eszembe hogy meg kellet volna nézni exen azt a hülye tribblit,lehet ezek az idióták megvennék drágán.
A laptopon lefrissül az legújabbra a kliens/launcher azóta ugyan úgy patchet keres, mint az asztali gépem... Mint ha le lenne kapcsolva a patch szerver... 2 gép ugyan az a hiba az egyik W10 a másik W7.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.12.13. 21:32:52
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.12.13. 21:32:52
Ez egy ezer éves bug amit nem tudnak javítani haha. Abban a küldiben folyton elromlik a transporter. Vagy sok az áruló a köreimben.. hmm. XD
Na az első küldin bugra futottam.
A csapattal átszállunk azura-ra,de csak én kerülök át.
Transzporter szobánál még jönnek.
De át csak én kerülök.

A csapattal átszállunk azura-ra,de csak én kerülök át.
Transzporter szobánál még jönnek.

De át csak én kerülök.

Nem tudok semmi újat.
Mi ez a baromság hogy ha új karit kezdek és skipelem a bevezetőt csak 1-es szintű leszek?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.13. 20:02:17
Mi ez a baromság hogy ha új karit kezdek és skipelem a bevezetőt csak 1-es szintű leszek?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.13. 20:02:17
Nem tudod véletlen lesz-e valami leárazva karácsonykor a játékban?
Én fent vagyok már 4 órája kb.
Jó előbb is vagy 20 percig röhögtem winteren,azon veszekedtek miből lesz a Daring tribble.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.13. 19:43:45
Jó előbb is vagy 20 percig röhögtem winteren,azon veszekedtek miből lesz a Daring tribble.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.13. 19:43:45
Nálam jó,igaz acc váltáskor újra kellett indítani a játékot.
Bakker mi ez az őrület?
Mindenki Daring tribblit akar,meg vannak hülyülve a népek cseten miatta.<#hehe>#hehe>
Mindenki Daring tribblit akar,meg vannak hülyülve a népek cseten miatta.<#hehe>#hehe>
Csak pénzért, jó filmet csinálni nem lehet, ahhoz kell még pár dolog, amit nem lehet megvenni és ez utóbbiak már nagyon hiányoznak Lukas-ékból...
A trilógiává bővítés még megbocsátható lépés volt, de a többin már nagyon érződött, hogy egy kényszerű szenvedés végterméke.
Kár azért a "sorozatért" is!
A trilógiává bővítés még megbocsátható lépés volt, de a többin már nagyon érződött, hogy egy kényszerű szenvedés végterméke.
Kár azért a "sorozatért" is!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ledöglött a patch szerver vagy mi a fene van, hogy nem jut túl a löncser a verzió ellenőrzésen?
Teljesen egyetértek a 7. rész iszonyat [email protected] végignéztem azóta se bírtam pedig nagy SW fan vagyok.
Torrent mozi,ez nagyon nagy :-D
Háát ha hozni akarják a szokásos színvonalat akkor ez a nyócadik rész a Birodalom Visszavág klónja lesz.vagyis kell valami havas sivatagos pálya.Kell egy kis muksó valami bazi nagy vizes bolygón,meg ki kell derüljön hogy valaki valakinek az apja vagy az anyja,de legalább is az apjának az unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársa.<#buck>#buck>
Biztos ami biztos sok utalás lesz.
Sajna a "Tűz balfaszok" nem lesz benne.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.13. 18:01:40
Biztos ami biztos sok utalás lesz.
Sajna a "Tűz balfaszok" nem lesz benne.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.13. 18:01:40
Tekintettel arra hogy azt írtad, tudom mi lesz, amiből következtettem hogy saját ötlet, nem igazán féltem a spoileredtől és elolvastam.
Az sem mellékes hogy az első magyar vetítések 18:00-kor kezdődnek, szóval 16:35kor nem nagyon tudsz még spoilerezni hacsak nem vagy sajtós aki hivatalos volt a hét elejei sajtóvetítésre, de ezt a kockázatot vállaltam mert minimálisra becsültem az esélyét.
Az sem mellékes hogy az első magyar vetítések 18:00-kor kezdődnek, szóval 16:35kor nem nagyon tudsz még spoilerezni hacsak nem vagy sajtós aki hivatalos volt a hét elejei sajtóvetítésre, de ezt a kockázatot vállaltam mert minimálisra becsültem az esélyét.
