Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a "táblázatod" fölött van egy választópanel, amin be kell jelölni a "nyulat" - akárcsak a "nevelésénél" - , legalul meg leokézni a bizniszt - a te megjelenítésed hiányos: a gebasz nálad lehet.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem látok semmi kattinthatót...
Aminél 0-s van olyan epohh-od nincs aminél van 1-es olyan van,azt sem tudod beváltani?
Lehet fogyatékos a kérdés, de hogy a pékbe kell beváltani az epohhokat marrká? Azt írja a wiki hogy a GPL conversion unitnál köll, de én semmi kattinthatót nem látok...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.06. 19:26:11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.06. 19:26:11
majd megírja ha kell neki meghívó, ha meg nem kell neki akkor nem foglalkozom a dologgal, kevés ott az admin, sokszor nincs fent egy sem, én kb kettőről tudok csak.
Persze, nem árthat ha látom mi a helyzet ott is. Thx.
@chak01
@chak01
Valamilyen Chak,flotta tag.<#vigyor>#vigyor>
mindjárt megnézem flotta rosterben.
mindjárt megnézem flotta rosterben.
Kell meghívó egyébként? Ha igen mondd az account neved.
Hát de fárasztó hülyeség volt.
Lehet az volt a baj hogy szkippelted a lényeggel együtt. 😛
Az új tacos mudol egy gagyi rakéta, keveset sebez meg hol fagyaszt hol nem, de inkább nem. Régebbiek jobbak de a legjobb a 2015-ös summer eventes ami összehúzza majd szétdobja az ellent.
Az új tacos mudol egy gagyi rakéta, keveset sebez meg hol fagyaszt hol nem, de inkább nem. Régebbiek jobbak de a legjobb a 2015-ös summer eventes ami összehúzza majd szétdobja az ellent.
Jelenleg az új Legion kieg sztoriban és küldetésekben veri az SwTor KotFe kieget.
De piszokul.SwTor KotFe kiegje az volt hogy hú mekkora sztorit meg élményt ad.Az első epizódot untam és skipeltem a sok dumát.Wow-ban csak a hunter sztori elején tartok de nagyon jó.Demon hunternek nagyon az elején.Az sem rossz,főleg az időutazós része.Ott ütött hogy visszamentünk BC időbe és régi helyek és arcok fogadtak.És ez csak 2 class sztorija.Ezenkívül még van vagy 10 class.Fejenkébt 2-4 ággal.
De piszokul.SwTor KotFe kiegje az volt hogy hú mekkora sztorit meg élményt ad.Az első epizódot untam és skipeltem a sok dumát.Wow-ban csak a hunter sztori elején tartok de nagyon jó.Demon hunternek nagyon az elején.Az sem rossz,főleg az időutazós része.Ott ütött hogy visszamentünk BC időbe és régi helyek és arcok fogadtak.És ez csak 2 class sztorija.Ezenkívül még van vagy 10 class.Fejenkébt 2-4 ággal.
Naaa,inkább azt mondanám minden másra a lúzereknek ott a mastercard. 😛
WoW meg most legionnal nagyon is jó lett.
A küldetések BM huntiknak nagyon jók.Igazán le tudnak kötni.Havoc Demon hunterrel egész mások.DH küldik kicsit sötétebbek és nem olyan kalandosak mint a törpe huntié.Viszont a DH karimnak meg cuki a személyisége és ezzel ellensúlyozza a darkos küldiket.
WoW meg most legionnal nagyon is jó lett.
A küldetések BM huntiknak nagyon jók.Igazán le tudnak kötni.Havoc Demon hunterrel egész mások.DH küldik kicsit sötétebbek és nem olyan kalandosak mint a törpe huntié.Viszont a DH karimnak meg cuki a személyisége és ezzel ellensúlyozza a darkos küldiket.
Akkor farmold ki az a szutyok wow geart, minden másra meg ott a mastercard.
