• Plata
    Ne haragudj de úgy érzem bal lábbal keltél fel.
    Sokszor doffra szoktam be váltani a felesleges FC-met.Ha jól emlékszem egy random lila doff 25k fc,ha engi vagy sci esetleg tac boffot veszel akkor 30k fc.
    Azt meg nem veszed figyelembe hogy provisionból végtelent rakhatsz be a flotta bázisba,mert ahhoz project sem kell.
    Ha van 100 milla provisionod azt is bevághatod és meg kapod érte az FC-t,azt meg én nem tudhatom hogy te nem provision bugoltál-e,lehet hogy van neked elrejtve karinként 2 milliárd provision is.
    Szerintem ha egy csöppet pozitívan állnál a játékhoz és nem mindig negatívan jobban járnál.
    Túl sokat panaszkodsz olyasmi miatt ami nincs is,vagy te teremted meg saját magadnak.
    Mindig van olyan akinek túl nehéz a játék vagy egy küldetés.
    De ha kicsit is oda figyelne nem lenne gond.
    Inkább a szórakozást keresd a játékban,ne a problémákat.
    Ha nekem totál életképtelen és idióta karikkal simán megy a játék akkor neked normálisan felépített karival miért nem?
    Delta eventre 3 olyan istenverte lökött karit készítettem annó hogy én sem gondoltam volna hogy menni fog velük a játék.
    Csupa agyatlan kari.
    De pont így volt a vicces,végig toltam velük aegis szettben és mk11-12 fegyverekkel az összes küldetést,mert ugye emlékszel minden küldit meg kellett csinálni.Nem költöttem az űrhajóikra semmit,boffot kaptak küldiből és packból ,doffot a többi karimtól adtam.Felhúztam a három karit fullra,tök szar felszereléssel,egy fedest,egy klingont és egy romulánt,így lett 300%-os az event.
    Három karival az összes retardált küldetés.Repujuk nem volt,mert friss karinak ugye nincs.Mind a háromnak aegis vr szettje volt,mk12 max.Fegyverekre még kevesebbet költöttem,egy dolog volt amire költöttem,ground,groundra mindegyikük kapott lobis fegyót.
    Temporal eventet ugyanígy csináltam,csak arra egy idióta sci karit csináltam.Vele sem volt gondom,pedig temporal event szarabb volt mint delta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.23. 14:04:00