lammaer#25658
Ja megnéztem mibe fáj...
Az a baj, a havidijas modellt nem nagyon szeretem, olyankor kényszeresen játszom,és ha egy nap kimarad úgy érzem elpocsékoltam a pénzt, ezért kedvelem jobban az F2P "megveszem pénzért a spéci dolgokat" vagy az egyszeri B2P játékokat. WOT prémium is igy működött, amig ketyegett az óra toltam ezerrel, hogy a hó végére kiégjek :D
Pár órát toltam az swtort amúgy, és akkor nem nagyon kattantam rá erre az ide-oda szaladgáklos, gyűjts össze ezt, menj oda öld meg azt jellegű questeket. Pont ez az ami ebben aformában pl nincs az STOban és számomra ezért jobb a tartalom ott mint a legtöbb MMOban, ahol arról szól a játék hogy ölj meg 10 malacot, szedj össze 15 madártollat stb... igen az STOban is van grind az STFekben, de az vhogy más... a sztoriline meg abszolút nem erről szól, EZÉRT jó az STO PVE content számomra a többi MMOhoz képest. Nem érzem benne úgy hogy kifutófiuú vagyok, akit az utolsó szőröstalpú paraszt is elküldhet bogyót szedni :D Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.24. 10:53:26