Kotomicuki#30212
Én is csapattam egy elite Brotherhood-ot, szintén icony szett végett, de én úgy voltam vele, hogy de seggbe rúgnám azt a dicstelen társaságot!
Mire a 2. részhez érünk csak a loot-ot kellett felszednem, mert mindent kiirtottak a bal oldalon - ez jellemző az egész tróger bandára: a loot-ért nem képes lehajolni, de amikor megkérdi a program, akkor persze már kell neki és én, aki szegetem utánuk, biztos, hogy egy darabot sem kapok belőle - , viszont az elit csapathoz senki sem nyúl, nekem kellett leszólítanom őket.
A 3. etapban épphogy elhozza az egyik az ügynököt, már nyomja is rá a gombot az ökör, miközben még a targok ketrece sincs kinyitva...
Na, mondom: ezt buktuk - má' megin', egy balfék miatt!
Szerencsére adott egy utolsó esélyt a játék és a barma sem nyomott rá, mielőtt minden objective meg nem lett csinálva, így a végén mégiscsak meglett a jutalom.
De, hogy ilyen gyalázatosságokat kell szinte mindig megélnem...
Amúgy az új gamma-ruciban feszítettem: mk XIII UR teljes szett és semmi elhalálozási gondom nem volt, igaz annyira sűrű sem volt az ellen, mert elit gyerekek voltak velem és szépen leradíroztak mindent..., már csak a loot-szedést és az objective-k végrehajtását kell megtanulniuk!