Fogadok nem merted elolvasni a spoilerem.<#eplus2>#eplus2>
Pedig csak ökörséget írtam.<#hehe>#hehe>
Pedig csak ökörséget írtam.<#hehe>#hehe>
Vip terem. 32-40 fős, hatalmas kanapé van székek helyett, mindkét oldalon saját kartámasszal, szóval viszonylag normális a távolság 2 ember között.
És az ár igazából elég messze van attól hogy vip legyen. A sima jegy kb 2000 forint, átlag büfé 1000-2000 ft, a vip kerül 5000-be, de ingyen korlátlan büfé van mellé. Ha tehetem csak a vip verzióra megyek, de inkább a kis terem nagy kanapék miatt, mert baromira rühellem a tömeget és az embereket.
Mondjuk a képméret kisebb a normál mozihoz képest a kis létszámú termek miatt.
És az ár igazából elég messze van attól hogy vip legyen. A sima jegy kb 2000 forint, átlag büfé 1000-2000 ft, a vip kerül 5000-be, de ingyen korlátlan büfé van mellé. Ha tehetem csak a vip verzióra megyek, de inkább a kis terem nagy kanapék miatt, mert baromira rühellem a tömeget és az embereket.
Mondjuk a képméret kisebb a normál mozihoz képest a kis létszámú termek miatt.
Hát én sem vagyok nagy moziba járó,ritkán de elmegyek.
Star trek-et is megnéztük.
Egyébként a Star Wars mozitól sokat nem várok.
A hetedik rész akkora szar volt mint a huzat.
Egyszer láttam rendesen többet nem tudtam végig ülni,múlthéten is amikor volt a tévében kb felét láttam,mert nem tudott lekötni.
Gondolom a nyóc kb ugyanez lesz,még több hülyeséggel még több nyögvenyelős ökörséggel.
Kár hogy Leia meghalt,kilencben így már nem lesz benne.
Bár úgyis minimum még 3 rész jön a 9 után.
Egyébként tudom mi lesz a 8 legnagyobb durranása az amikor
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.13. 16:36:51
Star trek-et is megnéztük.
Egyébként a Star Wars mozitól sokat nem várok.
A hetedik rész akkora szar volt mint a huzat.
Egyszer láttam rendesen többet nem tudtam végig ülni,múlthéten is amikor volt a tévében kb felét láttam,mert nem tudott lekötni.
Gondolom a nyóc kb ugyanez lesz,még több hülyeséggel még több nyögvenyelős ökörséggel.
Kár hogy Leia meghalt,kilencben így már nem lesz benne.
Bár úgyis minimum még 3 rész jön a 9 után.
Egyébként tudom mi lesz a 8 legnagyobb durranása az amikor
Luke azt mondja Rey-nek,asszem ez a neve,Én vagyok az anyád.<#hehe>#hehe>
Jah meg Csubakka seggéről leég a szőr mert kipróbálja Boba Fett rakéta hátizsákját de túl nehéz hozzá.<#nyes>#nyes>
Jah meg Csubakka seggéről leég a szőr mert kipróbálja Boba Fett rakéta hátizsákját de túl nehéz hozzá.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.13. 16:36:51
Öregek vagyunk az a baj 😄
Én csak azért megyek el jövő héten moziba, mert a cégem kibérelte a lurdy ház moziját pár előadásra, igy ingyen kapok 2 jegyet... de ha az ok a jegyek szar helyre szóltak volna, nem mentem volna el...
Őszintén szólva, a mai házi TVk és hangrendszerk mellett a mozi már nem nagyon rúghat labdába... a képminőség sokszor szarabb mint egy LG HDTV-é, a hangminősé dettó (amit hangerővel próbálnak kompenzálni, rosszabb esetben még élvezhetetlenebbé téve a filmet, pl legutóbb amokir vmi konkrétan zörgött a hangszóróban, vagy rezonált az álmennyezet vagy nemtom mi volt de azt hittem szétvet az ideg) - az egyetlen amiben a mozi jobb lehet az a képméret.
