• Kotomicuki
    Gondolom, majd emiatt megint emelnek az ellenfelek nehézségi szintjén, hogy ki lehessen használni ezeket és a frissen kezdők még jobban fognak káromkodni, amikor a T4-es taligájukkal és mk X-es felszerelésükkel a mostani advanced játékmenetre kényszerülnek majd az 50. szint fölött...

Éreztem én, hogy csak a kristály-event-re vették ki a GW-érzékenységét a dögnek: most az advanced-en egybe lepörög a 2 "energiagyűjtése", ha egy nagyobb GW-löketet kap!

...

Ha kiveszem egy karakterrel a karakterhúzós jutalmakat a 20. szint után, majd törlöm ezt és indítok helyette egy újat, akkor azzal is ki tudom venni a jutalmakat a 20. szint után?
    Itt az EC-re és a dili'-re gondoltam elsődlegesen, mint jutalom.

...

Ezen és ezen hajón kívül volna még olyan hajó, ami legalább 8 fegyverhelyes és minimum 4 SCI- és legalább 3 TAC-konzolhellyel bír?
    A miracle-cirkáló extra konzolhelyére bármit rakhatnék?

Tetrion pajzsrombolóhoz (és energia elszívóhoz).

Valamint, a flottás DrainX konzolokkal érdemes még foglalkozni, az a 2,5% (4x-5x) megér annyi többletet, mintha magam kraftolnék egy mk II flow-ot 2 könyvvel (2,5k dili'-ből) felrántanám mk X-ig?

...

Keresnék olyan hajót, ami (legalább 4, de inkább) 5 sci konzolhelyes és legalább egy boff-helyre SCI commander-t tudnék ültetni GW-zés céljából és a 2x3 fegyverhelynél többje van. Ha vkinek van erre is van tippje, akkor azt megköszönném, ha megosztaná velem!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.25. 11:09:59