Kotomicuki#25131
Gondoltam, aktiválom az összes karaktert az event idejére és admiralty-zok, doff-ozok, R&D-zek az alatt, hátha hoz némi dili'-t (is) a konyhára - a maradékot meg az ARC segítségével próbálom összehozni november végére.
Az többi event-szerűség nem nagyon mozgat már meg: kiégtem... - de az ingyen hajót még behúznám!
...
Megnéztem a TNG utolsó 3 évadját, de nálam nem éri el a DS9 szintjét, bár volt vele (az eseményekkel) rokon történés.
Vhogy 45 percben nem lehet igazán elmélyülten elmesélni egy izgalmas történetet és ha a szálak is csak nagyon lazán függnek össze (gyakorlatilag a főtisztekre szűkítve a kört), akkor "csak" jellemábrázolás lesz belőle - hasonlóan a DS9 "gyengébb" részeihez.
Ja, és túl sok volt a már túlságosan is hihetetlen történet benne, amiből persze gond nélkül kivágták magukat - és amiért mást egy életre hőssé neveznek- és tüntetnek ki, csak az Enterprise-nak kell még két tucat hasonlón átesni, nulla elismerésért.
A romulánok is disruptor-t használtak benne, mint a klingonok. Mikor és miért tértek át a plazmára?