Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan a tos romulán gúnya, de nem találom belőle a sisakot.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Fabio Capello
Hearts & Minds küldi

Hogy van ez a klón doff?

Én pl. most azt élvezem a legújabb fleet T'varoban, hogy a full szettel van két torpedós konzolja, ami ugye fegyver helyet nem foglal, így az elülső 4 slotot tele tudom rakni beamekkel. Így van beam is, ami a dps-t adja, meg van torpi is, hogy bgabor is elégedett legyen. <#ravasz1>

Ehh, csak advanced-en volt! <#worship>
Frozen is letudva, bár a nagy Romulán hajók továbbra is nagyon kemények, de már nincs 155k HP-jük - meg is kaptam érte a jutalmamat: egy VIII-as Romulán plazmapuskát!

A Zen árfolyama meg be-be esik 227-re is, végre, micsoda boldogság ez így már! <#taps>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.13. 12:57:48

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ez így van, de mondok egy viccesebbet: Az STO-ban legkedveltebb dual beam bank sose volt egyik sorozatban vagy filmben sem, teljesen az STO készítőinek agyszüleménye.
Tény hogy én veszettül szeretem a B'rel-t meg a torpedókat,de hogy az én buildem mennyire jó azt nem tudom,először is mert én csináltam,így nem garantálhatom hogy nem szar.Egy profi biztos jobbat tudna csinálni,de nekem elég jól bevált.

"B'rel és a torpedó hajó,na ott már kicsit elvetemültnek kell lenni,és enyhén őrültnek."

Demostmé? Ha jól olvasom, a rajta lévő enhanced battle cloaknak pont az a lényege hogy lehet "köpenybe rejtőzve" eregetni a torpedókat... a múlttkor PHn ugye el is magyaráztad hogyan kell a különböző CDjű torpedókat összevariálni hogy hatékony legyen 2-nél több torpedóvető is.

@bgabor: sztem már többször körbejártuk, azért nem érted hogy némelyek miért törekednek hatékonyságra, mert van aki a sokadik STFet meg a grindet már nem funból hanem muszájból tolja (mert kell a mark, token, dili, akármi). Ilyenkor a hatékonyabb build rövidebb grind 😊

Nekem minden karimon - amelyikkel harcolgatok - két hajó (vagy két fitt) van: egy FAWos ami kb tvnézés közben is működik, meg egy DHCs vagy DBBs amit meg akkor tolok amikor élvezni akarom a játékot.

Úgyám,de cannonozáshoz kell ügyesség is,beamezéshez max az időzízésre kell figyelni.
Fabio Capello
Ebben csak az a vicces, hogy a föderációs hajók durván 95%-a phaser arrayokat használt (és torpedókat). 😛 Az egyetlen hajóosztály ami hivatalosan cannonokkal volt felszerelve, a Defiant volt.

Én a magam részéről sosem értettem hogy egyeseknek abból áll a harcmodor, hogy leállítják a gépüket a célpontal szemben, azt lövik a dual beam bankjaikkal meg omnijaikkal amíg fel nem robban, és közben püfölik a skillek gombjait mint valami elvetemült a WoW-ban. Semmi manőverezés, semmi torpedó vagy cannon.
Ilyenkor mindig felmerül bennem hogy vajon láttak már ezek Star Trek csatát életükben?

Raul beragadt a ferengi karid.
Azt mutatja hogy online vagy.<#whatever>

Köszi!
Baltimra kellene valami über build pvpre.Még a végén dbbzni meg torpedózni fogok vele.
Tegnap upoltam 2deflektort,egy enginest meg 2 iconian pajzsot is epicre-különböző karikon persze.
Még van hátra pár cuccos😊
Ha nagy dps-t akarsz csinálni akkor bármelyik hajó megfelel beam-el és faw-al,ha élvezni akarod a játékot és igazán jó élményt átélni,akkor beülsz egy klingon hajóba.Lehet hogy csinálsz 100k dps-t egy bím hajóval,de sosem fogod azt az élményt átélni amit egy Guramba ad dhc-vel.
Vehetsz párszáz millióért promós csúcs csilli villi hajót,de akkor sem fog a nyomában érni.<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.13. 09:38:11

Cimbi a Guramba az egy siege destoyer,a klingonok a Dominium háború végén hozták be ezt a brutál hajót.
Én nagyon szeretem,azért van rajta 1 darab sima disruptor dhc mert anélkül el sem tudom képzelni.

