Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De olyat nem szabad csinálni, csúnya dolog. <#ejnye1>
@Plata: látod, visszatértél a droghoz ennek ellenére is. Előfordul, kisebb az akaraterőd 😄
Van aki meg tudja állni úgy hogy megvan az acc de nemjátszik vele, van aki csak úgy tudja megállni ha megszabadul az acctól, és van aki még akkor sem tudja megállni ha 0ról kel újrakezdenie 😊

@Raul: hol lehet eladni ECt? (jöhet privátba is - nekem se jönne rosszul 50K 😊, mindjárt nagyobb kedvem lenne admiralityhez ha akár IRL pénzt is lehet belőle csinálni 😊 Csak ne az legyen hogy építenem kell egy webshopot meg spamolnom az ingame mailt a népeknek hogy egyenek ECt...

Annyit nem adnak az ecért.De jah,eladhatta volna.
Ember,én abbahagytam sok éve WoW-ot,kitöröltem a karijaimat,és el is felejtettem az acc emailcímét meg egyebet,szóval ha akarnám sem tudnék újra felmenni arra az accountra,amivel évekig játszottam,na és mi történt?
Újra kezdtem nulláról.Idegen realmon,tök egyedül.Igaz van hátránya,kihagytam 3 kieget kb tök kínai sok minden,de attól még elvagyok.
Bronzebard realmon van 9 karim, arathor-on 1,de ott van egy kis gubanc,sok a magyar.És nem a jó fajtából.<#vigyor>
Na persze újra törpe huntival kezdtem a játékot,állati nagy mázli hogy a régi nevem nem volt foglalt.Na persze nem leszek hc játékos mint rég,inkább a marhaságok foglalkoztatnak,pecázás főzőcskézés,meg a garrisonomban eltökölgetek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.30. 10:13:27

Értelme nem nagyon van így odaadni, főleg hogy 1 hét alatt eladhatta volna kb 50.000.-ért csak az ec-t róla, ha már úgyis otthagyja a játékot, akkor vagy elszórakozza az ec-t kulcsokra, egyszer élünk, nyithatott volna 200 boxot, vagy eladhatta volna.
Hát, elég drágák, szerintem kerül vagy 5-10 ec-be darabja exen.
Tényleg. Ferengi boffokat lehet venni nemzenért?
Ha te mondod. 😊 Csak akkor valami normális emberke vigye el, mert tudjuk milyen emberek szoktak SG fórumon megfordulni. 😊

Kotomicuki: Kell? 😊
Ej, olyanok vagytok mint egy leszokó ember drogos barátai.. gyere várunk vissza, mindig lesz számodra egy kis kokó 😊

Én átérzem miért lépett, én ugyanezt csináltam a majd 3 éves EVE online accountjaimmal (2 darab, jól kitömve azok is). Odadtam az első szembejövőnek ingyért, még segítettem is neki számlakivonatokkal az EVE supportnál hogy átírhassa a saját email cimére.
Csak hogy soha többé még csak eszembe se jusson hogy újból belekezdjek 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.11.30. 08:54:21

Erről nekem "Nagy Chris" jut eszembe, amikor a film vége felé közli a fiával, hogy ezennel uzsorássá léptek elő - számolja meg a pénzt (bár ez egy előbbi jelenet) - és kösse be az övét... <#wink>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ezt is meg lehetne fúrni. 😄 Valahol el kell kezdeni. 😊
Bankom
Csak a kedvedért plata😊
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2016.11.29. 21:26:36
Beléptem vele és még nem sikerült lerámolniuk. Elveszni nem fog, winter eventet megcsinálom vele a hajóért, de amint kedved támad kicsit röpködni írj rám és máris nyomathatod. Kár lenne ezért az accért, ki van tömve minden jóval. Szóval várunk vissza később. 😊
Inkább maradok a sajátomnál. 😛 Ha lesz kedve újra játszani (biztos lesz) rám ír és nyomja újra. 😊 Annak semmi értelme hogy valaki lerámolja és kész. Mondjuk a játékba belépni nem sikerült vele, de a weboldalon és arc klinsbe be tudtam lépni.
Már mindegy neki.Grat Lokker sok sikert😊
Az ilyesmit tényleg "csendesebben" kellene intézni.
Ez a "játék", akárcsak a többi MMO a gyűjtögetésről szól, hiszen csak azt tudják "megfejni" a készítői és ezen keresztül hasznot realizálni.
Egy "kész" acc' pont a lényegét venné el az egésznek: én is az első pár hétre emlékszek vissza legszívesebben, mert akkor volt leginkább játék a mostanra már robottá vált, monoton "játékmenet"...

Azonkívül, lehet, hogy megint lesz rá idő és/vagy kedv és akkor jól jön egy, már felépített karaktergárda az "újrakezdéshez"!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.11.29. 19:29:08

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

De gyorsabb voltam..
Valaki angliából már baszkurálta az eredeti emailcímet InternetExploleren keresztül. 😄
Na mi a szösz,aszittem már valaki vitte.

Megszereztem az accot. 😊
Ugyan.Hova gondolsz,biztos valami lapos tetű vitte.

