Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régi T6 avenger, még év eleje körüli buildemmel, azóta nem mértem rá, akkor 90k körül volt, azóta volt egy skillfa revamp meg fél év szünet, ugyan az a build most:

CLR—Infected Space<2:42>— Dmg(DPS) —Salem 19 715 568(121 701) Siaroo 6 771 389(42 321) Spor 5 723 032(35 769) Dauler 3 602 497(22 657) Polaris 2 044 624(12 941) (pug kör, nem dps channeles, csak rányomtam simán isa-ra az stf listában)

Azóta persze változott pár egyéb dolog, konzolt is kell rajta cserélni, traitet, fegyvert, skilleket, szóval változni fog bőven, remélhetőleg a dps-e is felfele.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.13. 23:08:31
Raul ezt a vidiót neked hoztam.

úgy hogy a drop rate kb ugyan annyi a t5, t6 és az ur packra is, korkrétan kaptam eddig kb 7-7 t5 és t6-ot, és asszem 5 epicet, szóval alig valamivel kevesebbet, de amíg a t6-ba tesznek újakat, addig az epicben nincs új, így maradt olcsó, plusz nem mindegy hogy a szinte ugyan annyi packot kapó emberek 10 hajóból tudnak választani elosztva a t6-ból, vagy 2-ből az epicben.
T5 hajók már 60-70 millió ec, az epic 140, a kettő között kellene lennie 100 körül a t6-nak is ha nincs a keldon és a jem mint új hajó benne.
Amíg nem jön valami nagy újdonság az epicbe, addig olcsó marad a jelenlegi kettő is benne.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.13. 15:25:33
Az inf box epic hajópakkjából kilehet szedni.Nakúl hajó van még bent opcióként a dobozban.
Te figy a vonph dread az nem 700 misi körül volt régen?
hogy a rákba van az hogy most 140 160 körüli áron adják?
Nem mintha bármikor is érdekelt volna mert randa,csak fura mert én úgy emlékeztem az drága.

dps league weboldalon van fent egy rakás dps témájú videó, ott érdemes körbenézni annak akit érdekel.
jah akkor benéztem,de nem néztem még végig a videót csak beletekertem,most hogy beszéltünk róla visszakerestem.

Dehogy 0.01 mp, az konkrétan 1mp, vagyis 1,16mp ha a századig nézzük, ez volt a legrövidebb amit láttam, de nem néztem mindet, szóval 116x-osa annak amit te írtál, 0.01 ott nem azt jelenti hogy 0,01 másodperc, az ott perc:másodperc óra ami mér.
És persze kell hozzá hogy a dps mérő az első bevitt sebzéstől számol, nem pedig a már előtte buffolunk egy ideje kezdéstől. Persze maga az eredmény azért vicces és jópofa.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.13. 14:08:51
Impresszív

Mondjuk a számláló elinditásával nem értek egyet, a harc sztem ott kezdődik amikor rátolják a kék sugarakat, nem akkor amikor elinditják a stoppert, de a lényegén nem változtat a történetnek. Remélem gyakran összefutok ilyenekkel, hamarabb megcsinálják nekem a kristályt amig kimegyek teáért a konyhába 😊

Megtaláltam,még csetre linkelte be valaki egyszer.

De sajna leverik,csupa Tvaro és defi torpedóval és a konzollal,asszem 0.01 másodperc az ameddig harcolnak.
Nem random csapattal mennek,hanem fix csapattal,majd megkeresem a videót.

Sztem behúzzák ők is ha kell csak tvt is mellé kell húzni.a többi leállást meg nekünk kell megcsinápni
Annyi idő alatt tuti nem verik le
Francokat,most jut eszembe a CCA rekord defivel és tvaroval 0.01 másodperc.<#falbav>
Asszem tvaro a t6 roma hajó,de lehet hogy tévedek.
Jah malem és a fleet változata a T6 tvaro.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.13. 12:58:28

Szerintem jobb eredményeket nem is fogsz találni,nem hiszem hogy sok olyan dinnye van aki kivette volna lobiból ezt a fost és komolyan tolná vele.
Akik komoly dps-re mennek azoknak nem kell a hajó,a hardcore dps függők még mindig nem ezeket használják,az 500k dps-hez kevés ez a hajó,és a 9 másodperces advanced stf-hez sem lesz elég,mert ha hiszed ha nem már a rekord 9 másodperc egy advanced kristály.Ehhez komolyabb hajó kell,Flambard vagy temporal zenes hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.13. 12:51:11

Attól "hivatalos", hogy a szerző egész jó eredményeket ér el - ezzel a hajóval, eddig ez a legjobb eredmény a YT-on - és szinte minden hajóról találsz nála videókat. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.12.13. 12:26:19

