• Raulblanco7
    Azzal pont semmire sem megyünk, mert azt ugyan úgy le kell bányászni ha ilyet akarunk venni belőle, mivel beváltani nagy tételben csak flottás dilire lehet, de azt csak flotta projektbe tudod betolni, vagy repu dilire, de azt meg csak repu küldibe tudod betolni, szóval ilyen szempontból oly mindegy, hogy valakinek 10 vagy 10.000 vip claim van, amit rá akar költeni, azt le kell bányássza.

Matek része:

Ha ezeket a hajókat venni akarod, pl jem hadar bug, vagy bulwark, akkor jó eséllyel 2500 zen lenne a zen store-ban. Ha nem lenne ilyen, mert zen store-ba rakják, még most is 400 lenne a zen, tehát 1 ilyen hajó 400 x 2500 = 1 millió dilithium lenne.
    1 millió dilithiumból vehetsz 250 darab ilyen packot.
    a 920-as nyitásból 2 epic és 4 ur, az ugye 8 ur, tekintve hogy az epicet beválthatod 2 ur-re, és most csak a zenes változatos verziót nézzük, a jem hadart és bulwarkot, mert a többi sosem kötne ki a zen store-ban. Szóval átlag 115 pack után kapsz 1 ur tokent, ami épphogy, de kevesebb mint a fele dilithiumba kerül annak, minthogy megvedd ha zen store-ba került volna, nem beszélve a maradék 114 másik packnyi cuccról amit ugyan úgy beválthatsz nyereményre, és az a zen store-ból nem lett volna, szóval jóval kedvezőbb ez a verzió, mintha csak bedobták volna zen store-ba és mindenki örül hogy dejó, megvehető.

Tudom, a számítás más eredménnyel végződne, ha a zent veszed pénzért, de mivel ez igen ritka magyar és SG körben, ezért nem azt nézem, hanem az ingame farmolt dili szempontjából végeztem a számítást.

Tudom, a szerencsejáték és fortuna egy kurva, lásd a srác 300 packból sem kapott, ez ilyen, más meg kap majd 10-20-ból, kinek hogy jön ki, de a nagy többségnek ott lesz átlag körüli nyitásból, szóval fele annyiért se mintha zen store-ból venné, és mellé kap még jó adag egyéb cuccot is.

Szerintem butaság ezek után fújni rájuk, utána kell számolni, és tisztán látszik hogy mennyivel kedvezőbb a helyzet.