Az a bibi hogy van nekem egy törpe huntim aki számít rám,neki is farmolni kell gírt meg egyéb szart,WoW-ban egy közepes gírhez kb ezerszer annyi farm kell mint egy STO repus szetthez.
Még nem próbáltam az újat,az engi meg sci régiek jók voltak.
tacos kit modul nem olyan jó szerintem
Téged ismervea zt mondom, nyitogasd el a kulcsokat, aztán szerezd meg a palisadet aztán meg úgyis szanaszét farmolod amagad mire kijönnek a T7 hajók, és megveszed azokat is.
Vedd ki a kit modulokat azok jók.
Hmm,up token,ez nem is rossz ötlet.<#wilting>#wilting>
Jelenleg inkább magam idegelem,gyűjtsek pénzt T6 palisade-ra vagy basszam el a kulcsokat és úgyis jönnek T7 hajók?
Nem tudom,csábít a T6 palisade és mivan ha duma a T7,de mivan ha nem duma és megint ugyanaz lesz mint a másikkal,megveszem drágán és jön egy tier váltás,és csábít az a 100 kulcs is a bankban.<#vigyor>#vigyor>
Tény hogy tavaly megszoptam a T6 karfiol pletykát,de az is tény hogy a tarantula is kósza pletyka volt,na meg a T6 elacsi tal shiar egyéb hajók,a T6 tal meg többi hajót már nyár elején mondták,elég sok minden ami hihetetlennek tűnt bejött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 14:04:32
Jelenleg inkább magam idegelem,gyűjtsek pénzt T6 palisade-ra vagy basszam el a kulcsokat és úgyis jönnek T7 hajók?
Nem tudom,csábít a T6 palisade és mivan ha duma a T7,de mivan ha nem duma és megint ugyanaz lesz mint a másikkal,megveszem drágán és jön egy tier váltás,és csábít az a 100 kulcs is a bankban.<#vigyor>#vigyor>
Tény hogy tavaly megszoptam a T6 karfiol pletykát,de az is tény hogy a tarantula is kósza pletyka volt,na meg a T6 elacsi tal shiar egyéb hajók,a T6 tal meg többi hajót már nyár elején mondták,elég sok minden ami hihetetlennek tűnt bejött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 14:04:32
Hogyhogy minek?
Legrosszabb esetben lekonvertálod upgrade tokenre.... azzal meg rengeteg dilit nyersz, és úgyis biztos el fogod használni...
Vald be hogy csak nem mersz szembesülni a ténnyel hogy ez is csak egy urban legend amit azért terjesztesz hogy idegeld a népet 😛
Legrosszabb esetben lekonvertálod upgrade tokenre.... azzal meg rengeteg dilit nyersz, és úgyis biztos el fogod használni...
Vald be hogy csak nem mersz szembesülni a ténnyel hogy ez is csak egy urban legend amit azért terjesztesz hogy idegeld a népet 😛
Winter eventes új cuccok közül van vmi ami használható esetleg? Nem nagyon láttam semmi érdekeset (természetesen a ruhácskákkal el lehet bíbelődni, de az nálam nem használhatósági kategória).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.06. 13:58:18
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.06. 13:58:18
Várd meg míg kijön a T6 voth,bááár az beztos genyó drága lesz.
Az eddigiek alapján a T5 és T6 variáns konzoljai passzolnak.
Én is úgy gondoltam hogy kellene egy T6 palisade,de most már nem tudom mit gondoljak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 13:42:11
Az eddigiek alapján a T5 és T6 variáns konzoljai passzolnak.
Én is úgy gondoltam hogy kellene egy T6 palisade,de most már nem tudom mit gondoljak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 13:42:11
A vothos karimnak azért jó lett volna a hiányzó 3ik ship. De nem tudok beleölni millió diliket. Inkább átváltottam amim volt zére.
Minek?
Csak T6 vagy T5 hajó van benne.És csak kari bound.Jobb a red matter és vagy az admiralty kártya.
Jah nem kell egyik hajó sem epicből.Sem UR-ből.
