Raulblanco7#28439
5k zen meg a bónusz rá, egy kevés a colony tac projectbe ment, meg a sci konzolokra, a többi erre, szóval elvertem rá 5k+ zent és cserébe kaptam kb kevesebb mint 10 up tokent, mert a szutykokat is leváltottam zöldre és azokat pedig 10essével vissza új boxra, amikor már nem maradt 10 zöld a végén, akkor vettem belőle pár up tokent :D
Ma még veszek 1-2k zent aztán ha nem esik ki, akkor már nem váltogatom vissza packra, veszek mindből up tokent és majd 3 hónap múlva újra próbálom.
Egyébként beszereztem tegnap a sci konzolokat, az assimilated modulet, egy két devicet és a space traitek nagyját, 1-2 hiányzik még és más van bent mint kellene ott, illetve új skill kiosztás, majd ma ha leszel, menjünk egy újabb mérést, illetve az egyik SW-s ismerősöm aki jött velem vissza, neki is állítgattunk a hajóján, meg ma is fogunk még egy keveset, megnézzük neki is mennyit javult.
Egyéb, van valami konzol vagy boff vagy bármi, ami miatt a dps ligások 1 fawwal és 1 tac teammel mennek, ami leveszi nekik a cd-t 15 secre és nem kell kettőt használniuk? Mert se conn officer rá, se aux to battery, nem igazán értem hogyan lehet elég nekik 1db? Esetleg strategist spec? Ott nem is néztem mik vannak. Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.09. 08:52:21