Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem Orville-t, egész pofás, elég sok trek-es tartalommal. Igaz néhol elégé műanyagnak tűnt pár díszlet, ez úgy sejtem a paródiás részének is betudható.
Mit lehet tiudni erről az új holdingról, mit ad majd?
Ha tholian dread rád lőtte web cannont a lövés előtt ha elnyomtad őket akkor a hajód immune volt,most is kiírja hogy immune,de elkap a háló.<#buck>#buck>
És ugyanúgy sebez.Bár ha combos hajód van úgyis kibírja.Orion flight deck cruisert húzom most,hat red alert 1 isa 2 adv kristály és még 383 xp hiányzik a traithez.
Egész jó hajó,olyan mint egy battle cruiser,csak hangárral.
Tegnap este jelentkeztem elite getawey-re,erre bug huntot találtam magam,aztán a klingon orbital strike disruptor helyett plasma-t lőtt.<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.18. 08:52:08
...
A Pilot hajókat kipróbálva kellemes meglepetés ért: PvE-ben nem halnak annyival gyorsabban, mint amennyivel gyengébbek a cirkálóknál. Ehhez köze lehet annak, hogy szinte csak javító-ellenállást növelő skill-ek vannak a boff-jaimnál a pár "támadó" mellett; ill. a méretükből fakadóan biztos, hogy kapnak vmi def. pluszot: több a piros "Miss" rajtuk, mint a nagyobb hajóimon.
Viszont, mintha sokkal több sebzést kéne kitolniuk ua XP megszerzéséhez, mint pl. a cirkálóknak - a sci hajók a GW+egyéb kombinációkkal tarolnak: náluk sincs gond a fejlődéssel. Így a sima beam boat megoldás kevés lehet ehhez - de piszok kényelmes...
A DBB-khez talán még nem kéne nekik mozgékonyságjavítás, de az DHC-khez már mindenképp kelleni fog.
Ki kell(ene) próbálnom, hogy pilot manőverrel kilehet-e ugrani pl. a tholian hálóból: amikor még csak hallja az ember, hogy működésbe fog lépni, akkor elnyomni egy előre, vagy hátra ugrást, hátha ki lehetne kerülni ezt a csapdát.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha tényleg flotta épület külsején akkor oda csak flotta tagok mehetnek,ha azon a bolygón lesz adventure zóna ahol a holding van akkor meg gondolom közös mindenkivel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.17. 16:46:37
Ha ezt az újat még flottán belül only-vá is teszik...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Sz'al, nem kéne a >100k dili'-t igénylő dolgokkal elárasztani a slot-okat és akkor gyorsabban gyűlhetne a pont, még ha csak 5-ösével is - ezekért a dili'-falókért amúgy sem ad pontot, csak díszítő elemek a bázison.
Különösen a bázis 4. slot-ját, ahol van a jól pörgő FM+EC+fogoly projekt, ami "egész" értéken adná vissza az egyén MF-ját FC-ben, nem felesben, mint ahogy azt a 2k FM-os teszi...
Bocs a kép kicsit szar lett mert sietve csináltam,nem figyeltem oda és úgy csináltam képet hogy privát cset ablak nyitva volt.Így csak gyorsan kivágtam a lényeget.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.16. 20:48:22
Az Arc 01:00-kor vált, míg a játékban 02:00-kor van a váltás -> nemigen van európai szerverük, ami meg is magyarázza az irdatlan laggokat...
Az klingon/ember/tellarita/hobbit/miralian hibrid.<#hehe>#hehe>
Amire gondolsz az a USS Shenzhou, walker-class. Maga a Discovery ha maradt az a fura dizájnnál akkor nem is csodálom h nem mutogatják xD
ui: miral ?:D a dögös klingon/ember/ember hybrid ?
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.09.15. 22:16:57
Valamelyik DS9 meg Voyager részben volt.Ezért akarták elrabolni Paris gyerekét.
Azt olvastam h ezek a torz klingonok valami 200 éves hajóval, és elszeparált klingon ház tagjaiként fognak tevékenykedni. Meg h a vezetőjük klingon messiásnak hiszi magát. Tiszta őrület miket nem pletykálnak meg írnak cikkekben. Na majd ezt is meglátjuk.
Ez már remélem jobban tetszik.<#buck>#buck>

Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.15. 20:57:09
Bazz,az a hajó valami oltári otromba.<#wow2>#wow2>
A szoknyáktól meg kiégett a retinám.<#wilting>#wilting>
Az üvegszemem meg visítva elfutott,épp keresem.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.15. 20:47:07
Férfi szoknya?Na nemár át mennek homárba?
link
vannak képek is kirakva
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.15. 20:23:30
De már van tribblin holding? Vagy honnan a rákból tudják ezek hogy mi kell bele?
Meg mi az az új cucc amit farmolni kell?
És miért csak az új adventure zónában lehet majd farmolni?
Nomrálisak ezek?Ha mindenki abba a szutyok adventure zónában fog rohadni megint olyan atom lag lesz mint roma kiegnél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.15. 20:07:34
Mármint a kapitánynak.És azért veszekednek annyit.<#hehe>#hehe>
Cseten azt mondják ehhez minimum 1 év kell egy nagyobb flottának.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.15. 18:26:28
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.15. 16:39:16
General:
Resolved an issue which caused an incomplete version of the not yet released Galaxy Interior to be the default interior for Galaxy Class starships.
Once this update is live, all ships which had this interior available as its default will automatically default back to the Origin bridge, and no longer have access to the Galaxy Interior.
Fedest is ki kéne próbálni.
Admiralty: Gold-Pressed Latinum rewards from Ferengi Admiralty assignments have been reduced by around 80%.
In place of these reduced rewards, these assignments now also reward Energy Credits proportionate to the amount of GPL that has been removed.
..azaz könnyebb átírni pár számot mint új itemeket rakni a gpl storeban. nincs több kérdésem.