Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plata poénkodott.<#banplz>#banplz>
Viszont STF upgrade jönni fog azt mondják,új nehézségi szinttel ahova nem lehet majd bemenni bizonyos szintű gear nélkül mert szürke a join.És valszeg új ground speceket kapunk és vagy a meglevő ground spec kap új képességeket.Az első ground spec valszeg engis lesz.Vagy legalábbis tankos szerű,abból gondolom hogy engi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 10:59:00
Viszont STF upgrade jönni fog azt mondják,új nehézségi szinttel ahova nem lehet majd bemenni bizonyos szintű gear nélkül mert szürke a join.És valszeg új ground speceket kapunk és vagy a meglevő ground spec kap új képességeket.Az első ground spec valszeg engis lesz.Vagy legalábbis tankos szerű,abból gondolom hogy engi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 10:59:00
Érdekes a sto helyzet, fogalmam sincs mi legyen. Egyrészről az egyik blackfridayes cikkben írtak új frissítésről, másrészt jön hamarosan az évforduló, amikor jó eséllyel ez ki is jöhet. Harmadrészt újra futtatnak minden régi hajót, promó, eventes, boxos az infinityvel. A leak oldalakat úgy néz ki megint sokkal privátabbra tették, platac t7-es hajói pedig beleillenek a képbe, bár továbbra sem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy nem megint hülyeséget beszél, van benne azért pár olyan szó, ami miatt valamennyire hiteles.
Nem tudom megéri-e bármibe is fektetni így. Szerintem ezt a promót most kihagyom, nyitok egy két packot és ennyi lesz részemről, nem hiszem hogy nagyon bevásárlok.
Nem tudom megéri-e bármibe is fektetni így. Szerintem ezt a promót most kihagyom, nyitok egy két packot és ennyi lesz részemről, nem hiszem hogy nagyon bevásárlok.
Helyes a bőgés oroszlán😊
Benne van hogy "promotional" most is tudsz még venni a régiből 14m körül van drabaja de olyat ne vegyél.Vszleg az újban benne lesz az infinity szó s.
Benne van hogy "promotional" most is tudsz még venni a régiből 14m körül van drabaja de olyat ne vegyél.Vszleg az újban benne lesz az infinity szó s.
Ha jól tudom a promos r&d box nevében benne van h promotion/promo vagy valami ezekhez hasonló kiegészítő megnevezés.
De, mintha azt írták volna, hogy csak a speckó, a promóció ideje alatt vásárolt box-ban vannak plusz "értékek".
Meg lehet különböztetni a "hagyományos" box-ot a promóstól, vagy zsákbamacska az ex'-en való vásárlás?
Meg lehet különböztetni a "hagyományos" box-ot a promóstól, vagy zsákbamacska az ex'-en való vásárlás?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Igen,de ezek promo r&d pakkok,zen storba lehet venni majd ismét,csak ebbe mindenféle hajót lehet választani majd.Az elején 11-14 milla körül mozgott egy doboz,tegnap meg 30misi volt egy db jóval a promo vége után.Ha van ecd amit forgatni akarsz akkor nem rossz üzlet.
Ezeket az R&Đ pakkokat lehet exenárulni/venni?
Képzelem hogy a Cryptic HQn hogy élvezik hogy lehet keresztbe kasul szivatni a népet, felütetnek mindenit a hullámvasútra 😊
Basszus,nekem kell egy T6 Voth palisade.
Remélem a kulcs ára tényleg felmegy,mert T6 palisade tuti bazi drága lösz.<#falbav>#falbav>
Remélem a kulcs ára tényleg felmegy,mert T6 palisade tuti bazi drága lösz.<#falbav>#falbav>
Meghívós.
Csak akkor tudsz csatlakozni ha admin meghív.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.05. 18:46:41
Csak akkor tudsz csatlakozni ha admin meghív.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.05. 18:46:41
A trading channel az meghívós vagy h tudok csatlakozni?
Tuti agyonvágja a promo pack a zen árát még az este
Tök jó,mindenkit rávettek hogy verje a dilijét,most meg megint zen kell.
Tök jó,mindenkit rávettek hogy verje a dilijét,most meg megint zen kell.