B'rel és a torpedó hajó,na ott már kicsit elvetemültnek kell lenni,és enyhén őrültnek.
A karfiol meg egy szeretni való carrier,ami fordulékony és jó tankos.

Nekem mindegyik megvan így nem érdekelt,báár Leeta-val tudnék mit kezdeni.<#zavart1>

Fene egyen má' meg 😊, addig döngicséled hogy Guramba, B'rel meg Karfi, hogy már azt számolgatom, a fekete pénteken (agyonverem a cryptiket ha nem lesz minimum 20% leárazás) hogyan fognak beleférni a Zen keretembe ezek 😊

A cloakos torpedóboat nagyon kecsegtető, a vukinál meg rászoktam hogy carrierrel tök jól lehet félafk módon harcolni - a gurambát meg nemtom mire jó de azt is beleégetted azagyamba.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.13. 09:01:58

A leirás szerint ez VOLTa t6 pakk: (mert már nincsen)

Tier 6 Mirror Guardian Cruiser (Federation)
Tier 6 Mat’Ha Raptor (Klingon)
Aelahl Light Warbird Battlecruiser (Romulan)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.13. 08:50:36

Azt hol lehet kivenni?
Illetve mit ad pontosan a 10 $-os pack?
Ma péntek van és tizenharmadika,vagyis lehet szerezni klón doffot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.13. 06:51:18

Figy szerintem nézd át a beállításokat,mert tuti elitre vetted a nehézségi szintet.Csak nem vetted észre.
Mert nem létezik hogy az a küldi ennyire nehéz legyen.Letoltam én is több karival torpedóssal gurambással,semmi nehézség nem volt benne.Csak kurva unalmas.

Ne röhögtess már,valamit rohadtul elcsesztél a hajóddal.Abban a küldiben sem kihívás sem nehézség nincs,még torpedós hajóval is lenyomtam lazán,pedig azon nulla védekezős konzol van,meg semmi olyan ami védi.

Nekem jutott és megvan az epic Leeta boff is. Jó vétel volt 11db hajó 10 dollárért.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

A Marauder-be átültetve meglett az aprólék, már csak az utolsó csata nem akar összejönni: a gép még gyenge (alig tudtam rá összeszedni a dolgokat: most FAW-ozok, sok a hiányzó alkatrész is) és ez Khal Drogo is inkább csak fut a harc elől, minthogy segítene benne.
A kis Marauder-eket a radioaktív felhőjével egyből leszedi, a kirakott tornyot szinte helyből kilövik, a tac kari bónuszai meg lópikulát sem érnek, ha nem fullextrás a hajód, de főként a fegyvereid... (az engi legalább fel tudja gyógyítani magát, a sci meg szemétkedni is tud ezen felül, de a tac...) <#falbav>

Ezek után ezen küldetésekbe csak jóval 60. szint alatt fogok bele, hogy az utolsó forduló is messze elkerülje még a 60-at, vagy tényleg az utolsó szegecsfejig kiglancolt, T6-os hajóval!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Elfogytak már sajnos a T6 pakkok, csak 2500 olyan volt, nekem sem maradt.
Igen nem néztem, köszi.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Szent szar most nézem, a boff skillek közt van olyan ami vagy 200 milla meg van amiről asse tom mi az isten.

Bezony, én be is zsebeltem, egy delta komp és a t6 pack
Akkor ajánlj fel minimum 10 $ - t és megkapod ha jól értem.
ott írja alul... "2. If you want the T6 bundle, bump your price up to at least $10. There is no tile to indicate that you will get the T6, but as long as you pay at least $10 and there are still $10 tiers remaining, you will get one."
A t6-os pakkot hol lehet venni, nekem sehogy nem adja be...? Csak a 8db t1 választható.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.12. 22:07:07

Pontosan mi is ez az upgrade event? Mellesleg a fejlesztést sem tudom, hogy működik - nem próbáltam, nem olvastam utána még...

