Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi az offért.
De ezt Nisthrim-nek üzenem.

Bronzebard kipipálva.<#hehe>

Ahogy kivették, úgy vissza is lehet tenni, ennek már 2 éve.
Akkor kivették, teljesen, amikor este 10 és másnap délután 5 között 10 karival nem esik egy sem, akkor az szerintem nem csak nerf, hanem kikerült.
Nem került ki,a slavereket nerfelték a francba.A kapuból mai napig lehet szedni,csak hát elenyészőt.
Régen 18-28 is kijött egy isa-ból,na nem így farmolva csak egy sima isa-n,ma már jó ha 3-6 esik.

Ez inkább csak egy kis gyűjtemény volt a régi jó kis hülyeségekből, bár egyet kihagytam.

KDF karival bot és cselekvés másoló bot használattal egyszerre 10 accounttal farmoltam 2 infected advanceden a kaput, nem jött új borg hajó, a slaverek lőtték a kaput, a bot küldözgette ki őket folyamatosan, a másoló bot lemásolta ugyan ezt a másik 9 accountra, és 0-24-ben ment a Contra farmolás, aztán pár hét múlva valahogy kikerült a Contraband a kapu lootjai közül 😊

Dehogy, azt tiltja a szabályzat.
Vazze 😞

Nem hiszem hogy a régi dolgokban kellene gondolkodnod, amikor én disznólkodtam egy accounttal - 2 héten keresztül éjjel nappal be volt loggolva és cseszegette a marketet - akkor rövid időn - 1-2 hónap - belül lekapcsoltak (akkoriban irtam róla), szóval biztos hogy nem olyasmiről van szó amit 1-2 éve csináltál.
Sajnos a supporttal én nem tudtam zöld ágra vergődni, eleve nem mondták miért kaptam bant - nyilván én tudom de eljátszottam hogy nem....

Nem lehet hogy az EC eladásra ugrottak rá? Azt elkezdted már intézni?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.13. 13:19:51

Rakhatni rakhatna,ha tudna,joined trill karim nem tud betenni luxury-t.
Fedes klingon dettó,fedes romulán dettó.
Sőt valamelyik egyikbe sem tud betenni.<#help>
Nem tudom mikor javítják,eleinte a coffer bugos volt és nem adott fleet creditet sem.

Egy ideig nálunk is, utána írtam platacnak hogy annak sok értelme nincs hogy együtt fut a 3 x 1000-es projekt, ok hogy logikus így húzni pontszámok miatt, de aztán ha elérsz a 10k-ig ahol maxol a t1, ott akkor megáll mind amíg nincs upgrade, szóval összességében mégsem éri meg, később mehet együtt mindhárom, csak egy upgradenyi idővel kell hagyni valamelyiket előbbre, hogy amíg az upgradel, addig a másik kettőt lehessen húzni.

Coffer-be berakást kedden állítottam be talán vagy szerdán, már rakhat be bárki oda.
Tudom a coffer még mindig bugos.
Nem engedi betenni az összeset,vagy egyáltalán nem enged bizonyos fajokkal.
Zenes vagy dlc-s fajokat nem csípi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.13. 09:54:33

Az szép:dnekem meg sokszor nem engedi betenni cofferbe
Nálunk a piros lett kész,az lett előre tolva,sárga meg kék részhez van rengeteg provision még,ha jól láttam a cofferben olyan 13 vagy 14k van.

Remélem megoldódik!
Plata:nálunk még kéne bele a provisiinokból,a szép az egészbe hogy egyszerre futott a 3 rész:d
Többiek majd belerakják a cuccot remélem,most dili event van nem érek rá mást farmolni.Meg amúgyis a klingon flottán dolgozom.
Az első upgrade vagy mi a fene elindult,20 óra és kész.

Hát de ilyeneket én is csináltam.<#buck>
Na jó bot-om sosem volt.

Nem tudom, nem írtak semmit csak a tényt, megkérdeztem mert biztosan semmi rosszat nem csináltam soha semmikor még STO-ban:

Qo'nos-ra mentünk le fedes karakterrel és öltük halomra az npc-ket vendorokat egyebeket hogy ne tudjanak a klingonok küldiket felvenni vagy vendorozni, de ott engem nem figyelmeztettek 😊

Rémlik egy exploit a ferengi szettel dkora-n amikor bot programmal daboztunk 0-24-ben mert végtelenszer el lehetett indítani a 3-as szett bónusz doff küldit ha volt elég latinumod és 1000-2000 doff küldi futott egyszerre ami áltag 3 contrabandot hozott és akkor még 50k volt darabja, annyira toltuk páran a flottából hogy az egyéb commoditiesek amiket dobott 1 hét alatt 90%-ot estek árban excangen 😄

Aztán mintha lett volna egy jó kis dilithiumos exploit a romulán kieg előtt amivel 10 millió dilithiumokat is kiszedtünk annó per karakter, és nekem 100+ ilyen küldim volt amivel lehetett csinálni, és csak pár nappal a nagy javító patch előtt töröltem mert azt rebesgették hogy elkezdtek miatta bannolni crypticék 😊

Aztán volt ott valami exploit a Delta Rising r&d materialokkal is 😄 Abból sem maradhattam ki és persze hogy reklámoztam is flottán belül.

