Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De majd szereznem kel fleet változatot meg elite hangárt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 22:42:03

Most épp söröshordókat kergetek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 18:44:20
Mi az a WQ?
Még le kell tolnom 16 WQ-t és utána STO.<#hawaii>#hawaii>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De miután sikerült végre célba venni még így is elég jól adtam neki.
CLR—Crystalline<1:30>1:30>— Dmg(DPS) —Lisa 4 033 884(46 906) Tok 2 008 880(23 915) Connora 1 752 776(20 381) Brigadier 1 651 619(18 768) Blackshado 1 555 959(18 305) Autorius 931 718(10 588) S'Mokku 906 134(10 536) Son 899 723(10 972) Greedo 865 871(11 393) kann'obot 611 461(8 263)
De ilyen furát még akkor sem láttam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 13:58:46
Bár szerintem a temporal szettet azóta gyengítették.Emlékszem eleinte kristály csak addig élt amíg a kombót el nem nyomtam,na és 150k sebzés felett is voltam vele kristályon.
Groundon meg annyi esélyük sem volt.Temporal és intel packos boffjaim voltak,lobi fegyverzettel és elite flotta pajzsal armorral.<#hehe>#hehe>
Milyen jó is volt a temporal eventes kari,hány milla dilit szedtem ki vele.
Ha lesz megint karihúzós event megint valami dilis karit kezdek.
Akkor nem tudom megunni.<#buck>#buck>
Delta eventet is 3 idióta karival toltam le.<#buck>#buck>
Sikerült is 300%-ra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 13:35:11
Breen hajót sosem hazsnáltam,ki sem próbáltam,a breen carriert használtam mert kellett a traitje,de ezt nem.Az idei hajó kell majd,ha megérem,mivel a régi t5 breen raider egy bug miatt eltűnt nekem.<#mf2>#mf2>
Bár megmondom őszintén egy jó hajóval a delta küldik egyszerűek,bár a videók miatt idegesítők.Temporal eventen a temporal karim 31-edik századi temporal hajóval meg temporal szettel úgy vágta szájba a vadkutyákat meg a többit hogy pislogni sem volt idejük.
A delta küldik végén mikor le kell verni a vadkutya flottát,az vicc volt,egy temporal kombó azt a flottának kampó.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 13:28:06
Úgy tudom le húzták.Valami ritka szar kritikát láttam róla,bár gyanús hogy szimplán az írója egy seggfej.
Ritka kegyetlenek vagytok ám, ugye tudjátok! <#idiota>#idiota>
Amúgy, a tavaly év végi hajó nem olyan rossz: most jutottam el odáig, hogy "komolyabban" tudjam tesztelni és egész jól aprít őkelme, miközben a mozgásával sincs gond - mezei beam boat-ként. A hídkiosztásával nem vagyok teljesen kibékülve (az engi skill-ek igazából a 2.-3. helytől kezdenek el igazából "ütni", míg a sci-ből már az elsőn is vannak jófélék, változatosak, használhatók, így eléggé "hülyén" néz ki 3 sci boff-al, hacsak a EPtS-et nem rakom a zászlósi székre...), de ha meg lesz rá a 3. breen konzolom és még kevesebbet fognak enni a diszruptorai... <#nyes>#nyes>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem tudom melyik karinak adjam ezt a cuccost,mert most ez akkor engi hajó vagy dps hajó vagy tac hajó vagy dunai hajó avagy tiszai hajó,de nem minden jó ha jó.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 12:14:00
Ha ezeken kell átverekedni minden egyes karaktert, hogy az iconiai cuccokból csipegethessen, akkor inkább lemondok azokról!
Ha meg aptyuk kiadja a fiacskájának, hogy csinálja meg, akkor legalább leellenőrizhetné annak a munkáját, mielőtt közszemlére teszik azt...
El van cseszve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.13. 19:53:04
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2017.09.13. 19:51:29
Balfék ez a bagázs.<#eplus2>#eplus2>
Mekkora hecc volt mikor véletlenül kiadták t6 sovit T5 sovi néven és áron.<#vigyor>#vigyor>
...vagy ez is csak nyomdahuba volna? <#fejvakaras>#fejvakaras>
És igen jönnek az új hangárok is.
Jelentem fel engedett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.13. 18:55:02
Most talán 300 körül van a zen,vagyis 350 zen az kb 100k dili.Nem tudom hány karid van de nem olyan nehéz azt kiszedni.
Gépindulás után volt és mint írtam, sok mindennek éppen akkor kellett még jelentenie az ura felé - hogy rohadjon meg az összes készítője - , így csak a speciális kezelővel (amivel pl. a run32dll-eket tudom kicsapni előlük) tudtam véget vetni a "mókának", mert egyszerűen nem reagált az STO (sem), így meg veszett minden!
Neked lehet, hogy kevés, nekem egy heti munkám volt az a 350 Zen - nem érek én rá ezt a lag-tengert pötyögtetni minden nap!
A gigantic csak legelőször ad 1k Xp-t, utána uú, mint a többi, szinte semmit...
Kari név változtatást?
Azt nem vonja le egyből,tudom mert az egeremen van egy ilyen fos váltó amitől az egér nem egyet kattint hanem sokat,már többször sikerült észrevétlenül át kapcsolni és múltkor is majdnem át neveztem egy karimat,de nekem nem vette meg egyből hanem rákérdezett hogy tényleg akarom-e.
Bár 350 zen az olyan kis összeg hogy nem nagyon zavarna,miért nem játszol ARC napi küldikkel?Azzal is össze lehet szedni pár ezer zent.
WoW-ban majdnem kitöröltem hülye egér miatt egy maxos karimat.<#hehe>#hehe>
Nekem már 116-os szintű,bár ha tolnám gigantic küldiket akkor sokkal több lenne,folyton 400-1000 xp-s gigantic küldiket ad.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.13. 08:58:17
A fasznak raknak nem visszavonható, lehúzó szarságot arra a képernyőre! Ezt is csak az agyalágyult "angolszászok" tudják elkövetni! <#falbav>#falbav>
Pedig, már majdnem megvolt az akciós, 9db-os hajócsomagra az összeg...
Meg lesz valami battle zone is ahol vissza kell verni valami inváziót.