• Raulblanco7
    Hülyeség, nyilván utálni kell a filmet mert disney, de ezen kívül semmi gond nincs vele.

Unalmasnak semmiképpen nem nevezném, végig érdekes volt.
    A fiatal sráccal semmi gond nincs azon kívül hogy ő nem Harrison Ford, de ezért hibáztatni hülyeség.
    Ez egy alvilági körökben játszódó film, szóval nincs tele Jedikkel meg birodalmiakkal, ez valamennyire elvehet a Star Wars érzésből, de nekem egy pillanatig sem jelentett gondot ez, attól még teljesen élvezhető film volt.
    Carlissian jó volt, persze hogy az egyetlen szereplő akit dicsér a nemzetközi sajtó, mert feka a srác és manapság feketéket nagyon nem illik lehúzni, egyébként nekem ő tetszett a legkevésbé, néha átment kicsit ripacsba a karaktere.

Az is tény hogy megváltoztattak egy két dolgot, teljesen más a Kessel futam sztorija mint ami a könyvek szerint volt, de mára azok legendák, és az a canon amit a disney csinál, ez van, levonni nem von le semmit a film értékeiből, külön kell kezelni a régi könyveket és az új filmeket.

Illetve mondom, nekem tetszettek az eddigi filmek is, ez is, tény hogy ezt tartom az eddigi 4-ből a legkevésbé jónak, de még így is teljesen korrekt vállalható film ahhoz képest, hogy mennyire lehúzták és mennyi gond volt vele a forgatások alatt, akinek tetszettek az új filmek, annak tetszeni fog ez is, akinek nem, annak nyilván ez sem, ahogy soha semmi amit bármikor is ki fognak még adni :)
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.25. 13:08:59