Gyakorlatilag úgy van beállítva nálam is, mint ahogyan felsoroltad a skilleket. Kivéve az engi képességeket. Egyrészt csak két skillje lehet aktív ebben a hajóban, amit használok, másrészt a hajótest javításra nagy szükségem volt, ha valami gikszer van. A taktikal az részben úgy van. ami különbözik a torpedó használat és a turret miatt van. Kísérlet képpen vannak rajta a tornyok. Meglepő módon bevált eddig. Nem kell sehová sem forgolódnom. Mindössze az a dolgom, hogy nagyjából a hajó előtt tartsam az ellenfeleket. Ha közeljönnek ott a skill, ami eltolja őket. A taktikal skill miatt nagyon gyorsan elvész a pajzsuk és máris megy utána a skillel megtámogatott torpedó. Egészen a borg hajókig semmi problémát nem okozott az ellenfél, még a korábban emlitett kellemetlen küldetés sem. Azt hittem van valami aktív, jól bevált módszer a borg shield lopás ellen, de akkor ezek szerint nincs olyan, csak még jobb fegyver, stb.
Köszönöm, már kaptam tőled komplet felszerelést. Nem tudom kompenzálni semmivel. A képen látszik, milyen pajzs van fönn. Valami küldetésben volt.
Megpróbálom magam összeszedni a felszereléseket a hajóhoz, de köszönöm a segítséget.