Egyszer kétszer bot program vásárolt 0-24-ben exchangeről promós hajókat amit az idióta akkor még 500-as limiten feltett, hogy nekem megvegye a bot azonnal és eladhassam 700-800 körül traden, de ez szerintem jó pont, segítettem nekik rávilágítani hogy az 500-as ex limit nevetséges, azóta növelték is.

De ezek már régi dolgok, most meg semmi rosszat nem tettem szóval passz 😊
Biztos valami félreértés, de tekintve hogy mennyit játszottam manapság a játékkal, könnyeket azért nem ejtek miatta ha marad véglegesen.

Ha esetleg visszakapom az accot akkor szuper, ha nem akkor ennyi volt részemről, tied az irányítás a flottán belül, szép sorban majd rugdosd ki a karaktereimet, sajna 2 hét lesz darabja a rangok miatt, illetve valakit emelj fel veled egyező rangba is legalább 1 karakterrel, hogyha veled bármi történik akkor is legyen még valaki, aki a max rangon hozzáfér mindenhez.
Mi? Komolyan bannoltak?
És még is miért?

Nem, sajnos rájöttek a kis sárgák hogy mit csináltam és bannoltak 😊
Egy pár levélváltást még szánok a dologra, aztán ennyi volt valószínűleg.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.10.12. 22:27:51
Fedes joined trill sem tud betenni luxury-t.<#buck>

Romulánnál vagy egyáltalán nem tudom betenni vagy 4 marad nála.

Hát ez egyre cifrább.
Fedes klingon karival a Luxury provisiont nem lehet betenni.<#vigyor>
Egyik fedes klingonom sem tud betenni luxury provisiont.<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.12. 11:59:23

Na feltudtam menni,de egy kis hibával találkoztam.
Romulán fedes karim nem tud betenni coffer-be provisiont,<#buck>
Alul kivan írva mennyi provisionom van,de hiába raknám be az összest,maxra húzom a csúszkát amivel belehet állítani ennyit rakjak be erre kiírja hogy 0 battery vagy más és 0 fleet credit..<#buck>

Másik romulán kari be tudta tenni,csak 4-et nem enged be tenni.<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.12. 11:51:52

Körlevélbe nem írod meg?
Ma lehet csak este tudok felmenni.

Vendorból is van aki annyit ad érte mint a discard, de van ami 50%-ot, pl ESD hajó árus mellett ahol felszerelést lehet venni, azt tudom hogy 50%-ot ad érte.

A coffert tegnap ki tudtam próbálni, tehát bárki (nálunk, beállítottam) rakhat provisiont a coffer-be, és ugyan azt az adag fleet creditet kapja mintha a projektbe tenné, nálunk én és Platac tudjuk kezelni a coffert, és használni az ottani provisiont a projektekbe, de kivenni nem lehet, fleet creditet sem kapunk érte mivel azt aki betette már megkapta, szóval akinek fleet credit kell, az pakolja ide, első osztályú mindig elérhető fleet credit szerzési lehetőség.
Sulibán hajón elméletileg 1 azaz egy darab doffot lehet szerezni 5 naponta,elméletileg,gyakorlatilag 3 éve rossz és aki ismeri a trükkjét az el tudja indítani az összes doff szerző küldit.Ami nálam ha jól emlékszem 210 doff küldi.<#hawaii>
Több ezer sulibán doffom van szerintem,rengeteget eladtam,sokat elajándékoztam kezdőknek hogy legyen mivel doffoznia.
Ha kezdek egy új karit azt kapásból megvágom 60-80 kék lila sulibán doffal.<#fogmosas>
Csak úgy tudod kihasználni a két accoutról csinálod,egyik acc-on van a sulibán másikról meg doffozol.
Néha napján eszetlen drága egy ilyen boff,főleg a klingon,mivel egy bug miatt a klingonoknak is fedes boff jön.
Mikor kijöttek a T6 galaxy-k és a traitjüket pont erősítette a sulibán doff akkor 1 olyan engi sulibán doffért még 80 misit is kaptam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.12. 08:45:27

Üdv.