Fabio Capello
Közben jótékonykodjatok

A Cryptic összefogott a Leetát alakító Chase Mastersonnal, és gyűjtést tartanak - 15.000 darab T1-es hajó 1 dollárért, és 2500 T6-os pakk tíz dollárért. Ha összejön az álomhatár, akkor pedig mindenki aki vett csomagot, kap egy Mirror Leeta doffot.

Van szerver.
Hozzá tenném hogy én fleet B'rel-t használok.
Nekem ez a szar ma nem jön le,asszem visszahúzok Sith sorci történetet húzni.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 20:30:18

Majd akkor én is megnézem.

Nem hinném,már ki tudja mióta használom a B'rel-t de már rég zakkant.

Nem lehet, hogy az valami stf bug is lehet. Emlékeim szerint pl. borg ra-en nekem sikerült kinyiffannom, amikor bekaptam vmi borg torpedót álcában.

A vadkutya az vadwaur akar lenni?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 20:25:04

Neutronic,vadkutya,bio-neural,harqpeng.
Terran és küldis quantum.Asszem.
A B'Rel álcában borg stf-en amikor ki be megy álcába hajlandó benyelni a sebzést nulla sebződéssel,annyit látsz hogy immune Immune Immune.<#vigyor>

Nekem reman karim van (de kdf) full T'Varo szettel. Tényleg bugos a B'Rel? Csak az álca, vagy ez a 400-500k konzol is? Nekem van egy torpedós klingonom (command spec.), de nem nagyon próbáltam még, csak kivettem neki a hajót. Majd akkor ránézek. Milyen torpikat nyomtál a B'Rel-re? Azt hiszem, hogy a B'Relre írtad, hogy egy lövéssel kinyírta a tholian főnököt?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 20:19:44

T'Varo-hoz reman kari kellene,és fedes,asszem.
De ehhez minimum 600 lobi kellene.A full T'Varo szett az megvan.
600 lobi meg az most miniumum 600 misi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 20:14:29

De a Guramba egy goromba állat,a tvaro meg nekem elég papír.Amíg gurambával 2-3 kilóméterről be tankolod a tac kockát addig tvaroval visítva futsz előle.Őszintén szólva torpedós hajónak beztos jó lenne,de nincs az az isten hogy még egyszer bele kezdjek,főleg mert a t6 brel pont ugynaolyan bugos mint a T5.Vagyis sok sebzést benyel mert bugos az álcája.A konzolja 400-500k körül lövöldözik,míg a romulánnal nekem 90k körül jött csak.Bár cseppet sem torpedós karinak adtam oda.

Nekem már lejött, de hiába, mert a szerver offline.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 20:04:11

Nekem tetszik a feelingje, mint neked a Guramba. Tudom, hogy nem leszek vele DPS huszár, de nem is ez a cél.

Kipróbáltam a T'Varo-t,de nem nagy szám,és nem is nagyon fogom használni.
A frissítés iszonyatos lassan jön,eddig 1%.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 20:01:51

Csak egy kis szösszenet a részemről, ha már nem tudunk játszani. Tudom, hogy te nem szereted a T'Varo-t, de nekem a mégis a szívem csücske a B'Rel mellett. A TOS-ban kedvenc részem a Balance of Terror, és baromi feeling nekem, hogy tudok ugyanolyan destabilizált plazma torpedót lőni. <#crazya>

Ha lesz fölös zenem, akkor a TOS roma egyenruhát is megveszem.

H2?Az mi?
Sw ToR-t toltam,Belsavis-on a dutyiba próbáltam épp betörni.

Csak nem H2+ -t tolsz? 😊

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Adhatnának cserébe valami giveaway-t. <#ravasz1>

Na a fene egye meg,ha ezt tudom nem hagyom ott Belsavius-t.<#wow3>

Azért fölösleges tribli szervert tartaniuk ha basznak javítani az ott fellépő hibákat és a karbantartási időt toldják állandóan 3-5 órákkal!