Plata#27914
Azért hülyeséggel ne etesd már.
Nem kell sem hatvanas hajó sem mk14 gír a játékhoz.
Nekem még a mai napig legtöbb karim Mk12 cuccokkal rohangál.Mivel tökre elég.
Sőt tudd meg még Mk10-es borg fegyverem is van,ami már nem is érhető el a játékban.
Igazából ha ráérzel a hajódra és a játékra nem kell hozzá tuti gír.Ha nem top dps-re gyúrsz akkor mk10-11 zöld cuccokkal is tudsz boldogulni.
Tudom mert fed tank engimmel megcsináltam,ingyenes 50-es szintű star cruiserrel vér szar zöld mk10-12 cuccokkal letoltam vele tankolva elite stf-et.
Az mk14 ur vagy epic gír nem a túléléshez kell hanem a nagy sebzéshez.
Meg mi az hogy ha megvan a paripa eltűnik az illúzió?
Ne röhögtess már,a mai napig nem tudsz nekem jobb promós hajót mutatni mint a Tarantula,mert évek óta szeretem,miért van a klingon kariknak eszement mennyiségű dilithiumja és markja nálam?
Mert iszonyat sokat játszom velük,mert élvezem a hajójukat,a klingon lopós karakterem 5 éve ugyanabban a hajóban ül.
Tudod mennyi dilithiumja és markja van?
Annyi amennyi neked az összes karidnál együtt nincs,mert még mindig élvezem azt az idióta karit.
Most basztam el tőle kb 300k dilit,de megsem érezte még mindig van neki 1.1 millió,meg mittom mennyi beolvasztatlan.
Ott van a lökött romulán klingon sci karim,ugyanazt a hajót használja,egy Scimitárt,scimitárra lett tervezve,azt is használja,sosem használt mást,még is rohadt fun és szeretem.
Attól hogy megszerzel egy hajót még nem fogod meg unni a játékot.
Nekem meg van az összes hajó,még is jobban szeretem a régieket és alig használom vagy nem is használom az újakat.
Admiraltyba jók.