Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
Hmm nem hangzik rosszul.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.06.23. 18:10:09
Amúgy is vettek fel új emböröket, és most az új játékukat hegesztik. Addig is majd jól nyomkodja mindenki az új ferengi admirality-t míg le nem dől a székből muhaha..
Ebben a nagy melegben belogolni is nehezemre esik.
Ők kb megragadtak a tartalomkészités szintjén, a meglévő dolgokat tudják copy/pastelni illetve tudják a küldetésszerkesztőt (fondry) használni és kb ennyi.
Ja meg van egy tudományosnak hangzó kifejezéseket gyártó alkalmazásuk 😊
Az EC-t a fleet ship module-okra (17 milla az ex'-en/db-ja?) kell félreraknom, hogy az admiralty-ban több, főként sci hajóm lehessen majd.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Risa után biztosan lesz valami. Talán 13.5 vagy akármi.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.06.21. 22:32:25
Túl messze voltam kint a nagy büdös sivatagban.
Sajna ma sem érek haza 9 előtt szerintem.
Egy ideig még későig van meló.
Még rizsát sem tudtam nagyon tolni.
Napi szart megszedem oszt kész.
Plata:
Rávittem a kulzort, ahogy az összes többinél, ha részegységet akarok gyártani, de nem engedi a kisebbeket legyártani.
A listámon meg már csak a III-as verziók vannak...
(Lehet, hogy előtte sem volt kisebb, ezt nem is figyeltem.)
Tudsz kisebbet is gyártani r&d-ben.
A fő karakterem mindent specializációja teljes és pont vele nem lehet ilyet gyártatni... <#falbav>#falbav>
Igazán tehetnének bele valami baromgátlót, ami megakadályozza a "nyitást", mielőtt az obj.-k meg nincsenek!
De, ha CSAK, max rare, mezei páncél, pajzs és fegyver van a kezedben ÉS SEMMI MÁS, AKKOR nagyon húzós az a 3. szinten!
Más:
- a 6db, 4. szintre húzott Commendation-ért kapott epic időügynök doff %-ait hogyan lehetne kiaknázni?
- a legújabb repu-s dobozból hulló akármit, amit MK XII-es kittre, vagy dili'-re lehet beváltani, azzal mit lehet kezdeni és hol?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.06.19. 19:38:33
Tegnap este 32 tokent és 32x1070 dilit toltam aknába mire észrevettem hogy semmi hatása.
Csak késő volt meg fáradt voltam és kiment a fejemből.
De mk13 UR repus is tök elég.Nem is szoktam groundra stf-hez annál jobban felcuccolni karit.Doff-al sem szoktam sokat tökölni groundon.Be teszem ami van azt kész.
Kit az más,azt veszek flottánál,meg 1-2 modult is többit exről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.19. 17:12:39
Nekem is kellett, vagy 10 csata, mire önerőből rájöttem minderre, de addig próbáltam a háttérbe húzódva sniper-kedni, már csak a túlélésem miatt is, mert satnya, MK XII-es cuccokkal (normális doff-ok és kit-ek nélkül), eléggé húzós, ha a tömeg rászáll az emberre.
De sikerült megtanulnom, mindhárom nehézségi szint követelményeit - egyre több obj. teljesítése!
Az egyik egy balkáni klánban volt: kérdezett és már nyomta is a barma..., még válaszolni sem volt idő!
Nincs olyan listája a játéknak, hogy az ilyen "buktatókkal" ne kerülhessek össze random csapattal?!
Vagy legalább ne tenné cd-re a vétleneket, ha nem az idő jár le, mert annyira nulla a csapat... (a 15 pontról is lemondanék érte)
Netán: megcsináltathatná az alsóbb szinteken is az obj.-t, hogy szokjanak má' hozzá a síkhülyék is!
Jelenleg Dysont használok.
Nukara,Temporal,Lukari megvan és nem tetszik.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.18. 22:00:56
A lukari pajzs atom ronda tarantula-n.
Sz'al, még faragniuk kell a rendszeren... (kaphatna egy külön képernyőt, hogy minden jól látszódhasson, rövid, pontos és lényegre törő magyarázatokkal)
Szektorban nem a valós adatokat látod.
1145,9 sebzést mutatott a disruptor, majd kiszedtem a(z) MK XII rare (28,1%) tac-konzolt, így
1096-ra esett a sebzés, ekkor a(z) MK XIV VR-t (33,8%) kaptam ki...
1036,2 ..., még egy MK XIV VR és
976,5 ..., most az MK XIV UR (35,6%) jött..
913,3 ..., még egy MK XIV UR után
850,2-n állt meg (ohne tac-konzolok)
Nekem ez lineárisnak tűnik, hiszen a különbségek mértéke nagyjából megfelel a %-os változásoknak:
49,9
59,8 5,7% -> 9,9 különbséggel
59,7
63,2
63,1 1,8% -> 3,3 - 3,5
VISZONT!
Belépve kristályra már 1292-őt mutatott ua a fegyver...
A fed-es command crusier-en a csillagtérképen látott 1070-je meg 970-re esett tholian RA-n... (tiszta közegben nem tudtam rápislantani, egyikre sem) <#wow1>#wow1> <#wilting>#wilting>
...
Tényleg jót tenne egy helyre kis bunyós rész a Klingon-oknak is, pláne az eredeti "szereplőkkel"! Éljen soká a Birodalom!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.06.18. 00:25:38
Zsír.
Kérdés, hogy érdemes-e annyi + disruptor dmg-t felhalmozni... (valóban halmozódik-e, mert a Mat'Ha konzolja is ad még +15%-ot) <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.06.16. 18:11:43
Az epic nauszi bím nem sebez annyit mint az UR coalition beam.
Na, ott már csak jelentene vmit az, hogy disruptor...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.06.16. 17:47:41