• Plata
    Finoman fogalmazok,ha John Will lenne a flotta vezető ez valszeg érdekelne is valakit,de én szarok rá.
    Nem érdekelnek a kamu levelek amit a nevünkben írogatnak meg a kamu hülyeségek,a kedves levélírónak meg magamban kívántam én jót,aminek ha fele is megvalósul valszeg a rokonainak a száma drasztikusan lecsökken.Többre nem tartom,nem is érdekel,de az vicces volt mikor olyan online játékban írt a nevemben amivel nem is játszottam.Bár akiknek írt azokkal beszéltem és egyből levették hogy nem én írtam,mert az író szánalmas stílusa nem hasonlít az enyémre,sőt más online játékok klánjainak a fórumába is a nevemben regisztrált és beírt.Vicc hogy azok is levették hogy csak egy szánalmas majom,mai napig szoktam oda írni saját regisztrációval.
    Ami meg a flottát illeti hat éve vagyok benne,régen egész más volt,elég drasztikus szabályok meg egyebek,de aztán megváltozott a vezetés és a flotta átment laza bulis flottába,ami azóta is megvan.
    Nem hiszem hogy van másik olyan flotta ami ennyit tudott volna nyújtani,rengeteget tanultam a flottában,rengeteget is köszönhetek a flottának,az a többszáz ezer zen amit ki farmoltam nem hiszem hogy összejött volna a flotta nélkül.Rengeteg sokat tanultam Rault-ól és Kolln-tól is,hivatalosan csak ebben a flottában játszom a játék eleje óta.
    Többi flotta sokszor nem is tudott bizonyos dolgokról.De azokról nem beszélünk itt.
    A fő accommal,alt accountokkal már más tészta,azokról nem nagyon tudnak a flottában sem hogy mit merre műveltem.
    De alt acc asszem nem számít.
    Fő accountommal csak a HGF.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 12:23:43