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Fed engi nehezen fog scimitarral repkedni. Megkapja a sci odyt, egy próbát megér.
Tacnak kiveszem a Venegance classt, sci-al meg majd lesz valami, egyelőre szutyok annoraxban ül, vagy marad az vagy temp sci hajó zenből.
Sci ody,ne idegelj.<#banplz>
A flagship boundleből az ody a leggyengébb láncszem.Nem szerettem, a traitje szuper jó,de kivenni is rémálom volt nekem az a lassú tehén,mondjuk mindig fürge kis sci hajóból ültem át.Akkor már inkább menj a flambard-al.Az is benne van a bundliban 5 sci konzolos 5-3 fegyós dread.
Jah megint figyelmetlen voltam,engi karinak akarod,az más.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.13. 11:57:09

Ezért gyűjtök én is a Flagship boundle-re most az engimnek, Sci T6 ody, szép nagy dög cruiser, 4 sci konzollal.
Ez mitől hivatalos?
DPS-hez már jó rég nem kell tac konzol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.13. 11:32:17

Na, megjött a "hivatalos" mérés végeredménye is: 230k!

Érdekesség, hogy a full iconian szettet egy Solane deflektorral bontotta meg és a taktikai konzolok helyén is általános célúak figyelnek, vagy legalábbis: csak az egzotikus sebzésnövelésben vesz részt az az egy, ami megmaradt - úgy tűnik, hogy a power creep végleg túllépett a "hagyományos" DPS-építési elveken.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tévedtem már csak 461k dilim maradt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ubisoft,mi mást vársz.

tipikus lehúzás akkor 😞
na meg persze majd jönnek hozzá a fizetős DLC-k meg season pass meg hasonló baromság.
De ebben nincs single player,csak multi.

Jó lesz az,csak majd tápos gép kell hozzá,ha igaz még 8k felbontás is lesz benne.

Amúgy nem néz ki rosszul kár érte 😞

A teszt videó már nincs fent,csak ezeket lehet megtalálni,teszten kicsit beégtek mert szaggatott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.12. 17:41:05

Csak hallottam hogy lesz ilyen is bár bíztam az Ubiban hogy nem huzatólja meg önmagát 😊
Az fasza XD
Na de Ubi mit várunk 😊
Már javában készül VR játék lesz co-op,vagyis a hajón a tisztek a haverjaid lesznek,jó drága lesz,és jön hozzá rahedli dlc majd.
Jah és ne álmodj róla hogy 32 giga ram alatt futni fog rendesen.A konzolos változat talán jobb lesz,de a Pc-s állítólag veszettül fos optimalizálatlan szar.A bemutató alpha teszt sem sikerült túl jól,atom tápos masinán amilyen nekem sosem lesz szaggatott.<#vigyor>

Srácok igaz hogy az Ubi is csinál valami ST online játékot ?
Ha igen mit tudni róla?
Nem csináltad meg a temporal eventet,baromi sok fm-et egyéb szart adott.Még most is vagy 600 ezer finomítatlan dili van a karinál,amit abból a szar eventből szerzett.
Az a baj folyton elfelejtem beolvasztani a napit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.12. 16:20:10

Nekem csak a főkarin van fc, máshol semmi, ott sem gyűlik annyira mert sokat elvisznek a doffok és főleg a heti dili bónuszba is kell ugye a 200k fc hetente.
Nekem szerencsém volt.Temporal karinak event miatt 300 vagy 400-as doff helye van.Hülye event miatt volt vagy 700k fc-je még.Így vele feltudtam tölteni rengeteg doffot.Meg a Nebula-s sci karitól is elhasználtam párszáz ezret.

tudom, de még mindig jobb mint annak idején mikor én csináltam a 3 x 200-at naponta a flotta bázis t5-re húzásánál.
ott overflowba nem ment doff, amennyi szabad rooster helyed volt, annyit tudtál kinyitni.
akkor még nem volt select all sem a betöltéshez, egyessével kellett végigkattintanom a betöltéshez a doffok neve mellett a listát.
pluszban még ugye mivel 600 doffot kellett vennem naponta, ami 450.000 fc-be került, és csak 180.000-et kaptam belőlük vissza, elég gyakran elfogyott a fleet creditem, és fleet creditet kellett szereznem, hogy építeni tudjam a bázist 😊
Overflow nem végtelen asszem 200-ig lehet oda rakni vagy 100,

