• Raulblanco7
    Nem tudom, nem írtak semmit csak a tényt, megkérdeztem mert biztosan semmi rosszat nem csináltam soha semmikor még STO-ban:

Qo'nos-ra mentünk le fedes karakterrel és öltük halomra az npc-ket vendorokat egyebeket hogy ne tudjanak a klingonok küldiket felvenni vagy vendorozni, de ott engem nem figyelmeztettek :)

Rémlik egy exploit a ferengi szettel dkora-n amikor bot programmal daboztunk 0-24-ben mert végtelenszer el lehetett indítani a 3-as szett bónusz doff küldit ha volt elég latinumod és 1000-2000 doff küldi futott egyszerre ami áltag 3 contrabandot hozott és akkor még 50k volt darabja, annyira toltuk páran a flottából hogy az egyéb commoditiesek amiket dobott 1 hét alatt 90%-ot estek árban excangen :D

Aztán mintha lett volna egy jó kis dilithiumos exploit a romulán kieg előtt amivel 10 millió dilithiumokat is kiszedtünk annó per karakter, és nekem 100+ ilyen küldim volt amivel lehetett csinálni, és csak pár nappal a nagy javító patch előtt töröltem mert azt rebesgették hogy elkezdtek miatta bannolni crypticék :)

Aztán volt ott valami exploit a Delta Rising r&d materialokkal is :D Abból sem maradhattam ki és persze hogy reklámoztam is flottán belül.

Egyszer kétszer bot program vásárolt 0-24-ben exchangeről promós hajókat amit az idióta akkor még 500-as limiten feltett, hogy nekem megvegye a bot azonnal és eladhassam 700-800 körül traden, de ez szerintem jó pont, segítettem nekik rávilágítani hogy az 500-as ex limit nevetséges, azóta növelték is.

De ezek már régi dolgok, most meg semmi rosszat nem tettem szóval passz :)
    Biztos valami félreértés, de tekintve hogy mennyit játszottam manapság a játékkal, könnyeket azért nem ejtek miatta ha marad véglegesen.

Ha esetleg visszakapom az accot akkor szuper, ha nem akkor ennyi volt részemről, tied az irányítás a flottán belül, szép sorban majd rugdosd ki a karaktereimet, sajna 2 hét lesz darabja a rangok miatt, illetve valakit emelj fel veled egyező rangba is legalább 1 karakterrel, hogyha veled bármi történik akkor is legyen még valaki, aki a max rangon hozzáfér mindenhez.