Már megint 277 a zen,jól lement.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 13:40:31
Csak T6 vagy T5 hajó van benne.És csak kari bound.Jobb a red matter és vagy az admiralty kártya.
Jah nem kell egyik hajó sem epicből.Sem UR-ből.
Már megint 277 a zen,jól lement.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 13:40:31
de mé csak napi 1? Áttolod a dilit hozzá, azt akkor napi sok lesz.
Az legalább rendes teszt is lenne, mert mondjuk ha 10ből nyitsz 10et vele VRnek az elég meggyőző 😊
Az legalább rendes teszt is lenne, mert mondjuk ha 10ből nyitsz 10et vele VRnek az elég meggyőző 😊
Elég sokat csetelgettem most,kb két órát tököltem és csak a fedes karikkal sikerült a winter küldizés,ami cset nélkül lenne vagy félóra.
De érdekeseket hallottam,lehet hogy a phönix azért lett most bevezetve hogy a népek elbasszák a zenjüket meg dilijüket erre a fosra,ha meglépik a T7 hajókat februárban akkor meg majd mint a marhák rohannak vásárolni újra zent pénzért.<#whatever>#whatever>
De érdekeseket hallottam,lehet hogy a phönix azért lett most bevezetve hogy a népek elbasszák a zenjüket meg dilijüket erre a fosra,ha meglépik a T7 hajókat februárban akkor meg majd mint a marhák rohannak vásárolni újra zent pénzért.<#whatever>#whatever>
Jah én már nem is merem mással kivenni.Napi 1 Vr megvan így.
Orion kariról jut szembe,az régen nekem a contrabandozással volt iszonyatosan szerencsés,amíg neki összejött akár 40 contra addig a többi karinak 10-15.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 12:34:30
Orion kariról jut szembe,az régen nekem a contrabandozással volt iszonyatosan szerencsés,amíg neki összejött akár 40 contra addig a többi karinak 10-15.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 12:34:30
Nálam sec accon a férfi orionom csinál folyton vr tokent. Furcsa.
Jut eszembe,a napi phönix vackot ha a fedes klingon sci karimmal veszem ki mindig VR lesz.
Nem tom ez mitől van,tegnap már azt mondták flottában bugos a karim.<#vigyor>#vigyor>
De ha vele veszem ki akkor vr tokent ad a napi.
Nem tom ez mitől van,tegnap már azt mondták flottában bugos a karim.<#vigyor>#vigyor>
De ha vele veszem ki akkor vr tokent ad a napi.
Lönne egy kérdésem,szerintetek mennyi a max elérhető control expertise és exotic partgen skill?
Másik hogy szerintetek milyen szett és konzol összeállítással traitekkel és starship traittel lehetne ezt kimaxolni?
Nem a dps érdekelne,hanem a minél nagyobb hatékonyságú GW,és a GW-hez partgen meg control skill kell nagyon sok.
Gondolom a hajó az temporal,mivel az alapból 20%-al növeli az exotic-ot,specnek egyik a temporal,de melyik a második?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 12:16:26
Másik hogy szerintetek milyen szett és konzol összeállítással traitekkel és starship traittel lehetne ezt kimaxolni?
Nem a dps érdekelne,hanem a minél nagyobb hatékonyságú GW,és a GW-hez partgen meg control skill kell nagyon sok.
Gondolom a hajó az temporal,mivel az alapból 20%-al növeli az exotic-ot,specnek egyik a temporal,de melyik a második?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 12:16:26
Nem egészen.
A törpe vadászomnak a gatyája lukas.<#nyes>#nyes>
Hiába,ilyen defektes gatyákat varrnak manapság.
Jobban belegondolva nem is biztos hogy a gatyája.Majd ránézek ha lesz időm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:41:39
A törpe vadászomnak a gatyája lukas.<#nyes>#nyes>
Hiába,ilyen defektes gatyákat varrnak manapság.
