Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig, ezzel meg lett volna még egy szettdarab! <#falbav>#falbav>
Advanced űrt még nem buktam...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.10.01. 08:25:02
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.30. 22:06:42
A link-ért köszönet, hasznosítom én is! <#worship>#worship>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Gondoltamma játszok egy jót (nemcsak belépek azt megcsinálom a szokásos háztartási teendőket mind dili finomitás, doffolás meg admirality), de egyszerűen élvezhetetlen szar az egész. Nem veszi be a skilleket, főleg groundon látványosan szét van csúszva minden (hosszú másopercekkel elcsúszva jönnek a lövések, itt még jobban érezhető hogy a játék nem reagál a skillek inditására), megcsináltam egy küldit aztán elég is lett belőle..
Kb arra jó az egész hogy az ember doffoljon meg admiralityizzen azt ennyi.
Itten van e ha érdekel.
@Quintall: nézd meg a fenti liket, a tetején vannak azok at anácsok amit még pelyhes kezdőként kaptam...
Mint félig-meddig még kezdő, én is osztanám az ész...revételeket a játékkal kapcsolatban!
Lammaer kolléga/-ék jól megmondta a tutit: ez egy single player game - és ez igen nagy előnye - , ahol inkább csak az időről-időre előtűnő kampányok (event-ek) hozzák össze a népet. Ilyenkor "illik" ezeken részt venni, akár a játékos összes karakterével is, mert - különösen kezdőként - jó dolgokat adnak, cserébe az eltöltött időkért. Már csak azért is, mert ezek egy része soha vissza nem térő alkalom, hogy 1-1, soha máskor felkínálásra nem kerülő tárgyat megszerezzen az egyén.
FAQ: ez nálam úgy jött létre, hogy mind itt, mind a pH!-n nézem a kommenteket és "jegyzetelem" a hasznosnak vélt infókat. Egy év után elmélyedve benne, már megértek pár dolgot belőle...
Ezt, ha igényt tartasz rá, elküldhetem neked e-mail-ben (rendszertelen fórum-kommentek halmaza, melyek használható infókat tartalmaznak).
Az idő mindenre meghozza a gyógyírt.
Javaslom, hogy a 4, rendelkezésre álló karakterhelyből "áldozz be" 3-at, mindhárom frakcióra 1-1-et - és a 4.-et se hagyd "üresen"; manapság a tac-tical és sci-ence karakterek a menők - , hogy a nemsokára eljövő karácsonyi és télvégi give away-eken felkínált dolgokat maradéktalanul hasznosítani tudd - prémium hajók, ingyen tárhelyek, stb. (én nem tettem ezt és meg is bántam - prémium T5-ös hajót azóta sem vágott hozzám ingyen a játék)
A játék nagyon gyűjtögető jellegű - valós pénzzel, ahogy minden más MMO-ban, az erre fordítandó időt lehet csökkenteni - , de ezek legtöbbje csak az 50.-60. szint elérése után nyílik meg. Ugyan, szinte minden elérhető benne a gubival, de ehhez sok karakterre és még több időre van szükség: kifarmolni a karakterek közti tárgycserét lehetővé tevő account bank-ot, feloldani a tárolható fizetőeszközök limitációját, használható méretű zsákokra szert tenni... Aki tényleg komolyan gondolja ezt a játékot, annak nagyon sok időt kell beleölnie, hogy az egyáltalán "játszható" legyen - a lényeg a napi rendszerességen van, 4 karakterrel fél-fél óra már elegendő tud lenni a gyűjtögetéses részére (aztán, hogy ez mire elég a mostani, eléggé magas Zen-árfolyam mellett - amikor én kezdtem, akkor 230 Dilithium/Zen alatt volt, most 400 fölött és naponta legfeljebb 8000 (+500, ha jó flottában van a karaktered) Dilithium finomítható/karakter...; pl. az account bank 1000 Zen...).
Delta event miatt annyi craft alapanyagom van amennyit más 10 év alatt nem farmol ki.Eladni lusta vagyok,így szórakozásból craftolgatok.
A VRben igazad van, emlékszem jól megtoltál MK IVes lila termékekkel annó amikor kezdtem, jó sokáig tartott mig esett olyan loot ami jobb lett volna.
Gondoltam is, egyszer továbbadom egy újoncnak a szivességet és megszórom egy adag hasonló cuccal, mert amennyire értékes egy kezdőnek annyira olcsó egy öreg rókának (ezt természetesen nem csökkenti a hálámat irányodba 😊 )
De abban azért megegyezhetünk hogy alapvetően a gyűjthető loot is elegendő általában a PVE kampányra.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.09.30. 16:05:53
Ha meg olyan vad kecske nyomja a sztorikat mint én akkor végig baromkodom.<#banplz>#banplz>
barát vagy flotta nem árt,mert nem mindegy hogy fehér vagy VR cuccban tolod a küldiket,VR felszerelés 1-es szinttől baszott sokat dob ám.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.30. 15:55:08
Csak az idegesit, hogy a teamet miért kell létrehozni újra minden menet után...