Valaki már vitte. Remélem legalább egy köszönömöt benyom. 😊
Jah nem tudtam bocs,még nem tudtam STO közelbe jutni.

Rendben.
Kellem karácsonyi ünnepeket, akkor hozzá... 😊
3 gyerek+új munkahely mellett örültem, hogy legalább ennyit játszahattam.
Jaja, kedd van mostanában ilyenkor is van valami. Nekem a weboldaluk se tölt be. Ha még nem húzta be senki akkor lecserélgetem a jelszavakat meg kerítek valami szabad e-mail címet és félre teszem, ha újra kedvet kapnál.
Nem tudok belépni, server downt van szerintem, a launcher nem kar csatlakozni
Az enyémmel se játszok csak ha event van. 😄
Légyszives menj már fel és lépj ki a flottából.

Ha valakinek örömet okozok azzal, hogy szert tesz ~ 900millió ec-re, az már nekem jó 😊
Meg franc tudja mennyi kulcsra, ami a diliből jön.
Vigyed, ha kell lokker. senki nem fogja megtudni. megváltoztatod a jelszót, és lerabolod. Ennyi...
Ezt inkább privátban kellett volna. Vagy csak szimplán nem belépni és ráhagyni a játékot.
Akkor légyszi lépj fel vele és lépj ki a flottából,most nem tudok felmenni.

Vigye csak, aki akarja. sajnos már munka ez a játék nekem...
Bakker,azért nem kéne nyilvános fórumba beírni az acc nevet meg jelszót.
Úgysem fogja értelmes ember elvinni,csak valami hülye gyökér,aki lenyúlja róla a pénzt oszt kész.

De miééért?😮
Sziasztok !

Elértem oda, hogy akinek kell az accountom viheti ingyen. Kb 11 karakter van rajta,
egy fő tacos nem aoy (régi), aoy sci kimxolva,
plusz kilngon/romulán farm karakterek.
t6-os hajók,: akira, defiant, arbiter t6-os változatai (tököm tudja most így hirtelen a nevüket)
plusz néhány t5, t4-es hajó. Bundle csomagok : enterprise, ds9, tos

Gmail cím: [email protected]
jelszó: spock1701a

Arcos ugyanez
[email protected]
spock1701a

finomított dili, talán összesen 300-400ezer
ec, bankban, 500millió, karaktarnél, olyan 400millió

A platáék flottájában van 3 karakterem: Miyuki, T'vrell, T'paar (plata, ha akarod ki is rúghatod őket a flottából, hogy másnak legyen hely)

Köszönöm mindenkinek a sok együtt töltött szép időt😊
További kellemes időtöltést, sziasztok...
Rendben akkor majd csak összefutunk.

Csak este.
Első nap volt jó az r&d meg pár nappal előtte.50milla körül ment a zöld qualiti 100asával.Az utolját 41-ért adtam el.Bejött 3milliárd körül azon vettem kulcsot,remélem elszállnak az árak.
utána még vettem, nem ilyen mindent egybedobok kép lett, csak amikor épp odaértem ahol a lobit tartom, akkor ami volt azt betettem oda is a kulcsokból, aztán visszatettem azokat acc bankba és mentem tovább, vettem utána is még párat, de már nem sokat, talán 100db-ot.
EC-m kb 2,5 milliárd volt még itt ott, plusz folyamatosan eladom az r&d cuccokat is. Vasárnap hülye voltam, feltettem egy csomót és nem néztem a cap-et, túl is ment valamennyi, de nem hiszem hogy 100-200 milliónál több.
Csütörtökön hogy leszel fent?Csütörtökön nekem megint pocsék napom lesz,nem tudom mikor tudok feljönni,valszeg csak este,de ha lennél délelőtt akkor le bonyolíthatnánk a winter token-t,de kell majd 24 üres slot a karidnál.Vagy szerda este.Lehet jobb lenne,mert félek hogy talán nem engednek haza csütörtökön.

Na majd lehet beküldöm ha lesz rá időm:p
Vettem még kulcsokat 533db lett,de van még kb 1,5milliárdom ecben.
Jut eszembe,ezt este linkeld be a hun csetre.<#vigyor>
Múltkor valaki azt mondta hogy csalók vagyunk,mert zent meg pénzt ebben a játékban nem lehet sokat szerezni.
Én is csaltam a 41k zenem.<#hehe>

Hát még mindíg porbafingó vagyok hozzád képest.2400lobi,meg 350kulcsom van asszem.Lusta voltam ex előtt ülni most este olcsó kulcsra vadászni,pedig van még egy kis ecm.Remélen tuti box jön...
Hát igen ilyen volt,de ma lett kész a féreglyuk generátorom,és már csak ilyen volt.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.28. 19:00:40

Tessék plata, ha már úgyis mondtad hogy megfúrod, kis ösztönző, ide akarsz befúrni:
90.317 lobi és 3200 kulcs.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.11.28. 18:43:22
Még mobilról sem tudtam írni,mert a nyakamon volt a főnököm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.28. 16:48:05

kemény 😄

Ma aztán nulla lógás,és kökemény meló.

"ma kemény napom volt,még admiraltyra sem volt időm" - dolgozni kellett a munkahelyen? 😊