<6:26>6:26> Rin@EMH-7: wts [special Requisition Pack - Krenim Annorax Science Dreadnought ] 850m
<6:27>6:27> Vulcan Love Slave@Kodell: WTS: [special Requisition Pack - Krenim Annorax Science Dreadnought ], 825m
<6:27>6:27>
272 jelenleg.. kérdés h a főnixes láda és a promo mit fog egymással kezdeni. Main accon már úgyis eladtam az utolsó szál dilimet is.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.12.05. 18:24:43
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.12.05. 18:24:43
Neem,272,de ma már vettem 260-ért is.
zen árfolyam 400 felett már?
én is
ÓÓ épp most láttam a hírt
Nem mondhatom meg mert privát és megölnek.
De nyugi lifetimernek a T7 hajóhoz jár 3 meta upgrade.Választhatsz hogy milyen legyen.
De nyugi lifetimernek a T7 hajóhoz jár 3 meta upgrade.Választhatsz hogy milyen legyen.
Ezeket meg honnan szedted?
Azt magam sem tudtam eldönteni h melyiket kérdezték. Csak a napi futást szoktam csinálni. A futó versenyt vagy 2 éve nem csináltam. Akkor olyan volt a vége h az nyert aki hamarabb a megjelenő zászlóra vagy mire klikkelt, nem az aki előbb beért. Gondolom ez ma sem megy másképpen. Nyári eventen sem jobb a verseny ezen része.
Jah hogy a napi korcsolyázást hogy kell?
Az tök könnyű,aszittem a versenyt kérdezik.
Az tök könnyű,aszittem a versenyt kérdezik.
Úgy érti a "T6-U"-t h azok 11 slotosak és így kb flottás erősségű verdák. Igaz h hivatalosan ilyen megnevezés nincs, de még is jól mondja ha belegondol az ember. Vagy egyéb életforma.
25. napig a napi 5 perc v ha 2 accal tolod akkor 10, tényleg egy nulla befektetéssel bárki kiszedheti a lehet, hogy vizuálisan nem a legszebb, de még is használható hajóját. Ennél tényleg nem lehet könnyebbé tenni. Ezt meg az anniversary eventnél megfejelik azzal h 400 event currencyvel indítod az egészet.
A másik "bűnös" forumban kérdezték h kell a futást csinálni. Úgy szoktam h végig sprintelek ahol kell és kanyarban pedig lenyomom a roll gombot és futok tovább. Van h beérem az előttem lévő játékos mob ellenfelét. Kis gyakorlással fél álomban is megtudja csinálni bárki. Szerintem.
25. napig a napi 5 perc v ha 2 accal tolod akkor 10, tényleg egy nulla befektetéssel bárki kiszedheti a lehet, hogy vizuálisan nem a legszebb, de még is használható hajóját. Ennél tényleg nem lehet könnyebbé tenni. Ezt meg az anniversary eventnél megfejelik azzal h 400 event currencyvel indítod az egészet.
A másik "bűnös" forumban kérdezték h kell a futást csinálni. Úgy szoktam h végig sprintelek ahol kell és kanyarban pedig lenyomom a roll gombot és futok tovább. Van h beérem az előttem lévő játékos mob ellenfelét. Kis gyakorlással fél álomban is megtudja csinálni bárki. Szerintem.
Csak simán T6,T6-U nem létezik.
T6-U hajó nem lesz,mivel a T7 hajók maguk is upgradelhetők lesznek,flottás packos promós hajóba 3 upgrade a zenes lobis és eventes hajóba 2 upgrade slot mehet.
A legjobb upgrade cuccot Challange fokozatú stf-en kaphatod,amihez minimum mk14 epic vagy mk15 ur gear kell.
És eshet STF közben is upgrade,nem csak a végső lootból kaphatod,stf közben eső upgrade cuccost el lehet passzolni,mert az max kék szintű lesz,de a végső jutalom kari bound.
Sci tac és engi statot adó upgrade is eshet.tök random módon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.05. 14:05:28
T6-U hajó nem lesz,mivel a T7 hajók maguk is upgradelhetők lesznek,flottás packos promós hajóba 3 upgrade a zenes lobis és eventes hajóba 2 upgrade slot mehet.
A legjobb upgrade cuccot Challange fokozatú stf-en kaphatod,amihez minimum mk14 epic vagy mk15 ur gear kell.
