Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem sincs gift opció.
Megnéztem Orville-t, egész pofás, elég sok trek-es tartalommal. Igaz néhol elégé műanyagnak tűnt pár díszlet, ez úgy sejtem a paródiás részének is betudható.
Nem,totál zéró gift lehetőség van.

technikai kérdés: ha van zenem, meg tudok lepni valakit vmi zenér vásárolható hajópakkal vhogy? Vmiféle gift rendszer létezik az STOban (tudtommal nem, de hátha)

Szerintem jó az irány... mindenképpen érdemesnek látom hogy legyen tényleges közösségi tartalom a játékban, ami valóban adna célt a közös játéknak. Csak legyen jó jutalom, hogy kifizetődjön az erőfeszités.

Mit lehet tiudni erről az új holdingról, mit ad majd?

Nem a pilot manőver és a rock and roll is bugos.
Ha tholian dread rád lőtte web cannont a lövés előtt ha elnyomtad őket akkor a hajód immune volt,most is kiírja hogy immune,de elkap a háló.<#buck>
És ugyanúgy sebez.Bár ha combos hajód van úgyis kibírja.Orion flight deck cruisert húzom most,hat red alert 1 isa 2 adv kristály és még 383 xp hiányzik a traithez.
Egész jó hajó,olyan mint egy battle cruiser,csak hangárral.
Tegnap este jelentkeztem elite getawey-re,erre bug huntot találtam magam,aztán a klingon orbital strike disruptor helyett plasma-t lőtt.<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.18. 08:52:08

Remélem, hogy nem flottán belülre korlátozzák, mer' akko' a "nemzetköziek" eléggé nehéz helyzetbe lesznek...

...

A Pilot hajókat kipróbálva kellemes meglepetés ért: PvE-ben nem halnak annyival gyorsabban, mint amennyivel gyengébbek a cirkálóknál. Ehhez köze lehet annak, hogy szinte csak javító-ellenállást növelő skill-ek vannak a boff-jaimnál a pár "támadó" mellett; ill. a méretükből fakadóan biztos, hogy kapnak vmi def. pluszot: több a piros "Miss" rajtuk, mint a nagyobb hajóimon.

Viszont, mintha sokkal több sebzést kéne kitolniuk ua XP megszerzéséhez, mint pl. a cirkálóknak - a sci hajók a GW+egyéb kombinációkkal tarolnak: náluk sincs gond a fejlődéssel. Így a sima beam boat megoldás kevés lehet ehhez - de piszok kényelmes...
A DBB-khez talán még nem kéne nekik mozgékonyságjavítás, de az DHC-khez már mindenképp kelleni fog.

Ki kell(ene) próbálnom, hogy pilot manőverrel kilehet-e ugrani pl. a tholian hálóból: amikor még csak hallja az ember, hogy működésbe fog lépni, akkor elnyomni egy előre, vagy hátra ugrást, hátha ki lehetne kerülni ezt a csapdát.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hát elvileg a flotta holding külső részén lesz valami adventure zóna ha jól értettem.ott kell majd szedni valami új vackot.
Ha tényleg flotta épület külsején akkor oda csak flotta tagok mehetnek,ha azon a bolygón lesz adventure zóna ahol a holding van akkor meg gondolom közös mindenkivel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.17. 16:46:37

Csak bele ne bukjanak ebbe a nagy "márpedig akkor is csapatban fogtok csapatni"-ba, amikor alig pár közösségi tartalmat lehet "játszani" az érdeklődés hiánya miatt: van a 2 RA, meg a kristály és kifújt!
Ha ezt az újat még flottán belül only-vá is teszik...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Biztos lentebb megy,de nem a dili miatt van rinya,hanem valami új cucc kell majd bele amit úgy kell farmolni,ráadásul nem is lehet egyedül farmolni.

Talán lemegy a zen-dili árfolyam ha sok dili kell az új holdingba-is.
Nekem csak egy Karfiol vagy Drek'Hi kellene,azzal boldog lennék.

tos kiegbe se volt klingon hajó é van egy olyan érzésem hogy itt se lesz mivel kedves fejlesztő gárda nem akar külön 9-13 hajót csinálni és kiadni 20 hajós pakkot így ne is várd hogy valaha is lesz élet a klingon oldalon
Asszem, egy "nem" kimaradt...
Sz'al, nem kéne a >100k dili'-t igénylő dolgokkal elárasztani a slot-okat és akkor gyorsabban gyűlhetne a pont, még ha csak 5-ösével is - ezekért a dili'-falókért amúgy sem ad pontot, csak díszítő elemek a bázison.
Különösen a bázis 4. slot-ját, ahol van a jól pörgő FM+EC+fogoly projekt, ami "egész" értéken adná vissza az egyén MF-ját FC-ben, nem felesben, mint ahogy azt a 2k FM-os teszi...

Majd, ha a soha össze nem gyűlő 170k dili'-t kell a bázis 4. helyén hónapokig nézni, hanem a pörgősebb projektek mennek/mennének ott, amikhez nem kell dili, de hozzák a "pontokat" és klingonnal a hozzávalók hegyekben állnak mindenkinél, akkor majd lesz T5 klingon flottahely... <#falbav>

2 napja járok fel a kéregetős chatre a játékban, h kapjak t5 kdf fleetbe inv, de még válasz sem jött. Ilyen iramban nem lesz elite hangárok a tulajdonomban. Valamivel többre számítottam ezen a téren. :DD
Néha elég sok GPL jön küldikből,pedig nem a GPL küldikre megyek rá hanem dilire.

Bocs a kép kicsit szar lett mert sietve csináltam,nem figyeltem oda és úgy csináltam képet hogy privát cset ablak nyitva volt.Így csak gyorsan kivágtam a lényeget.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.16. 20:48:22

A klingonokkal még mindig életveszélyes az anyabolygójukra warpolni, mert még mindig az alfa túlvégébe dobálja be őket néha...
Az Arc 01:00-kor vált, míg a játékban 02:00-kor van a váltás -> nemigen van európai szerverük, ami meg is magyarázza az irdatlan laggokat...

Fogalmam sincs milyen hajóval csapatják,amíg nem jön ki magyarul nem érdekel,úgysem értek belőle egy büdös kukkot sem.

Nem az nem klingon/ember/ember hibrid volt.
Az klingon/ember/tellarita/hobbit/miralian hibrid.<#hehe>

Jaja Miral Paris. :D

Amire gondolsz az a USS Shenzhou, walker-class. Maga a Discovery ha maradt az a fura dizájnnál akkor nem is csodálom h nem mutogatják xD
egyébként csak engem érdekel hogy miért egy teljesen más hajóval csapatják és nem a discoveryvel ? mert ahogy a trailert néztem nem az ami a treaserbe volt inkább egy akira meg a t1 miranda egyik skinje lenne össze boronálva azt az eredeti me sehol vagy csak a pilotot trailerezték még ?

ui: miral ?:D a dögös klingon/ember/ember hybrid ?
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.09.15. 22:16:57
Jaja, tiszta katyvasz az egész.
De a Klingon messiás nem tiszta klingon lesz hanem félvér.
Valamelyik DS9 meg Voyager részben volt.Ezért akarták elrabolni Paris gyerekét.

Sehol. Feliratosan nézem majd. Sok sorozatot így nézek, ahogy a Discovery-t is majd így fogom.
Azt olvastam h ezek a torz klingonok valami 200 éves hajóval, és elszeparált klingon ház tagjaiként fognak tevékenykedni. Meg h a vezetőjük klingon messiásnak hiszi magát. Tiszta őrület miket nem pletykálnak meg írnak cikkekben. Na majd ezt is meglátjuk.
Magyarországon melyik csatornán megy?

Ment, lassan nekem is meg kéne nézni az orville-t. :D
Nesze neked itt egy kis sci-fi.<#beka3>
Ez már remélem jobban tetszik.<#buck>

én is el kérhetem ?:D platac amúgy ha megnézed 2 csaj van benne a tac tiszt az nem a ex felesége
Majd kiderül, remélem a kdf/rom verziók életképesebbek lesznek. Lesz itt még sok agyfasz dolog míg kijön nyáron a kövi expansion. És ami azután lesz. :DD
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.15. 20:57:09
Remélem ez azt jelenti hogy jön a T6 karfiol avagy T6 Drek'Hi Dreadnought.

Köszönöm.
Bazz,az a hajó valami oltári otromba.<#wow2>
A szoknyáktól meg kiégett a retinám.<#wilting>
Az üvegszemem meg visítva elfutott,épp keresem.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.15. 20:47:07

Küldtem privátban.
Ó,a hajó érdekelne,tudnál mutatni képet?
Férfi szoknya?Na nemár át mennek homárba?

Egyébként szivárogtató oldalon van fent kép az új férfi szoknyákról és a shuttleről, plusz az új miracle worker spec. első hajó packról, de még csak a fedes oldalon. Én még ilyen ratyi hajó dizájn-t nem láttam komolyan mondom. Remélem csak vicc.
Tegnapi tribbli pecs hozta a holdingot. Olyasmiket írnak h zonában még solozni se lehet a küldiket. :DD

link

vannak képek is kirakva
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.15. 20:23:30
Igen,cseten is iszonyat nagy a rinya.<#nyes>
De már van tribblin holding? Vagy honnan a rákból tudják ezek hogy mi kell bele?
Meg mi az az új cucc amit farmolni kell?
És miért csak az új adventure zónában lehet majd farmolni?
Nomrálisak ezek?Ha mindenki abba a szutyok adventure zónában fog rohadni megint olyan atom lag lesz mint roma kiegnél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.15. 20:07:34

Redditen is már panaszkodnak h a grind soha nem látott erővel tér vissza ezzel a holdinggal amennyiben így marad.
Tiszt csaj az ex neje.<#hawaii>
Mármint a kapitánynak.És azért veszekednek annyit.<#hehe>

Kontent!!!! jah nem :D amúgy a silikes vacak bejön érdekes maradék ótvar rusnya blah. gerisz23 láttam the orville pilotot szerintem pofás kis sorozat érdekes dolgokat lehetne kihozni belőle remélem sikerül is :D az tuti hogy a készitőt nem kell félteni ha ökörködésről van szó a tac tiszt aranyos csaj :D és van benne komolyság is én csak ajánlani tudom.
Most hallottam hogy ha igaz akkor az új flotta épület rohadt húzós,iszonyat sok alapanyag és rengeteg farmolás kell hozzá.
Cseten azt mondják ehhez minimum 1 év kell egy nagyobb flottának.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.15. 18:26:28

Majd lesz naponta leállás ezentúl. Az úgyis menő. Egyébként az orion hangár tooltipje szerint az egy tellarite hangár. Megint az a fránya copy paste átok. :'D
Emiatt tényleg érdemes lelőni, patchelni a szervereket... nyilván nem várhatott jövő csütürtökig...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.15. 16:39:16

Mai patch.
General:

Resolved an issue which caused an incomplete version of the not yet released Galaxy Interior to be the default interior for Galaxy Class starships.
Once this update is live, all ships which had this interior available as its default will automatically default back to the Origin bridge, and no longer have access to the Galaxy Interior.

Ha sikerül kiszedni a traitjét majd valahonnan szerválok egy fleet változatot is elite hangárokkal.
Fedest is ki kéne próbálni.

Kevés tac konzolja van és sok engi.

lehet hogy felszines vagyok, de a klingonon tetszik hogy 5/3 a fegyver slot, és ehhez adtak még egy hangárt is... mehet a mata raptor a vastelepre?

Menjinnen az undoritó fantasy játékoddal... :P

Kár.

Tribble pecslogból:

Admiralty: Gold-Pressed Latinum rewards from Ferengi Admiralty assignments have been reduced by around 80%.
In place of these reduced rewards, these assignments now also reward Energy Credits proportionate to the amount of GPL that has been removed.

..azaz könnyebb átírni pár számot mint új itemeket rakni a gpl storeban. nincs több kérdésem.
ezekből csak advancedem van.