Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zen árfolyama a múltkori hajó promónál is volt 400 sőt 410 felett is.
Sok idióta megtudta hogy jönnek a temporal hajók és kell neki a zen.Jó hogy én hónapokkal előre kiszedtem több mint 30k zent,igaz mindig költögetek belőle,mert viszket tőle a kezem.
De mi a bánat francos picsájának farmoltál ki 3000 tokent tavaly?
Tudtad hogy nem fog semmit sem érni az idén.Egy karival elég csinálni az eventet.
De, legalább elérték a >400-as Zen-árfolyammal, hogy csak egy karakterhez lépek be és azzal is csak a Vogon <#banplz>#banplz> hajóra gyűjtök...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.06.09. 19:46:05
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Tudhatnád hogy lobi storeban lehet elkölteni,mindig így volt.
Ez a pasi risa ruha olyan buzis hogy az már fáj.
Event előtt egy héttel kb lobi storeban lehet elkölteni a tavalyit.
De minek dicardolnád?Minden évben ugyanaz a lohlunat favor van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.09. 19:14:48
A 2 új tribble-nek tudja valaki a "kraft" receptjét?
Az én gépem és netem rendben van, minden más jól müködik csak ezt a fos játékot nem tudják normális állapotba hozni. De mint olvashatod ezt nem csak én veszem észre! <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.06.09. 19:07:15
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Régebben letöltöttem telóra ezt a Star Trek Trexels-t... Most a napokban kipróbáltam, és egészen fasza. Ilyen tipikus háttérben futós, tapperolva nyersanyag gyűjtögetős, repetitív kis hulladék, mint a Fallout Shelter. De a ST fílinget egész jól hozza, el lehet vele lenni. Van benne PvP is, ami meg ilyen kártyajáték-szerű, veszel hajókat, belerakod a tiszteket meg a sebzős-gyógyítós kártyákat, ebből lesz egy pakli, amiből körönként háromból választva az ellenség hajóit kell lezúzni.
Van benne prémium nyersanyag, a dilithium, ami jó drága, de lehet szerezni is játék közben lassan. Legalábbis az elején tuti, későbbiekről nem tudok nyilatkozni. Viszont elég jól ki lehet gazdálkodni a dolgokat, ha nem költi az ember ész nélkül és főleg nem felesleges dolgokra.
Sokan lehúzzák ezeket a játékokat, de csak mert hülyék hozzá, leülnek vele játszani folyamatosan mint egy PCs játékkal, és panaszkodnak hogy lassú. De ez ilyen háttérben futós néha nyomkodós játék, annak meg tökjó.
Vannak benne karakterek, hajók, ruhák(fizetős), ellenségek minden sorozatból, kb mint STO. George Takei szinkron, teljesen fasza.
Aztán lehet, hogy két hét múlva megunom... 😛
Gondoltam írok róla, hátha érdekel valakit. Ha nem, akkor bocs.
Mint most is h éjjel még itt rontom a levegő.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.06.09. 01:49:13
Bár nagyon nem izgat,jelenleg jobban izgat a Risa event,és a csempész irodám üzemeltetése.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.09. 00:12:32
<#banplz>#banplz>
Egyébként az én nézeteltéréseim egyes adminokkal nem különösebben befolyásolják azt, hogy te képtelen vagy játékra alkalmas állapotba hozni gépedet meg a netedet.
Én nem te vagyok Hanyadik accountod is ez már fiatal tízenéves padavan? Szerintem ez is hamarosan kuka lesz!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.06.08. 13:21:11
Biztos nem, mert kb 3 éve szinte hozzá sem nyúltam a profilomhoz (amúgy az összes WG termék egy rakás csítezhető fos). Néha felmegyek begyüjteni az ingyen tankot meg megnézni, hogy az a rakat csít mod még müködik e. Mivel működni szoktak ezért félre is rakom pár hónapra, majd újabb próba. <#hehe>#hehe> Ennyi szokott lenni a WG játékokba a tevékenységem évek óta.
Nyilvánvaló ha aktiv a skill a kiostott helyen és 6x kell megnyomni mire aktiválódik akkor a hiba a szerveren van! <#hehe>#hehe> Amúgy külön kedvenc az amikor elsőre aktiválódik, majd időugrás visszafelé és lehet újra aktiválni. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.06.07. 17:53:34
De hát ezért gond, hogy ilyen gyökér a rendszere a játéknak, hogy igazából hajóhoz nem kapcsolódik a belső része, meg hogy van egymillió flottabázis, mind pont ugyanazon a koordinátán a nagytérképen.
Pedig az fasza lenne, ha lehetne olyanokat csinálni, hogy lezúzni egy hajó pajzsát, aztán áttranszportálni és mittudomén, kilopni a dilithiumot a hajtóművéből, vagy foglyokat ejteni a legénységéből, vagy valami...
De hát ehhez nagyjából újra kéne írni az egész játékot nulláról...
Mivel a köv kieg full fedes így kevesebb is lesz a klingon játékosok száma.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.07. 09:54:33
Hogy kis béna flottákat felhúzzák nagyobb flották,a nagyobb flotta tagjai tudnak szerezni Fc-t,a kis flottát meg felhúzza a nagyobb.
Bár neverben a guild több mint sto-ban a flotta,mert ott a guildnak van vára,vagy lekvárja vagy bordélyháza vagy valami izéje amit meg lehet támadni.<#vigyor>#vigyor>
Lehet hajód?
Előbbi érdekelne - főleg ha jönnek új küldik/sztori is hozzá - utóbbihoz még nem csináltam botot, szóval nem 😊 Bár ki tudja, lehet pont a programozási kihívás miatt összerakok egy táncikálósat 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.07. 08:56:33