A suliban hajónak mi a bugja? Valamelyik acc -on, egyik karinál van.
Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2017.10.12. 05:43:03

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Találkoztam valakivel a kolónián.
Kíváncsi vagyok ti találkoztok-e vele?<#buck>

Ferengi karakter kp valami kis bónuszt úgy emlékszem.
Talán 20% engedményt kap vásárláskor,eladáskor is talán.
Kereskedő hajón pedig az egyik vendornál további 20 vagy 25% kedvezmény van.
Csak hát a kereskedő hajó drága mert ritka,sulibán meg azért mert már 3 éve bugos.
Fogalmam sincs már mennyi pénzt szereztem sulibán buggal,de bőven van 1 milliárd felett,de már azt sem csináltam vagy egy éve.

Hát öööö... discarddal. Nem tudtam, hogy van erre külön NPC. De a 400 se sokkal több, tényleg flottáknál kell majd bepróbálkozni.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.10.11. 17:19:10
Lehet hogy ferengivel többet kapsz,de ez csak tipp.
Vagy kereskedő hajón kéne megnézni ferengivel.
De a ferengim most carrierben ül.

Azért mert a legtöbb vendor is 40%-ot ad a cuccokért mint a replikátor. Csak az ilyen fő vendor npc ad 50%.
Még csak több lesz az ára,jelenleg csak a kis provision projectek futnak,de majd ha befutnak a nagy upgradek amikbe tíz ezrek kellenek akkor majd lesz ára.

Akkor ezt is addig kéne kihasználnia annak, akinek van rá ideje, amíg vissza nem nyesik az így elérhető bevételeket - mint pl. a contra'-nál...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nekem 400-at mutatott a vendor,hogy hogy csak 320-at kaptál?

Esetleg ad el egy flottának ne a boltosnak.<#vigyor>

Én eladtam 1db-ot az új provisonból. 320 EC jött érte és nem 800, mint amit írt.
Egyébként te is megcsinálhatod,ha van 30 valahány karid,lemész velük a kolóniára megcsinálod a három küldit és kapsz 3x750 proviosont.kb 2-3 perc,ha van szörföd.Szörf nélkül vagy 10 mert futkározni kell.utána eladod a cuccost.

Tudom.
Mondta is már párszor fórumban hogy mi a szisztémája.

Jah, Konfigossal tucatjával gyártottuk a szisztémákat, amíg működött addig azért mert jó volt, amikor nem akkor valami egyéb tényező biztos elrontotta 😊 Mindegyik csak ideig óráig működik, de inkább csak azért mert nyitogattunk ezerrel és előbb utóbb úgyis nyitsz, és ha csak a szisztémád szerint nyitsz, akkor azzal nyitsz csak, ezért működik 😄
Jelenleg semmi nem érdekel ami pénzbe kerülne,akkor minek?

Én várok.

Szerintetek zenből mikor lenne érdemes betárazni? Most? Vagy várni hátha lentébb megy még az ára..
Ilyen aprópénzért... Minek?! 😄
Akiket komolyan érdekel a pénz szerzés meg a hajó nyitás azoknak saját szisztémájuk van,hogy hol mikor kell nyitni milyen instában,satubbi.
Elég macerás dolog de működik.Viszont a probléma ott kezdődik hogy nincs kedvem exelni,az utolsó hajókat amiket nyitottam vagy elajándékoztam vagy beraktam a bankba.<#vigyor>
Nincs miért pénzt keresni.Nincs olyan hajó ami izgatna.Tarantula óta csak pocsék semmitmondó rusnya hajók jöttek.
Raul most mondott egy jó tippet hogyan kereshetnék óránként 18 misit,de nincs hozzá kedvem.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.10. 17:24:31

Nehogy kipróbáljam ezentúl. Köszi a tippet
Nem csak megfigyelés.
Romulán karival ajándékba kapott 30 kulcsból is nyitottam hajót.
És volt amikor 2 hajót is nyitott egyszerre.

Babonás vagy?
Én már múltkor is mondtam,hogy csak orion vagy roma karival veszem fel.
És lock boxot is azzal nyitok.
Boxot new romuluson főnixet ds9-en.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.10. 15:58:18

Menjetek már ... 😄 na majd holnap
<#beka3><#beka2><#beka3>
Mindig roma vagy orion karival kell nyitni.<#nyes>

Hogy dölne rád az ég 😄

Mondom jusztis kipróbálom, hogy jól megtrollkodhassalak hogy hazudós vagy, és elmentem a roma karimmal kiváltani a boxot.. kinyitottam.. és VR!

Nem lehet mert account bound.<#hawaii>