Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Frozen is letudva, bár a nagy Romulán hajók továbbra is nagyon kemények, de már nincs 155k HP-jük - meg is kaptam érte a jutalmamat: egy VIII-as Romulán plazmapuskát!
A Zen árfolyama meg be-be esik 227-re is, végre, micsoda boldogság ez így már! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.13. 12:57:48
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Demostmé? Ha jól olvasom, a rajta lévő enhanced battle cloaknak pont az a lényege hogy lehet "köpenybe rejtőzve" eregetni a torpedókat... a múlttkor PHn ugye el is magyaráztad hogyan kell a különböző CDjű torpedókat összevariálni hogy hatékony legyen 2-nél több torpedóvető is.
@bgabor: sztem már többször körbejártuk, azért nem érted hogy némelyek miért törekednek hatékonyságra, mert van aki a sokadik STFet meg a grindet már nem funból hanem muszájból tolja (mert kell a mark, token, dili, akármi). Ilyenkor a hatékonyabb build rövidebb grind 😊
Nekem minden karimon - amelyikkel harcolgatok - két hajó (vagy két fitt) van: egy FAWos ami kb tvnézés közben is működik, meg egy DHCs vagy DBBs amit meg akkor tolok amikor élvezni akarom a játékot.
Ilyenkor mindig felmerül bennem hogy vajon láttak már ezek Star Trek csatát életükben?
Azt mutatja hogy online vagy.<#whatever>#whatever>
Baltimra kellene valami über build pvpre.Még a végén dbbzni meg torpedózni fogok vele.
Tegnap upoltam 2deflektort,egy enginest meg 2 iconian pajzsot is epicre-különböző karikon persze.
Még van hátra pár cuccos😊
Vehetsz párszáz millióért promós csúcs csilli villi hajót,de akkor sem fog a nyomában érni.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.13. 09:38:11
Én nagyon szeretem,azért van rajta 1 darab sima disruptor dhc mert anélkül el sem tudom képzelni.
B'rel és a torpedó hajó,na ott már kicsit elvetemültnek kell lenni,és enyhén őrültnek.
A karfiol meg egy szeretni való carrier,ami fordulékony és jó tankos.
A cloakos torpedóboat nagyon kecsegtető, a vukinál meg rászoktam hogy carrierrel tök jól lehet félafk módon harcolni - a gurambát meg nemtom mire jó de azt is beleégetted azagyamba.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.13. 09:01:58
Tier 6 Mirror Guardian Cruiser (Federation)
Tier 6 Mat’Ha Raptor (Klingon)
Aelahl Light Warbird Battlecruiser (Romulan)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.13. 08:50:36
Illetve mit ad pontosan a 10 $-os pack?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.13. 06:51:18
Mert nem létezik hogy az a küldi ennyire nehéz legyen.Letoltam én is több karival torpedóssal gurambással,semmi nehézség nem volt benne.Csak kurva unalmas.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A kis Marauder-eket a radioaktív felhőjével egyből leszedi, a kirakott tornyot szinte helyből kilövik, a tac kari bónuszai meg lópikulát sem érnek, ha nem fullextrás a hajód, de főként a fegyvereid... (az engi legalább fel tudja gyógyítani magát, a sci meg szemétkedni is tud ezen felül, de a tac...) <#falbav>#falbav>
Ezek után ezen küldetésekbe csak jóval 60. szint alatt fogok bele, hogy az utolsó forduló is messze elkerülje még a 60-at, vagy tényleg az utolsó szegecsfejig kiglancolt, T6-os hajóval!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.12. 22:07:07
A Cryptic összefogott a Leetát alakító Chase Mastersonnal, és gyűjtést tartanak - 15.000 darab T1-es hajó 1 dollárért, és 2500 T6-os pakk tíz dollárért. Ha összejön az álomhatár, akkor pedig mindenki aki vett csomagot, kap egy Mirror Leeta doffot.
Hozzá tenném hogy én fleet B'rel-t használok.
Nekem ez a szar ma nem jön le,asszem visszahúzok Sith sorci történetet húzni.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 20:30:18
A vadkutya az vadwaur akar lenni?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 20:25:04
Terran és küldis quantum.Asszem.
A B'Rel álcában borg stf-en amikor ki be megy álcába hajlandó benyelni a sebzést nulla sebződéssel,annyit látsz hogy immune Immune Immune.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 20:19:44
De ehhez minimum 600 lobi kellene.A full T'Varo szett az megvan.
600 lobi meg az most miniumum 600 misi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 20:14:29
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 20:04:11
A frissítés iszonyatos lassan jön,eddig 1%.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 20:01:51
Ha lesz fölös zenem, akkor a TOS roma egyenruhát is megveszem.
Sw ToR-t toltam,Belsavis-on a dutyiba próbáltam épp betörni.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD