Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor lesz szeró?nagykarbantartás van vagy mi?
Tudom,azért kérdeztem miért nem pakol más flottába is😄
Van nálunk is armada.

Miért nem raksz valamelyik armada flottájába cuccokat?Mondanám hogy gyere át az én vacak kis magán flottámba-ott kedvedre pakolhatnád a cuccot😄
De az neked lenne szopás a végén😄
A starbasenél van egy colonization efforts nevű,fleet credit generálásra azt szoktam futtatni.
Starship trait slot megéri,repu trait slot nem,ground fölös,meg a space ami még megérheti.Repus űr traitből 4 jó van.
Boffot sosem vettem,fedes karinál magasról tojok hogy milyne boffja van,romulán kariknak annyi spéci packos roma boff van hogy fölös megint,klingon karinál kb megint tojok a boffokra,na jó ez nem igaz,klingonnál törekszem az orion boffokra fednél a human vagy trill boffokra.<#awink>
Doffot megint nem szotkam venni,max flotta projectbe vettem ma is engi boffokat.
Flottás fegyverek jelenleg szarok így nem kellenek,majd az új flottás fegyverek lesznek jók végre.
Flottás elite ground felszerelést vettem a boffjaimnak,de az ócó.
Flottás kit vagy modult,no meg flottás konzolokat.
De az új flottás cuccok mindenben jobbak lesznek.

Van 35 darab 60-as karim.De trait vackot csak párnak vettem azt is max űrt.
Boffot nem.

Köszi előre is. Egyébként a helyzet a következő:
- csak a 4 extra trait slot (personal ground+space, starship és a repus trait slot) kb. 600k fleet credit. A fegyvereket, spéci boffokat és a többit most nem számoltam.
- a colony holdingból csak mariginális mennyiség folyik be, mert itt max 4-5 aktív projekt van (amibe a többiek is tesznek dolgokat), a másik ötben pedig 25. Mivel öreg bútor darabok vagytok már a flottában<#zavart1>, el tudjátok képzelni, hogy ha a 7 karim extra trait slotjaihoz eddig 4.200.000 fleet kreditet vettem ki, akkor ahhoz mennyit dilit, fleet markot, ec-t és boffot toltam be kb. 2 hét alatt a régi holdingok projektjeibe.
-tehát bárhogy is nézem, nekem csak a többi holdingban levő aktív projektből folyik be nagy mennyiségben fc, lévén azokkal nem foglalkozik már nagyrészt senki, így azokba tudok nagy mennyiségben betenni hozzávalókat.

T1 -es szinten ennyit termel a Colony belőle naponta és az a cofferbe kerül, ehhez jön hozzá amit berakosgatunk.
Nagyobb szinten majd többet termel.
A sárga még semmit mert ugye ott most megy a T1 upgrade.
Van nekem egy nagyon nagyon nagyon régi doffos romulán karim.
Ezer éve ezzel a karival szerzek doffokat a flotta projectekbe,most is ezzel csinálom.
Emlékeim szerint már réges rég kivettem vele az összes delta és temporal jutalmat.
Sőt tuti hogy kivettem,mert tele vagyok idióta repus markokkal.majdnem 2000 repus markom van,honnan máshonnan lenne.
De most valamiért a karinak újra ottvan minden jutalom a vendornál.
Lehet hogy amikor kijött a patch hogy a rewardokat csak 30-as szinttől lehet kivenni nekem is resetelte volna?

Flotta bázisnál a cofferban mi az hogy generated per day?

Az ám.<#buck>

A hatalom mámora. 😄D
Nincs probléma,az admirális helyettesek tudnak berakni projecteket.
Mindjárt szekálom őket.<#eplus2>
Mázli hogy admirális vagyok,van kit szekálni.<#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.17. 10:30:42

Viszonylag széles volt azok köre akik tehettek be projekteket a flotta holdingsoknál, csak sajnos ilyenkor az van, hogy az új colony-ban hiába rakjuk be úgy a projekteket ahogy kellene, ha már van joga akkor azt is átállítgatja.
Egyéb esetben kit izgat hogy az évek óta kész többiben valami hülyeséget tesztek be, addig nem lesz új amíg fel nem töltitek, ez van.
De sajnos az új építésnél nem az igazi ha valaki átállítgatja és sajnos most is ez volt.
Plataccal megbeszéltem hogy ne húzzuk egyszerre mindet, mert az butaság, ha upgrade van akkor nem lehet új küldit betenni rá, és ha egyszerre éri el mind az upgradet, akkor egyszerre áll meg az egész, de mivel sokan tudtak variálni, valaki vagy valakik visszatették a rossz projekteket, így el lett véve ideiglenesen a jog.
Addig marad hogy kérni kell a többit, de majd igyekszem naponta felmenni és berakni a régebbiekbe is.
Meg kérdeztem,+30 subsystem power és 12 konzol slot.
Na meg ez.de ez nem tudom hogy így lesz-e valóban.
Science: Subsystem Targeting + 2nd Deflector
Tactical: Raider Flanking + Heavy Weapon
Engineering: Cruiser Commands + Universal Console
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.17. 09:41:40

Meló közben eszembe jutott.
Cseten írták hogy sokkal több talán másfelszer annyi energiájul lesz mint sima hajóknak.Meg valami spéci warp mag.Talán secondary.

Állítólag lesz rajta valami a 3 konzolon kívül.
Na és +1 konzolhely.

Ad vmi egyéb cuccot a pakk a hajókon kívül?
Akkor nem marad ki,mert első nap le lesz árazva 9.6-ra.Asszem.<#buck>
Vagy 10-re.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.17. 07:26:11

Akkor ez most kimarad.
Csak 10.500 zenem van.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Mivel ez 3x3 hajó így 12k zen.
Ha egyben veszed,ha külön akkor 27k.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.17. 07:13:32

Ez a Miracle Worker Bundle Pack vajon menyi lesz majd?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Fingom sincs hogy áll a többi holding,mert most a colony-ra koncentráltunk.
De ha fent vagy kérj meg egy vezető tagot hogy rakjon neked be,bár marhaság eltolni többire fm-et mert rengeteg kell majd.
Mi a mámzinénire kell neked fleet credit?<#buck>
A kolóniás konzolok fegyverek satubbik sokkal jobbak lesznek mint a régiek.

Plata, lehetne róla szó, hogy Colony holding mellett a többi holding is folyamatosan fel legyen töltve projektekkel? Bocs, ha mohónak tűnök, de fleet kreditből sosem elég. 7 flottás karit kell etetnem és ruháznom...<#zavart1>

Romulán nem érdekel,mert ott a T6 fleet didi,full didi szettel pajzstöltős konzollal.
Bár lehet klingon romával kipróbálom.

Én is így láttam. A klingon hajók egész pofásak, a romulán szinten belül van de lehetne kicsit szebb is. A fed meg borzalmas!
A romulan és klingon tök jól néznek ki. A fedes pedig.. inkább no comment. 😄
Az előző packokból is csak a klingont használtam.
Valszeg ebből a mega bundle-ből is csak a klingon lesz használva.

Hát ez a lényeg, a klingon.<#eplus2>
Többire ki nem tojik.<#vigyor>

Szvsz rettenetesen néznek ki, kivétel (meglepő módon) a klingon variánsok. A fedes és romulán változatokban nincs semmi elegancia. A fedesek történetesen úgy néznek ki, mintha az egyik fedes hajó meghágna egy másik hajót. A trait és a konzol szet sem egy nagy eresztés, összességében felejthető az egész.

Most linkelték csetre.

Mert a t7 hajók így fognak jönni,fejleszthető konzol slottal.
Zenes és boxos lobis hajók alacsonyabb a promós packos fleet hajók magasabb szintű slottal.Vagy mi.

és tényleg van valami extra:

Universal Console Slot

All Miracle Worker vessels will be fitted with a versatile Console equipment slot which can hold any Engineering, Science, Tactical, or Universal console. This is an additional Console slot, above and beyond the standard allotment for ships of the same Tier.
Nulla zém van haha. Azt mondják ezeknek 12 slotjuk lesz/van. Érdekes.
Most.

Kell.

Miracle worker bundle blog:

link

Hát őszintén szólva fogalmam sincs mennyi dili jön a dili bányában,ha 1k dili jönne akkor sem mennék le szarakodni vele.
A rich dili fúrás is unalmas,pedig az csak 1 fúrás a sima meg asszem 5.

Az a 725 az valójában 700.Rich dilithium bányába érdemes fúrni,de ahhoz token kell ami ládából esik.Az napi 5k dili,10k eventkor.Első nap 20 ha előtte felveszed a küldit duplázhatsz.
Jah tegnap elfelejtettem,van saját cset csatorna is colony vacakhoz.
Simulation a cset neve.

Dilithiummal nincs gondom,abból annyi van amennyit csak akarok vagy amennyihez kedvem van.
De battery-nél kibaszás hogy két kört kell mennni mindenképp,mert a max pontszámra sem adja meg a max provisiont,míg a másik kettő meg adja.

Dili'-bányászásnál (is) van egy 725-ös küszöb: ez a maximum - ha úgy adja, akkor ezt is nehéz kipörgetni, ha meg nem szarakodik, akkor 1,2k fölé is el lehet vinni, de uú 200 dili' (akcióban 405) a jutalom (azt sem lehet mondani, hogy alapanyagban többet ad, mert az is random esik mellé).

Sz'al, a beépített farmolásgátlók szépen működnek, így rákényszerítve az egyént, hogy minden nap be kelljen lépnie, vagy magához (a bankkártyájához) kelljen nyúlnia, ha akar is vmi eredményt elérni...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Közben rájöttem hogy kolónián azért olyan fura az ég mert elvan állítva a fény a beállításoknál.
Jó pár nap után esett le.De mindenesetre így már szebb.

Kolónián megnéztem a boltot,elég tuti cuccokat árulnak.
Tuti hogy fleet D'deridex-re veszek egy nagy adag crtdx3 plasma beamet.
Az úgy is tank,tankos bímmel atom tank lesz.

Provision gyűjtésnél a battery irtó szarul van meg csinálva 715 pontra ugyanannyi cuccot kapok mint 1050 pontra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.15. 13:12:48

Raul itt egy kis útmutató a Colony szimulációhoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.15. 12:44:39

Még annyi hogy most is van transwarp a fleet kolóniára,felveszed a melting pot küldit és pont ott van.

Felmentem ma provisiont farmolgatni,erre jött kör üzi meg egyéb üzi,elolvastam őket,és elmentem a bankba majd garázdálkodtam egy kicsit.
Megettem az összes mazsolás kuglófodat,de sajna volt vele két gond.
1.kevés volt benne a mazsola.
2.nem raktál be hozzá tejet,légyszi ezt pótold.<#ejnye1>
A flottás üzire még annyit válaszolnék hogy némelyik kari még mindig nem tud rakni cofferba.<#zavart2>

Én is írnék nekik egy levelet,de az csúnya lenne és nem örülnének neki.
Se t6 karfiol nincs még,a fun torpedós hajóm bugos,nem tud lőni álcából.
Így nincs értelme klingonozni,úgy elküldeném őket a jó.
Hát szóval oda.
Több milla dilit belefeccöltem a sok epic torpedóba és most max dísznek jó.

Két levélváltás kellett hozzá és pár órán belül fel is oldották, biztos voltam benne hogy tisztázódik ez a kis félreértés 😊
Retkes bio neural torpedó még mindig bugos,nem lő.<#rinya>
CLR—Infected Space<7:35>— Dmg(DPS) —Garon 13 788 572(31 125) Rori 11 251 314(24 728) Monae 10 069 690(22 377) Gul Noir 2 874 831(6 318) Suraal 1 505 478(3 368)

Látom valakit még sem bannoltak.<#hehe>