Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na bakker az ilyen mázli is ritka.

De ma rohadtul nincs kedvem foglalkozni vele,letolom hülye admiraltyt és kész.
Be kell valljam hiányzik a törpicsekem meg a macija.De egyszerűen alig van időm játszani,így meg morci vagyok.
STO már reggel kilenckor lagol és SNR-ezik,kurva jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.21. 09:05:42

Kíváncsi vagyok mit ad majd.

Egy darab új küldi is lesz! 😄
Nyugi,5 nap nem nagyszám.
Ha 25 nap lenne akkor is kibirnám.
Jövőhéten csak új hajók meg box meg flotta épület jön.
Esetleg halloween event.
Tényleg valami új halloween eventről írtak.
A KDF event úgyis később lesz.

Miért akarnál belépni egy foskupacba? A széklettől csak büdösebb leszel. Nem túl bölcs vágyak vannak itten'. :'D
Akkor még 5 nap... <#falbav>

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Várj még jövőhétig.
Szerintem ma nincs is leállás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.20. 15:13:14

Még 5 nap, hogy 3 hónap után legyen újra új tartalom ebben a foskupacban és érdemes legyen belépni? Vagy ma kerülnek be szerverindításnál?
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.20. 14:10:54

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Én most arra vagyok kíváncsi vajon milyen lesz az a nauszi dread,igazából egy Fek'Ihri dreadnek örültem volna jobban.
Gondolom ez lesz rajta.

Nausicaan Energy Torpedo Launcher

Disruptor Damage
+40% Critical Severity
20% chance: Hold for 5 sec
(On Hold: Disruptor damage per sec for 5 sec with Nausicaan Weaponry Augmentation set bonus)
To Target: -10 All Damage Resistance for 10 sec

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.19. 13:49:51

Nem az eleve világos volt hogy egy fedes hulladék carriert fognak csinálni.

Úgy néz ki nem csak a fedesek kapnak új hajót,T6 sovi környékén jön egy T6 KDF dread talán.Vagy vele együtt vagy akörül.

Ott nem ingyenes hajónak hirdették, ott tiszta volt hogy a fedes zenes carriert szavaztatták meg.
Itt egyértelműen le van írva, hogy az évfordulós hajót csináljuk.
Nem azt senki nem mondta hogy eventes lesz szerintem,eleve az volt hogy fedes szutyok lesz.
De ez nem fedes lesz.

Én ebbe nem hiszek ezt már eljátszották egyszer a fedes carrier esetében. Ott is ment a duma, hogy ingyenes eventes hajó lesz aztán megvehetted 3000 zenért (már aki akarta azt a szutykot). <#nevetes1>

Nekem meg most jött össze a 11k Zen, augusztus elejétől idáig, folyamatosan maximumom (72k dili'/nap) gyűjtve és csak egy 100-as doff-helyre költve közben - 9 karakterrel.

Több karakterrel nekem sem probléma az FC-gyűjtés, ahol van projektindítási jogom: van acc' bankom és összelapátolom a néptől ahhoz az egyhez, amit kell és csak dobálom befele a dolgokat... (ha van ehhez időm is mellé); de, mivel a dili' és az EC most másra kell és egyedül csak a klingon flottánál van lehetőségem a nekem tetszők elindítására (már, ha az éppen futót feltöltöm), ezért az FC-harácsolás, átmenetileg szüneteltetve van nálam (néha benézek és ha van hely - nem szokott lenni - , akkor bedobálom, amim éppen akad).
Az a másik gondom, hogy a kurrensebb cikkek karakterhez kötöttek - vagy FC-ért vehetőek meg: pl. hiába vettem bányász doff-okat az első karakteremnek, az általuk termelt dili'-kristályokat - amikor eljutok vele a flottabányába - nem tudom a többi karakteremhez átvinni, hiába is volna már belőlük több tucatnyi/projektre való is. Továbbá, ezek viszonylag ritkán keresettek, de miattuk - meg a dili'-hiány miatt - szokott állni a fejlesztés és amikor éppen nincs nálam belőlük, akkor tuti, hogy csak az ilyen dolgokat (is) igénylő tervek futnak...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Mutatok valamit,most jutott eszembe admiraltyzás végén,nekem a fun kariknál baromi sok Fm van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ráadásul a második karinak több fajta elite hangárjai vannak,mindegyikből 2-2.
Egy pár elite hangár 200k fc és 90k dili.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.19. 10:19:19

Én szavaztam,de leszarom,megírtam nekik twitteren hogy basszák meg ezt a randa szutykot,úgyis megveszem majd a zenes változatát.
Az ingyenest meg úgysem fogom használni.

Úgy szavazz, hogy a februári évfordulós event ingyen hajót szavaztatják most, hogy nézzen majd ki.
Hát én nem bírtam ki.

Upolnod kell a módosítóhoz,anbyra nem fekszek rá dpsre úgyhogy nem izgat,mókának kell de azérte ne 3kdpeses mókának.Amúgy 3 vagy 4 crth dmg2lett vr szinten.
Én szeretem a hangját :p
Tényleg milyen statjai lettek a fegyónak?
Mind más vagy mind egyforma?Hányszor vetted ki store-ból mire jó lett?

Ma is lesz leállás.
General:

Resolved an issue where Jem’Hadar Attack Ships would not launch from a Jem'Hadar Dreadnought Carrier.

Jesszus akkor tényleg felraktad a hajód azokkal a szüttyögő rém bímekkel.<#vigyor>
Hogy bírod elviselni azt a rémséges hangját?

Elkezdtem megcsinálni az egyik karimat tosos beamekkel.Reggel megmérettem 60k dps,nem volt go down fightning,és közel sincs kész a hajó,specek meg pár konzol megvan,de jó móka lesz így.Lehet marad neki az aegis set,csak kicserélem ur változatra.
Én nem tudom mi a bánatos istentelen skilljei vannak,de a fő bosst lazán meg basszák.
A vothokat valami szarral összeköti és ha egyiket megölöd a többi is belehal.<#hehe>
Aztán meg van valami területre ható fos amitől az össze voth egymás nyakának ugrik és kinyírják magukat.<#wow2>
Simán el lehet menni afkolni,lazán beverik a pályát.

Ezen lepődtem meg én is: teljesen más volt a nagyon kúlok ellen menni, miután már megvolt a temporal boff!
Az addigi vergődést és kínlódást a laza mészárlás váltotta fel, ugyanazzal a felszereléssel - harmad-negyed annyi idő alatt megvoltak a ground részek.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Rühellek dyson groundra járni,de fedes roma sci karimnak kellett még 9 voth szarság.
Így elmentem vele hát dyson ground battle zoneba,vittem a két borg romulán boffot,az egyik temporal spec a másik intel,vettem nekik flottás elite armort és pajzsot,eszement durva amit az a két csaj leművelt, a temporal képességek iszonyatosan erősek.
Tök fölösleges voltam két boff mellett.<#wilting>
Teljesen alap temporal képességei vannak,az amiket a gép sorsolt neki,de iszonyat erősek.Röhej hogy mennyire durván erősek a képességei.

Én abban reménykedtem ma este jön valami új hír,de úgy nézem semmi hír.Minden szart jövőhétre tartanak meg úgy nézem.
Tévedtem megjött az idei okádék hajó tervezés.
link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.18. 18:44:01

Ezért vagyok én az, aki ténylegesen tudok hasznos infókat adni a kezdőknek 😛 Mert ti már nem emlékeztek arra milyen a szegényember élete 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.10.18. 18:32:17

De velem peched van,mivel én nem foglalkozom csak a fél FC-s küldivel.Mivel én egy piszok bugger disznó vagyok és fürdök az FM-ben.<#vigyor>
Max még a doffos karival rakok be doffokat.Ha sürgősen kell Fc akkor ott a fél Fc-s project,tökéletes.<#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.18. 18:23:18

És hogyd lásd hogy igy szokott lenni.... itt van pár pillanatfotó frissen a játékból 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Persze ott van a legalján a küldd be a fleetmarkodat féláron küldi is, csak ugye amikor az ember nem fürdik fleetmarkban, devan neki némi commodityje, fehér doffja meg mindenfée aprósága, akkor azzal sokat nem ér. Főleg úgy nem, hogyha véletlenül van is neki elfekvőbe egy vödörnyi FM, nem tud új projektet betenni ha lefut az előző.

De kihangsúlyozom: ne érezd úgy hogy vádaskodok, én is csak ajánlani tudom a HGFet, pont amiatt hogy itt szabad a vásár köszönhetően neked meg a többi veteránnak (konkrétan nem is említettem a HGFet, csak általában a flottákról beszéltem, mert sehol sem jellemző az hogy az emberekhez hozzávágják a projektinditási jogot) .

Csak szerettem volna tisztázni hogy mitől lehet nehéz egy újoncnak az FC szerzés és hogy arra mi a megoldás (konkrétan elárultam Plata titkát 😄 ) . Amit te most nagyszeren igazoltál is, nevezetesen hogy az újoncok kopogjanak platánál és kapnak projekt jogot 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.10.18. 18:11:02

Nem bukott meg az elméletem, mert az nem elmélet hanem tényleirás 😊
Azért tudom, mert a kerités mindkét oldalán voltam - értsd, jó ideig voltam úgy a flottában hogy nem tudtam projektet indítani, ezért naponta nézegettem át az összes flottaprojektet, sőt az armadában is mindennap végigkattogtam mindent, és örültem mint majom a farkának ha volt olyan hely ahova be tudtam rakni valmi commodity-t, fehér doffot vagy markot. Mert persze aki indított az gyorsan be is pakolta az egyszerű dolgokat, a legtöbb esetben meg nekem maradt a rakd be adilidet küldetés 😊

Aztán nem olyían rég kértem projektinditási jogot valakitől, és akkor jött el a kánaán... onnantól kezdve be tudtam rakni pl a fehér doffokat égető projekteket, és úgy tényleg nem gond akr 300K FCt is összekapni pikkpakk.

Az meg ugye nincs kiirva hogy minden jöttment kérhet projektinditási jogot, sőt egy újonc azt se tudja mi az, meg hogy milyen nyersanyagokat milyen projektekbe lehet rakni.

Szóval még1x: ha vkinek van projektinditási joga akkor nem gond az FC, anélkül viszont az. PONT 😊

Azért van olyan sok karim mert mindig kitalálok valmi olyan hajó buildet amitől másnak a haja az égnek állna.
De nekem bejön,és szeretem őket.
Hagyományos karik nekem unalmasak és pár nap után rájuk unok.
De egy jó fun karit évekig nem unok meg és képes vagyok rákölteni bármennyi ec-t és ha kell több millió dilithiumot.
Más téma,mi a faszért húz a mobilom billentyűzetén az ujjam kék csíkokat szerintetek?
Kb tegnap óta csinálja de zavar.

Eltaláltad.
Ez a torp fun kari.
Tud több dps-t is.De nem úgy hogy nekem kell egyszerre kétfelé harcolni.Tartsam távol nanite gömböket és öljem a transzfaszt is.
Ciki de 2k dps-es csóka temporal battlecruiserrel volt.
Tetryon fegyókkal meg ratyi torpedókkal.
Na meg jézus isten milyen állat konzolokkal.

De az csak fun kari (mondjuk fun karin kívül nincs is más Platacnak) azért annyi amennyi. 😊
Pedig de,még a legjobb sezésű is a gyér kategória:d
Nem igaz hogy ilyen bénák is vannak még a játékban.
2k dps ISA-n.
CLR—Infected Space<6:37>— Dmg(DPS) —Garon 15 491 409(39 318) Young Sarl 14 892 156(37 512) Captain Ki 5 835 459(14 924) Zahn Geth 3 576 651(9 009) Juan 1 063 304(2 699)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.18. 12:28:22

Új pletyka hogy állítólag jön valami új ritka vagy egyszeri alkalommal megszerezhető Tuffli és Sulibán szerű hajó.

hát ahogy mondod én sem bíztam bennünk és szóltam is neki és mi lett a vége.....
Én nem haragszom senkire a történtek miatt,John valszeg valamiért meghülyült ez tény,de hogy miért ma sem világos,amiatt haragudtam rá csak mert pont azokkal paktált le akik miatt velünk pattogott.
Az egész azzal kezdődött hogy a nevünkben megint valami kis homárok leveleket írtak.Gondolom ugyanazok mint régebben,vagy balfasz direktívások vagy resonancesok.Általában ezek írkáltak a nevünkben másoknak levelet.
Amikor kiderült hogy nevünkben írkálnak,én mindenkinek szóltam hogy ne is foglalkozzanak vele mert valami pöcs a nevünkben írkál,ezután jött John hogy mi nem foglalkozunk az esettel és nem nyomozzuk ki ki írkál,de őszintén szólva én magasról szartam rá hogy ki az a nyomorék aki a nevemben írkál,remélem ahány levelet írt a nevemben annyi kistesót csinált magának azóta.
Ezután durrant el John agya és csinált saját flottát,mivel a mi flottánkban vesztett az admirálisi szavazáson.Vicc hogy pont azokkal alapított új flottát akik leveleket írták.
De én a magam módján más játékokban megtaláltam a módját hogy irtsam vagy keresztbe tegyek a resonance-nak,még ha ehhez olyanokkal is kellett lepaktálni akikkel másképp nem nagyon játszottam volna,mert nem az én műfajom a kiskari gyilkolászás.És valahol volt is lelki ismeretfurdalásom.Szerencsére a resonance elég sok mmo-ban megtaláklható,még olyan hülyék is voltak hogy bevegyenek engem is,így megtudhattam hol melyik szerveren játszanak.Ha resonances-t látok az 1 nap bannt sem sajnálom teamkilllért.