Jobban belegondolva nem is biztos hogy a gatyája.Majd ránézek ha lesz időm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:41:39
"jlenleg épp a gatyámba kellene egy prismatic gem" Csak nem egy intim piercing leendő tulajdonosával állunk szemben?
<#nyes>#nyes>
<#nyes>#nyes>
Jah még fleet ship modulokat is vettem.<#buck>#buck>
Kb olyan szopás lett mint most a T6 Regent,vártam őket és csak egy jött ki,ott rohadnak a bankban megint a modulok.<#vigyor>#vigyor>
Csak tavaly azért többet költöttem,vettem egy rakás jó ap fegyót.
Kb olyan szopás lett mint most a T6 Regent,vártam őket és csak egy jött ki,ott rohadnak a bankban megint a modulok.<#vigyor>#vigyor>
Csak tavaly azért többet költöttem,vettem egy rakás jó ap fegyót.
Mert átemeltem szavakat egy másik MMo-ból,jlenleg épp a gatyámba kellene egy prismatic gem.<#hehe>#hehe>
Mellesleg a Titanstrike nevezetű artifact fegyómban pont 3 upgrade socket van.<#hehe>#hehe>
Jah a hajó upgrade-t nem az ujjamból szoptam,de az fix csak csetes pletyka volt.mint a t6 karfiol.<#rinya>#rinya>
Már több mint egy éve hogy beszopattak t6 karfiollal,pedig hittem benne,felvásároltam egy rakás AP fegyót,flottás ap konzolt,anyám kínját oszt t6 karfiol meg T6 fek'lhri hajók sehol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:33:53
Mellesleg a Titanstrike nevezetű artifact fegyómban pont 3 upgrade socket van.<#hehe>#hehe>
Jah a hajó upgrade-t nem az ujjamból szoptam,de az fix csak csetes pletyka volt.mint a t6 karfiol.<#rinya>#rinya>
Már több mint egy éve hogy beszopattak t6 karfiollal,pedig hittem benne,felvásároltam egy rakás AP fegyót,flottás ap konzolt,anyám kínját oszt t6 karfiol meg T6 fek'lhri hajók sehol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:33:53
Hát, a jó kereskedő túlad azon portékáin, amiknél jobb érkezvén már a beszerzési árért sem lehet majd eladni a régi készletet.
Az, hogy ez együtt jár egy össznépi megfejéssel, az nem idegen a ferengi gondolkodásmódtól...
A power creep-nek meg egyre szűkebb mozgástere van a jelenlegi felállásban...
Az, hogy ez együtt jár egy össznépi megfejéssel, az nem idegen a ferengi gondolkodásmódtól...
A power creep-nek meg egyre szűkebb mozgástere van a jelenlegi felállásban...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Furcsán hangzott amit mondtál, de voltak benne olyan szavak ami miatt valamennyire azért hitelesnek tűnt.
STF nehezítés érdekes lehetne, jelenleg úgyis vicc, bár őket ismerve ez csak annyi lesz hogy x5 hp, x 3 dmg.
STF nehezítés érdekes lehetne, jelenleg úgyis vicc, bár őket ismerve ez csak annyi lesz hogy x5 hp, x 3 dmg.
Megy le a zen ára.
Kb 10 perc alatt 3-al esett.
Lószart már megint 3-al csökkent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:27:55
Kb 10 perc alatt 3-al esett.
Lószart már megint 3-al csökkent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:27:55
De ha még jönnek T6 elacsi tal silány voth és hirogenyó hajók akkor szerintem legalább félév mire az első T7 ki jön.
Cseten volt olyan pofázás hogy az eventes hajó lehet hogy T7 lesz,de ennek meg ellent mond az hogy még hónapok múlva is T6 hajó jön boxból.
Ugyanakkor van aki szerint meg valszeg a Lukari hajó T7 lesz.És az első T7 megapack azzal jön.
Cseten volt olyan pofázás hogy az eventes hajó lehet hogy T7 lesz,de ennek meg ellent mond az hogy még hónapok múlva is T6 hajó jön boxból.
