Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki az a Tibi atya?<#rolleyes>

Ezért szeretem a Kristályt.
<11/14 5:32> You received 32,000 Dilithium Ore
<11/14 5:38> You received 50,000 Dilithium Ore

Az első azért mert kész lett a repum kristállyal, a másik mert kész lett a kristály is ma.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.14. 17:41:36

Látom túl sokat jársz Tibi atyához<#pias>
Nekem van,nyílvánitsuk a fórumot kocsmának,ahol Gerisz a csapos,de ő fizeti a sörünket.<#vigyor>

+1 <#eljen>
Ez esetben jelentkezem.
Írjon akinek van ellenvetése vagy jobb javaslata.
Romulán tank engimmel épp befejeztem kristályt kijöttem esd-re erre a képernyő totál zöld,mert a levegőben repkedett fénysebességgel egy virág,olyan gyorsan repkedett hogy minden zöld volt,nem sokáig tartott pár másodperc,aztán lazán belerepült a vázájába a sarokba.<#wilting><#fejvakaras>

Rendben én benne vagyok,ha jelentkezel.

Értem,ez esetben én is bevállalnám a posztot,teljesen pártatlanként nem tudnának belém kötni.
Ezért kéne valaki aki rendet rakna,még mielőtt cassio hozza a haverjait és ideregelnek majd szétcseszik a fórumot.
Már korábban is fenyegetőzött hogy bezáratják vagy elveszik a topic-ot.
Csak eddig volt házigazda és nem tudták.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.14. 17:19:45

Nm,partegnre a dyson jelenleg a legjobb,próbáltam adapted macot igaz csak az álcás hajómmal de nagyon gyenge volt vele.
Moderátor fórumban lemondott mrzoltan.
Azért valljuk be platac egy elég megosztó személyiség,sokszor állt támadások kereszttüzében,és akármilyen sérelmek is érték korábban nem mindig megfelelő stílusban válaszolt.
Köszi.
Van 12 darab dyson izébizém.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.14. 17:16:20

Dyson set deflektor+engine,többi szabadon választott,de flottás warp/sing core.
De miért kellene magát a topikot törölni, ha az, amivel foglalkozik még él, mint ahogy maga a topik is?!

...

Rendcsinálás?
Van "mute" és csak az van a fórumon, csak neked, amit te akarsz, nem?! Részemről: átugrom, ami nem "nekem" szól...
Vagy feltétlenül szükség van a kiszavazókórusra és a polkorrekt önkényuralmi terrorra?

Sz'al, itt nem lehet puccsolni, akárcsak a parlamentben: ha önként nem mond le, akkor az Isten se teheti le a székéről...
A múltkor már megvolt "választva" Plata - ellenvélemény nem érkezett, emlékeim szerint.
Nekem megfelelne a személye - biztos, hogy aktívabb lenne, mint az előző 'gazdánk!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Űr szettnek dyson vagy valami más szettet raknál?
Esetleg adaptive MACO?

Igen tudpm de nem fogadták el.
Akkor még Zoli volt a házigazda,de most nincs házigazda.
Kellene valaki aki rendet rak és nem hagyja hogy töröljék topic-ot.
Mert alfa vagy a labdás csapat ezt szeretné.

Sztem múltkor már megszavaztunk.

Akkor szavazok rád ha visszarakod a topikba a keresés funkciót (nem látom sehol)

Majd ha hazaérek utánanézek.
Mobilról nem lehet.

Asszem rendet tehet ha gubanc van.

Ez csak egy váz ötlet,mki izlése szerint változtathat rajta,de csak úgy ha tudja mit csinál.Pvpn kívül sok értelme nincs a nagy hullnak,meg shieldnek.Annyi resist meg immun skill van mostmár hogy ihaj.
Másik fórumon nem vagyol már házigizda?
Én nem tudom hogy mivelis jár pontosan egy ilyen tisztség.
Na ha senki nem akar házigazda lenni akkor ki az aki elfogadna engem házigazdának?
Aki benne lenne az jelezze.

No, de 24 pöttyel mit lehet kiosztani, ha 25-27 kell hozzá? <#wilting>
Mer', ha még hozzáteszed, hogy csípjetek hármat a két széléről, akkor hagyján, megvan a kellő mennyiség...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Itt az én buildem, igaz ez a cloakből lövöldözős SCI torpedó, annó megszakértették prohardveren az emberek, nagyon sok kritika nem érte. De persze lehet azért mert keveseket érdekelt 😊

Hátha segít valamit...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.11.14. 13:21:31

Mellesleg még senkinek semmi infója winter eventről?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.14. 12:56:32

Még is milyen hajót használnál hozzá?
Most volt egy kicsi időm és eddig jutottam,majd ha lesz több tovább gondolom.
Katt
Boff kiosztást is megcsináltam úgy kb,attack pattern beta a delta doff miatt van.torpedóra is hat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.14. 12:53:45