Jó helyen jársz - ez egy igazi single player MMO. Nincs igazán olyan tartalom ahol szervezett csapatmunkára lenne szükség. A játék első fele (ahol a rengeteg sztori küldetést tolod) az gyakorlatilag single player, a végjáték és a gyüjtögetés az ahol orrba szájba unalomig kell tolnod az 5-10 fős "instákat" - ezek viszont úgy működnek ogy jelentkezel rájuk és gép random összerak a megfelelő számú emberrel aztán hajrá.
Beszélni nem kell, koordinálni nem kell, az esetek többségében mindenki osztja a sebzést aztán a meccsnek vége.
Persze nem árt ha vannak arátaid akiktől lehet kérdezni meg akik tudnak esetleg segíteni eligazodni, de inkább csak a tudás végett hasznos.
PVP nem igazán van (illetve ha van is, nincs érdemi haszna mert nem kapsz érte különösebb jutalmat, max megveregetheted a vállad), a játék gyakorlatilag PVE.
Az 5-6 óra nem túl sok, arra elég hogy szép lassan végigmenj a sztori küldetésekben (ebben szerintem ez a játék kimagaslik a többi MMO közül, elég erős ez a része, és a sztorik is érdekesek tudnak lenni, elég hosszú is). Én javalom kezdj bele, free to playként semmibe nem kerül, aztán majd ha végére értél a sztoriknak el tudod dönteni hogy akarsz e az endgame gyűjtögetéssel foglalkozni - a sztorik után a játékban csak ez marad, a napi grind hogy vehessél nagyobb meg erőseb hajókat, fegyvereket, amiket arra használsz hogy a napi grind gyorsabban menjen, hogy aztán még több pontot kigrindelve mégerősebb fegyvereid lehessenek 😊
A lényeg hogy a játékkal való megismerkedéshez meg a sztorikkal való elbibelődéshez elég ha csak a sztorik során megszerzett dolgokat használod, nem kell külön nekiesni az agyatlan és kimeritő grindelésnek... nekem az volt a legjobb része a játéknak, amig kezdőként végigmentem a sztorin (pedig nem is voltam startrek fanatikus de az ott érdekes volt), azóta nem is tudom mi hajt hogy toljam a játékot 😊 Most nekem a játék olyan mint vmi browseres/facebookos játék, mint mondjuk egy farmville, csak gyűjtögetek 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.09.30. 14:51:39
Gondoltam elkezdem a játékot heti 4-6 óra szabadidővel, mert az Elite Force 1-2-t már számtalanszor végigvittem, és egy ST játékot kerestem. Egyedül élvezetes/lehetséges érdemben játszani egy ideig?
Az utóbbi kommentek qvára nem segítenek a kezdőknek, lehet én vagyok "noob", de nem találtam faq-ot az itt (szerintem indokolatlanul sokat) használt kifejezésekre...
Sry, de ez van...
De én sok ec-t kerestem vele.Asszem 80 misiért is vitték doffot miután kijött a hajó.
Mikor khito eliten Raul-ék elő lenyúltam Donatra-t.<#vigyor>#vigyor>
TBR-t be padló gáz és elszaladtam Donatra-val.<#nevetes1>#nevetes1>
Jah másik Khito-s poén,klingon karival és Subspace snare konzollal betenni csapat elé Donatra-t amikor lő.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.29. 15:18:36
Egyébként meg nem kell odafigyelés,RPS-et szinte minden hajón használok,aminek van pajzsa.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.29. 15:06:07
HA lejár, AKKOR robban..., szvsz, van ennél egyszerűbb, jobban kiszámíthatóbb is, ami nem igényel ekkora odafigyelést és időzítést.
...és a hozzávaló Reverse Shield Polarity is 2 perces cd-vel bír, ami megint csak nem javít az effektivitáson.
Egy ilyen trait-be befektetni milliókat... <#szomoru2>#szomoru2>
When Reverse Shield Polarity duration ends:
* X Kinetic Damage (100% Shield Penetration) to foes within 3km (Damage Increased by 5% per stack of Polarity Shift)
When damaged while Reverse Shield Polarity is active:
* Apply 1 stack of Polarity Shift (max once per 0.5 sec)
Na most a lila sulibán dofftól tovább marad fent a RSP.
Purple Increases the duration of Reverse Shield Polarity by 8 sec
Véletlenül éppen van egy eladó, nem? 😊
A current maposok nem fizetnek olyan jól....
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.28. 19:23:14
Vki említette itt pár napja a helyet, szépen át is mentem, lenyomtam az összeset, azóta nincs egy se. Kiléptem-visszaléptem a BZbe, de azóta se jött vissza egy darab se...