Ja, emellé még a melletted zabáló és pofázó, papírt zörgető, mobilját nézegető közönségről ne is beszéljünk... gyakorlatilag nekem nincs olyan film amit ne tudnék kivárni hogy megjelenjen a torrent moziban és megnézzem otthon.
Akciós 99 forintos popcornnal 😄
Amúgy SW ügyben olyan nagy durranást nem várok, meg ordas csavart se. Max az lesz a legnagyobb csavar számomra ha végre kiderül, ezúttal NEM halálcsillagot épitenek a gonoszok 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.13. 15:55:14
Én csak azért megyek el jövő héten moziba, mert a cégem kibérelte a lurdy ház moziját pár előadásra, igy ingyen kapok 2 jegyet... de ha az ok a jegyek szar helyre szóltak volna, nem mentem volna el...
Őszintén szólva, a mai házi TVk és hangrendszerk mellett a mozi már nem nagyon rúghat labdába... a képminőség sokszor szarabb mint egy LG HDTV-é, a hangminősé dettó (amit hangerővel próbálnak kompenzálni, rosszabb esetben még élvezhetetlenebbé téve a filmet, pl legutóbb amokir vmi konkrétan zörgött a hangszóróban, vagy rezonált az álmennyezet vagy nemtom mi volt de azt hittem szétvet az ideg) - az egyetlen amiben a mozi jobb lehet az a képméret.
Ja, emellé még a melletted zabáló és pofázó, papírt zörgető, mobilját nézegető közönségről ne is beszéljünk... gyakorlatilag nekem nincs olyan film amit ne tudnék kivárni hogy megjelenjen a torrent moziban és megnézzem otthon.
Akciós 99 forintos popcornnal 😄
Amúgy SW ügyben olyan nagy durranást nem várok, meg ordas csavart se. Max az lesz a legnagyobb csavar számomra ha végre kiderül, ezúttal NEM halálcsillagot épitenek a gonoszok 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.13. 15:55:14
Két fős colony invázió.
Én is nagy SW fan vagyok,de annyira nem sűrgős.
2 éve csak pár nap után néztem meg, ennyi idő elég is volt hogy valami barom spoilerébe fussak Han haláláról.
Most biztos ami biztos első nap, nálunk mindenki nagy SW fan, szóval ez családi mozi lesz, majd hétvégén vagy jövőhéten a haverokkal is megnézem, harmadjára pedig Dundessel 2 ünnep között, aztán ha van annyira jó még lehet megnézem 1x januárban is 😊
Most biztos ami biztos első nap, nálunk mindenki nagy SW fan, szóval ez családi mozi lesz, majd hétvégén vagy jövőhéten a haverokkal is megnézem, harmadjára pedig Dundessel 2 ünnep között, aztán ha van annyira jó még lehet megnézem 1x januárban is 😊
Én nem egyedül akarom,meg nem is fontos hogy elsők közt legyek,sőt kövezz meg de elfogom olvasni valahol hogy miről szól mielőtt megnézem.<#eplus2>#eplus2>
Én majd valamikor a téli szünet indulása után nézem meg,csak még nem tudom mikor,mindegyik iskolában másik nap kezdődik a szünet.<#hehe>#hehe>
Hülye állatok ezek.
Én majd valamikor a téli szünet indulása után nézem meg,csak még nem tudom mikor,mindegyik iskolában másik nap kezdődik a szünet.<#hehe>#hehe>
Hülye állatok ezek.
Harmadik alkalommal én is a 2 ünnep között tervezem megnézni 😄
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.12.13. 12:49:56
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.12.13. 12:49:56
Jaaa.
Star wars,így már vaszizom a daszt.<#hawaii>#hawaii>
Én majd karácsony előtt nézem meg,vagy két ünnep közt,ha már elkezdődik a karácsonyi szünet.
Star wars,így már vaszizom a daszt.<#hawaii>#hawaii>
Én majd karácsony előtt nézem meg,vagy két ünnep közt,ha már elkezdődik a karácsonyi szünet.
Micsoda merre miért hogyan mit mikor?
Végre 13!
Kinek van még mára? 😊
Kinek van még mára? 😊
Kocsonyahúst szeretett volna írni...
A káposztás gombóchoz már minden megvan?
A káposztás gombóchoz már minden megvan?
Jelenleg épp elvagyok havazva,nagyban halászlé kockára vadászom.<#buck>#buck>