Dehogy sok idő, csak az ablakot olyan helyre kell húzni hogy a buy gomb és a felugró ablak ok gombja egy helyre essen, onnantól pedig kurva gyors, csak nyomni kell a bal egérgombot sorozatban, vagy dupla trippla gombokat. Kinyitni is baromi gyors, csak nyomod folyamatosan a gombot, most még overflowba is teszi őket, szóval a rooster hely sem akadály.
Én hónapokig csináltam ezt annó a bázis építésnél, csak ott 3 x 200 doff kellett naponta.
Rengeteg ilyen UI bénaság van a játékban ami miatt sok dolgot csak azért nem csinálok meg mert nincs kedvem ezret kattingatni.
Pl van az a doff küldi amikor 10 prisonert be lehet váltani dilire... naná hogy egyesével kell betenni őket, mikor pl az 5 kolonistát váltsunk be dilire küldinél meg automatikusan kitudja tölteni. Halomban állnak a prisonerek az inventoryba, mert hiába kéne a dili, ennyit kattogni nincs kedvem =lemakrózni azt a panelt meg elég macerés 😊 )
De ugyanilyen idegelő a repusnál hogy külön kell húzgálni az XP, credit meg repu berakó csúszkákat... mikor nyilvánvaló hogy senki se rak be fele mennyiséget, felesleges 6 kattintás minimum, mi a rákért kell arra külön csúszka...
Meg pl az admirality rendszer - ott a 8 slot ahol a küldik vannak nem dinamikus mint pl a doffolásnál... tehát amikor mind a 8 kész, nem lehet úgy elfogadni hoy kattintasz a legfelsőre és akkor a következő feljebb ugrik... hanem szépen gyalogolni kell lefele..doffolásnál szerencsre szépen ugranak fel...

Szóval simán ráférne némi UI frissités a játékra, de gondolom azért se csinálják meg, hogy ezzel is nagyobb legyen a timesink...

Most szerintem senkinek nincs dilije,up event volt utána meg rengetegen elköltötték a dilijüket erre a fos phönixre.
Még a flotta bázisba is alig van most dilijük,az upgrade-ba majdnem egyedül pakoltam be a dilit meg a doffokat,asszem 260k diliből 240-et én tettem be.
510 doffból meg 504-et én tettem be,a doff húzósabb volt,a kezem lerohadt a sok kattingatástól,asszem szereznem kell egy olyan egeret ami régen volt,azon volt dupla meg gyors kattintás gomb.
Doff vásárlás kicsit deficites 1 doff 750 fleet credit és ad 300-at ha beteszed.De nem értem mi a faszért csak egyesével lehet megvenni.Iszonyú sok kattintás ennyi doffot kivenni meg kinyitogatni.

Oké, ezt értem, csak az a baj, hogy amit mondasz, amiatt is nőnie kellene az árnak, nem maradnia 300 körül.
Csak a k13-ra tudok gondolni, hogy ahhoz vesznek annyi zent ami ellensúlyozni tudja, hogy mindenki elkezdett zent váltani a farmolt dilithiumából.
300körül volt reggel.Sztem akinek volt dilije az vagy elhasználta vagy zenre váltotta,így most nem sok tartalék van a játékosoknál.A többség meg most is váltja ahelyett hogy tartigálná.Sok ismerősnés volt több milló dili a phoenix előtt,ami most zenné lett.
Számomra érthetetlen hogy miért, de persze nem baj. Tegnap kb év eleje óta első alkalommal le is farmoltam minden karival a vip claimeket meg egy admiralityt is indítottam mindenhol, ezzel szinte minden karival meg is lett a 8000, egy két peches admirality kevés dilit adó karin 8000 helyett csak 7000 körül lett, de az nem gond, így 597 zent váltottam be csak tegnap.
Kell egy kis zen, venni akarok 1-2 hajót aminek kell a konzolja traitje, és ezt nem lehet ec-ből sajna, így farmolnom kell, mert zent nem akarok venni amíg nem adnak a játékhoz egy normális új szezont vagy egyéb tartalmat.
Helyes, menjen csak lefele.
Fura a zen ára megint lefele megy.

Csak azért tartják becsben mert eventes,egyébként egy szar.<#vigyor>

Na igen, kb egy 10%os zen refund akciónak tűnik (4 db 300 zenes pakk). Mondjuk akár még jó is lehetett volna ha mondjuk black fridayon jttszák meg, akkor költöttem annyit 😊

Hát, ahogy írtad múltkor is, lassan már tényleg nincs semmire se garancia ebben a játékban, mostanában pikkpakk kitalálak vmi új promót ami agyonveri az eddigi szabályokat/rendszert.

Akkor inkább maradok a shortolásnál 😊

Ezt mindhárman tudjuk, csak próbáltam levezetni, hogy miért tartották/tartják oly nagyra azt a shotgun-t.