Kotomicuki#30805
De pont te kelsz föl a DPS érdekében és a fun ellenében?!
Ez egy támogató hajó, tehát nem neki kéne a DPS-csúcsokat döntögetnie, de..., azért van rajta a 3 tac-konzolhely és lesz rajta talán ez, de ez mindenképp (úgy néz ki, hogy fed-es romulán lesz a célszemély: neki ehhez nem kell hajót vennie - a klingon hajó meg teljesen tac-irányba lett elvíve, így az az oldal nem jöhet számításba, EZZEL a hajóval), a lent említett saját konzollal egyetemben, hogy ha a helyzet megkívánja, akkor némi DPS-szerűséget is elő lehessen rántani a gépezetből. A plasmonic leech is mindenképp kipróbálásra kerül rajta.
A proc miatt nem szeretném semmivel sem keverni a fegyverzetet (ha más is lesz rajta, akkor az csak azért, mert 8x már nem bírtam nekiugrani annak a küldetésnek :) ), amihez - szerintem - elégséges lehet a 4 elszívó konzol (plusz a Tyken's Rift és az Energy Siphon vinné a prímet a Tachyon Beam és esetleg a Structural Analysis előtt - a Charged Particle Burst-höz kéne egy jóféle GW is, ami nem ezen a hajón valósul meg, de ettől függetlenül majd kipróbálom, hátha jójaz önmagában is - iljen háttérrel).
Ez volna most a terv..., a csapat számára nehezebben emészthető ellenfelek megpuhítása, rághatóvá tétele. De, szerintem a sztori-missziókban sem kell szégyenkeznie majd.
Viszont a sci-konzolok még mindig kérdésesek, hogy a flottások 2,5% ér-e vmit is: amióta nem adódnak össze a %-aik, azóta a metából is kikoptak...