• Raulblanco7
    Nekem tetszik akkor is ha van benne, akkor is ha nem. Zsivány egyes nagyon király volt, ez nincs olyan jó, de nekem tetszett annyira hogy még egyszer megnézzem legalább a moziban.

Mostanság kezdtem elkezdeni olvasni az SW legenda könyveket, főleg Timothy Zahn-tól, az elmúlt 1 hónapban rendeltem kb egy tucat könyvet.

A legnagyobb kedvencem a Hűség és a Válaszutak voltak, új remény után játszódva egy csapat dezertőr rohamosztagosról szólnak főként.
    Az király lenne ha megfilmesítenék, nagyon jó a történet, vannak benne lázadók, Han, Chewie, Leia, Luke, illetve túloldalon Mara, Császár, Vader, Thrawn, szerethető rohamosztagosok akik nem csak ostoba béna gyilkológépek, ismeretlen régióból érkező harmadik fél mint hódító hadúr és a flottája, csempészek, kalózok, alvilág. Zseniális könyvek mind a kettő, eszméletlen jó filmeket lehetne belőle csinálni.

Mondjuk Mara még nem canon de őt helyettesíteni lehet egy új szereplővel azonos poszton / feladatkörben legrosszabb esetben is.