Ugyanakkor van aki szerint meg valszeg a Lukari hajó T7 lesz.És az első T7 megapack azzal jön.
Tegnap vettem egy packot kicsivel kevesebbért mint 1b.Nem tudom mennyit nyitnak majd belőle.Én lehet elverem a zenemet pakkokra,később meg eladom.De csak ha akciós lesz az elején.
Plata poénkodott.<#banplz>#banplz>
Viszont STF upgrade jönni fog azt mondják,új nehézségi szinttel ahova nem lehet majd bemenni bizonyos szintű gear nélkül mert szürke a join.És valszeg új ground speceket kapunk és vagy a meglevő ground spec kap új képességeket.Az első ground spec valszeg engis lesz.Vagy legalábbis tankos szerű,abból gondolom hogy engi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 10:59:00
Viszont STF upgrade jönni fog azt mondják,új nehézségi szinttel ahova nem lehet majd bemenni bizonyos szintű gear nélkül mert szürke a join.És valszeg új ground speceket kapunk és vagy a meglevő ground spec kap új képességeket.Az első ground spec valszeg engis lesz.Vagy legalábbis tankos szerű,abból gondolom hogy engi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 10:59:00
Érdekes a sto helyzet, fogalmam sincs mi legyen. Egyrészről az egyik blackfridayes cikkben írtak új frissítésről, másrészt jön hamarosan az évforduló, amikor jó eséllyel ez ki is jöhet. Harmadrészt újra futtatnak minden régi hajót, promó, eventes, boxos az infinityvel. A leak oldalakat úgy néz ki megint sokkal privátabbra tették, platac t7-es hajói pedig beleillenek a képbe, bár továbbra sem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy nem megint hülyeséget beszél, van benne azért pár olyan szó, ami miatt valamennyire hiteles.
Nem tudom megéri-e bármibe is fektetni így. Szerintem ezt a promót most kihagyom, nyitok egy két packot és ennyi lesz részemről, nem hiszem hogy nagyon bevásárlok.
Nem tudom megéri-e bármibe is fektetni így. Szerintem ezt a promót most kihagyom, nyitok egy két packot és ennyi lesz részemről, nem hiszem hogy nagyon bevásárlok.
Helyes a bőgés oroszlán😊
Benne van hogy "promotional" most is tudsz még venni a régiből 14m körül van drabaja de olyat ne vegyél.Vszleg az újban benne lesz az infinity szó s.
Benne van hogy "promotional" most is tudsz még venni a régiből 14m körül van drabaja de olyat ne vegyél.Vszleg az újban benne lesz az infinity szó s.
Ha jól tudom a promos r&d box nevében benne van h promotion/promo vagy valami ezekhez hasonló kiegészítő megnevezés.
De, mintha azt írták volna, hogy csak a speckó, a promóció ideje alatt vásárolt box-ban vannak plusz "értékek".
Meg lehet különböztetni a "hagyományos" box-ot a promóstól, vagy zsákbamacska az ex'-en való vásárlás?
Meg lehet különböztetni a "hagyományos" box-ot a promóstól, vagy zsákbamacska az ex'-en való vásárlás?
Igen,de ezek promo r&d pakkok,zen storba lehet venni majd ismét,csak ebbe mindenféle hajót lehet választani majd.Az elején 11-14 milla körül mozgott egy doboz,tegnap meg 30misi volt egy db jóval a promo vége után.Ha van ecd amit forgatni akarsz akkor nem rossz üzlet.
Ezeket az R&Đ pakkokat lehet exenárulni/venni?
Képzelem hogy a Cryptic HQn hogy élvezik hogy lehet keresztbe kasul szivatni a népet, felütetnek mindenit a hullámvasútra 😊
Basszus,nekem kell egy T6 Voth palisade.
Remélem a kulcs ára tényleg felmegy,mert T6 palisade tuti bazi drága lösz.<#falbav>#falbav>
Remélem a kulcs ára tényleg felmegy,mert T6 palisade tuti bazi drága lösz.<#falbav>#falbav>