És eshet STF közben is upgrade,nem csak a végső lootból kaphatod,stf közben eső upgrade cuccost el lehet passzolni,mert az max kék szintű lesz,de a végső jutalom kari bound.
Sci tac és engi statot adó upgrade is eshet.tök random módon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.05. 14:05:28
25 napig, napi 10 perc -> nehogymá' ennyi ideje ne legyen az embernek egy acc'-wide, 40. szinttől használható, "T6-U" hajóra - ezek a hajók teszik "ingyenesen" játszhatóvá a játékot a kezdők számára!
Január 12.-én ér véget az event: ha csak most kezdi el az egyén, akkor is bőven megtudja csinálni, lobby-kristály nélkül is!
Január 12.-én ér véget az event: ha csak most kezdi el az egyén, akkor is bőven megtudja csinálni, lobby-kristály nélkül is!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Na jó de nincs lobim.<#vigyor>#vigyor>
Ilyesmire meg sajnálnám is.
Ilyesmire meg sajnálnám is.
Mindenképp jó megcsinálni,mert admiraltyba kurva jó még nekem is.
Amíg nincsenek milliárdjai EC-ben és milliói dili'-ben az egyénnek, addig kutya kötelessége minden hajóért megcsinálni az event-eket - ha már gazdag, akkor fizethet érte Lobby-kristályban is!
Hogy miért is:
- az event-es hajók "T6-U"-k, azaz a legmagasabb besorolású gépek, nem csenevész T4-ek, így értékesek, pláne kezdőként
- lehet, hogy a trait-jük is jó (a 2-vel ezelőttié pl. szinte kötelező darab a DPS-fanatikusoknál - GW-slot-os gépeken repülve)
- az admiralty-ban elfér és kell is, bármennyi hajód van már
Hogy miért is:
- az event-es hajók "T6-U"-k, azaz a legmagasabb besorolású gépek, nem csenevész T4-ek, így értékesek, pláne kezdőként
- lehet, hogy a trait-jük is jó (a 2-vel ezelőttié pl. szinte kötelező darab a DPS-fanatikusoknál - GW-slot-os gépeken repülve)
- az admiralty-ban elfér és kell is, bármennyi hajód van már
ha annyira kell, 3 perc, csak lobi kérdése, nagyjából 1000 és megvan azonnal 😊
25 nap.
akkor baszakodhatnék vele napokig
Ahogy Gerisz is írta account wide jutalom,admiraltyba jó lesz,másra nem.
Account bound a reward.1karival elég csinálni a futást,utánna bármelyik karival kivehető lesz.
Érdemes sci karinak ki korcsolyázni a warship.et? van rajta temporal ülés?
Sci kari?Nem olyan nincs.<#vigyor>#vigyor>
Én már régebben megkérdeztem és ha jól rémlik volt, de azok is tán át lettek funra skillezve. 😄 A tévedés jogát viszont fenntartom. 😊
Komolyan kérdezed? 😄D
Van olyan karid mi nem fun kari? 😊
Én a szokásos Gw-s sci karinak csináltam meg,Gw3-al subspace vortex 3-al.Majd rendesen meg kéne csinálnom mert csak amolyan fun karinak indult a Nebula szett miatt,amit sajna időközben javítottak és nem lehet vele már szemétkedni.<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.05. 07:17:16
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.05. 07:17:16
Jó az is de ez Temporal kari temporalos hajót akarok neki 😊
Voth palasidera nézz rá...
Plata akkor van tipped Advanced Research Vessel a hajónak a skillezésére?
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.12.04. 19:41:50
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.12.04. 19:41:50
Paradoxon (289misi) kívül van drágább lobis hajó exen? na'kuhl-ra pl nem dobott ki semmit, annyira vacak lenne?
Állítólag nem lesz az rossz,csak már azt mondják hogy egy rahedli fizetős DLC jön majd hozzá.És mellesleg VR no meg co-op.
Bridge Commandernek jön valami gyenge VR-os változata de az is elég gagyinak tűnik mint a 2013-as ST game Elite Force 3 is elférne a másik 2 mellett.
Mi hogy?
Vagy egy Elite Force 3. Egyikre sem fogadnék.
Jöhetne már egy Star Trek Armad 3 vagy Star Trek Away Team 2. 😄
oksa