Állítólag egy csomó alregje volt , néhány nácis.WoT WT Aw egyéb topicban rosszalkodott.Ha jól tudom.
Valamelyik topicban írták hogy tegnap is rendetlenkedett egy új alreggel.Állítólag az is ő volt.
Ha igaz amit mondanak ezt is tőle kaptam privátban.<#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Árulkodsz te kis patkány?
A rohadt kurva mocskos zsidó anyádat fogom megerőszakolni te gané

Azt mondják ez is az ő alregje volt,aki ezt írta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.14. 12:30:15

Nem állítólag, a neve mellett már vagy egy hete diszeleg a halálfej 😊
Ha jól rémlik valamelyik nap itt vitatkozott platával, akkor jelent meg a koponya nekije. Mondjuk itt csak egy viszonylag egyszerű adokkapok volt (nem bírta használni az OFF tagot), az nem ért egy bannt. Ezek szerint máshol is mulatott...

Ezt a topikot emiatt biztos nem köll bezárni 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.11.14. 12:25:58

Nem lesz bezárva,miért lenne?
Csak új házigazda kellene akit a többiek elfogadnak,na nem ilyen cassio féle aki csak balhét keverni jön.

Nem lesz sztem bezárva se,állítólag bannolták aru-t.
Szia,

Ez most komoly, bezárják ezt a fórumot, úúúú, neee, biztos harward diploma szükséges egy új nyitásához, így soha az életben nem lesz.
Én nem nagyon szoktam se hullra se pajzsra rakni,fölösleges.
Energiára és fegyverekre annál inkább,hiába raksz te minden pontot hullr aés pajzsra a hajód akkor is ugyanúgy behal mintha nem tennél rá,ha érzed a hajódat 0 pajzzsal is túléled,ha nem 50k pajzs sem ment meg.És hiába tornázod fel akár 300k-ra a hullod az sem fog segíteni.Viszont sebezni nem fogsz az tuti.Amíg pajzs nélkül le tudom tankolni ISA-t nincs szükségem arra hogy rakjak rá pontot.

Én még ennyit sem szoktam rakni rá.<#vigyor>

Nem hallottál még a 27 pont kiosztós történetről ugye?
Amúgy kis hullal meg 0 pajzsal is bedarálnálak<#banplz>
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2016.11.13. 22:43:45
Ennyi minden a pajzsokon és semmi a hull-on?! <#wow1>
Most már engem is érdekelne, hogy ez hogyan is marad életben! <#nyes>

Milyen hajóval esetleg konzolokkal szoktad használni?És milyen zűr szettel?

Köszi majd kipróbálom.

Asszem ma megzakkant ARC küldi automata.
Ugyanazt a küldit kaptam többször is,kész lett a játsz 4 napig Torchlight küldim,helyére beadta a játsz 5 bármilyen játékot,majd játsz bármilyen játékot és újra játsz 5 bármilyen játékot küldit.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.13. 18:53:52

Igen mondták hogy normalon nem jó.
Állítólag New Romulus is bugos,ha odamész mindig végig kell nézned azt az idióta videót.

Mentem normal és elit mine-on. Itt tényleg nem stimmel valami mert az elit nagyon laza volt csak rohangált az ellenfél össze-vissza és kész. Normalon meg jött utánam meg keményebbek is voltak.
Jah lekaptam a Nova szettet,T5 Nova konzolja már látja a T6 Nova konzolt.

Ok,köszi.Lehet még is megcsinálom az alien karit.

Majd holnap ha lesz időm csinálok skillezést
Foton torpedók?
Hát hallod majd megpróbálom,de skillezni még is merre miként hogyan mire mivel mikor kivel hol?

Holnap átküldöm,remélem nem felejtem el😊
Platac,foton torpedók,repusak a gw torp bónuszával.
Amíg ilyen dutertéket szavaznak meg az országok, addig nem.

Különben meg jobb és nemesebb erre "elcseszni" a pénzt, mint újabb hadi eszközgyártásra pazarolni. A Holdra való utazásoknak is volt értelme. Akkor túllépett az emberfaj egy határon, azokban a ritka pillanatokban nem csak egy fölöslegesen öldöklő faj voltunk. Beburkolózás nem a legokosabb döntés. Az, hogy nem térül meg?
Mi veszne oda, ha balul sül el?
Maximum az emberéletek (akik pontosan tudják mit kockáztatnak), a legyártott űrhajó és az eszközök.

angelus1991ster.blogspot.hu

a két egyforma csak addig van míg nem lessz vortex és bár nem fontos de megköszönöm ha adsz egyet oda 😄 @petyhun3 a "hívójel" vagy hogy írjam
Egyébként volt egy ötletem hogy T6 Nova miatt kezdek egy új Alien sci karit de aztán elvetettem.
T6 Nova és szettje úgyis csak ökörködésre kell,arra meg jó lesz a support fed klingon sci karim.Csak majd át kell skillezni.
Mert olyan traitjei vannak amik a csapatnak adnak ablatív hullt meg pajzs regent.Venni kell neki ki rendes partgenes traiteket is.