Nem felejtettem el,újra lett rakva a winfos a gépemen,és nem tudtam mi a cellship acc emailcímének a jelszava,mivel többet nesikerült feltörni acc guardot.<#hawaii>

Ami flotta nincs felépítve még így 3 év után sem, ahhoz kb oly mindegy hogy mennyivel járulsz hozzá még plusszban, aki mostanra sem építette fel azt szerintem pont nem az fogja érdekelni hogy egy új ember mennyire járul hozzá.
Ami pedig már fel van építve, ott pont leszarjuk hogy a végtelen + 1 token-ből elhasználsz pár darabot.
Én legalábbis nem látom értelmét egy kész bázisnál megkövetelni valakitől hogy toljon bele 100k fleet creditnyi cuccot "bázisépítés" címszó alatt, már fel van építve, ha nincs szüksége FC-re, akkor az inkább 100k-nyi fleet credit elpazarolása, a bázis és flotta nem lesz előrébb vele semmivel.
Egyébként olyan nagy sebeket nem szakítottál fel, a flottabankból ellopott 300 millió ec vagy mennyi volt, nincs a vagyonom 1%-a sem, ez inkább arról szól, hogy viccesnek találtam hogy jah, milyen egyszerű venni tényleg egy cell shipet más pénzén, de amikor harmad annyi 100 milliót kellett volna visszafizetnie fél évig, akkor már voltak gondok.
Azzal sem volt gond amikor az előző flottás cell ship accountnak elfelejtette a jelszavát platac 😄
Vettem másikat, bár mondtam neki hogy ha ezt is elveszti nem kap másikat 😊 Szóval, akkor annyira mégsem bonyolult venni egyet, csak gondoltam egyet és vettem.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.10.17. 16:56:38
Nyugodtan kérdezz csak,és az sem baj ha csak ritkán tudsz játszani,a STO-ban a flotta nem olyan vészes mint gondolod,vannak olyan flották amiknél elmebeteg elvárások és kötelezettségek szabályok vannak,de nálunk például az a szabály hogy nincs szabály,és ha csak havonta egyszer tudsz játszani az sem gond.
Raul és Ákos vitája más tészta.Nem miattad volt szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.17. 16:55:42

Inkább nem kérdezek semmit, ha tudom, hogy régi sebeket szakítok fel vele... :-)
Úgy döntöttem maradok solo-ban egyelőre, és gyűjtöm a tapasztalatot ingame és valójában is, mivel ezek után érzem, hogy nem tudnék az esetenkénti játékommal hozzájárulni egy közösséghez.
szerinted john közölte velem hogy honnan van az ec? bár nem kérdeztem ez tény azt hittem hogy az övé ennyi. bár úgyse hiszel nekem és a tartozást is vissza fizettem neked már rég és sose mondtam h ártatlan vagyok azokban. de ehhez most semmi közöm. térjünk vissza a stohoz és zárjuk le ezt a témát rendben raul? én csak stozok ahogy itt mindenki más.
Na mármeg nem vagyok otthon oszt erre veszekedtek.

hazudsz mint a vízfolyás, mint régen, kirúgtalak, nyilvánosan siránkoztál és sajnáltattad magad amiért ki lettél rúgva, másoknál pedig privátban próbálkoztál hogy jöjjenek át az új flottátokba, szerinted nem jutott vissza hozzám azonnal? 😊
persze, nem tudtál róla, csak ti ketten voltatok johnnal az új flotta és téma volt mindenhol hogy ellopta az ec-t a bankból és abból vett cell shipet.
nem jött be az új flottásdi, ahogy várni lehetett a nagy lelkesedés tartott pár hétig, így mosod kezeid, neked semmi közöd nem volt hozzá, csak áldozat vagy, persze igen tudom, az én hibám ez is, mint amikor 1 hónapon keresztül zaklattál hogy adjak kölcsön neked ingame, és amikor fél évvel a megígért visszafizetés után még mindig nem adtad meg a tartozást, engem beszéltél ki a hátam mögött hogy mekkora szemét vagyok amiért ilyennel zaklatlak, szerinted az nem jutott vissza hozzám azonnal? hazudsz és mindig is hazudtál mint a vízfolyás 😊
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.10.17. 12:50:27
már megint személyeskedtek? nem unjátok még? nem léphetnénk túl ezen? én nem személyeskedtem csak mondtam egy lehetőséget hogy ilyen is lehet. viszont én erről nem tudtam raul.
A minimum gépigény eléggé hétköznapi. Maga a teljes játék még évek, addig bőven jobb gépek lesznek mint ami ehhez kell, nekem is már most sokkal jobb van mint ami kellene ehhez, szép grafika, hatalmas űr, hatalmas bolygók, és online mmo, igen, kell majd hozzá gép, valamit valamiért.
Hát nem néz ki rosszul,de ehhez szerintem még a NASA-nak sem lesz megfelelő gépe.<#wow2>