• Plata
    Ha tudsz vegyél majd a karakterednek adapted armor szettet.Az adapted armor a szintedhez igazodik,csak modokat kell bele venni.Minden negyedik szinten van vendornál mod a ruhádba fegyveredbe.De craftolhatsz is magadnak,az jobb,bár úgyis hamarabb lesz meg a négy szint minthogy le craftold.Flottánál a vendor árul zöld modokat.A lentebbi képeken is látszik hogy mindegyik akrim ilyen szettet használ,van amelyik full szettet,mint a fejvadász,az egy komplett cartel marketes mantellian valami szett,színmódosítókkal át színezve,sorciknak vegyes ruhák vannak.Cartel marketes ruhákat némi CC-ért account wide-ra lehet unlockolni,vagyis minden karid kiveheti ingyen és viselheti.Egyszerűbb mintha minden karinak megvennéd sok milláért exről,vagy boxokból próbálnád kinyitni.
    Még társakat is vehetsz CC-ből,treek valami eszement aranyos.Kis ewok maci aki mellesleg fejvadász.
    Mivel már kivették a segítők cuccolását vele nem kell törődni,az ő cuccai max más külsőt adnak statot már nem,alapból tápos mint egy állat.
    Viszont a fizetős társakkal a játék bár szórakoztató,de velük nem lesz lehetőség bizonyos dolgokra,teszem azt hogy bele szeressen a karid,vagy feleségül vegye és a többi.Mert az alap sztori társakkal ilyesmit is lehet.
    Azt hiszem nekem 4 nem ingyenes segítőm van.Három járt mert előfizetős voltam egyet vettem pénzért.2100 cc+ acc wide unlock,ami nem tudom már mennyi.
    Treek egy végtelenül cuki ewok maci.De emellett nagyon tápos harcos.
    Shae Vizsla vagy Vizla? Járt mert előfizus voltam akkor,Nico Okaar dettó,Dart Hexid megint valami ilyesmi miatt járt.Ezeket meg sem lehet asszem venni,csak az kapta meg aki akkor elöfizetős volt.Vagy bugos az accountja.
    Jah a flottás vendor SW ToR-ban nem olyan mint STO-ban,itt a flotta olyan mint STO-ban ESD.Flotta a neve de az a központ.Minden ott van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.31. 13:27:50