Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.12. 17:00:42
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Épp ezért nem értem, hogy mi ez a hatalmas változás az egészben, hiszen "csak" 60-as lett a karakter, előtte, az 5x. szinten még azzal sem volt gond...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.12. 16:54:06
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
véletlen előbb mailben küldtem neked.
Ezért is gondoltam arra, hogy a Zen-es hajóval tovább bírhatja és azzal talán összejöhet majd ennek is.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 16:10:19
Mind a 4 karakternek hasonlóan gagyi felszerelése van, tehát ez sem lehetne a "problémaforrás"... (jó, a fed-es Sol szettel jár)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.12. 16:07:37
Nem hinném hogy az számít hogy 52 vagy 60 vagy....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.12. 16:03:30
Az első 2 darabnál még nem volt 60-as, így az könnyebben ment!
Ezt azért tartom érdekesnek, mert a másik 60-as karimmal, aki fed-es, sikerült ez a küldetés - neki az új, szettes torpedója van a hozzá való, szintén küldis konzollal, míg a KDF-es Quantum torpedót használ - , még ha ennek a résznek vele is többször neki kellett futnom - itt a KDF-est, ahányszor taccsra vágták, annyiszor sérült egy alrendszere (de csak neki, a többi 3-nak nem).
Az 54. és 52. szintű karakterem meg még könnyebben átevezett ezen a részen, pedig az egyiknek pont uo torpedója van, mint a 60-as KDF-esnek: az 54. szinten a HP-csíkon is látszódik a becsapódás "nyoma", míg a 60.-on észre sem venni, hogy egy sorozat fúródott a Tholian-ba... <#shakehead>#shakehead>
Ismét az az érzésem, hogy a brigád fogott egy jól felpumpált karaktert és hozzá igazította a nehézségi szintet.
Ugyan, a most meglévő, 2k Zen-emből mást terveztem venni, de lehet, hogy még ebben a hónapban mégiscsak egy Mat'Ha Raptor-ra ruházok be, amin 1/3-ával több a HP és már csak ezért is jobban bírja a gyűrődést, hátha összejön a Frozen 155k HP-s ellenfele is vele! Esetleg kihúzom a repus szettekig - még egy hónap és sok-sok dili' - , azokkal már csak-csak lehet vmit kezdeni...<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.12. 16:01:18
van ahol én is csak 6-ig húzom, de ha odateszel 9-et, akkor sem lesz nagy baj.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.12. 14:32:02
Nézem ezt a buildet, de számomra nem világos, hogy az electro-plasmát miért maxolta ki? Nem elég rá pl 6 pötty? Ez egy sci build, amit odenknight segített a srácnak összerakni. Gondokozok, hogy kéne egy ilyet csinálni, sok build fut most ezzel a felálással (particle torpedo, neutronic, exp. proton beam, hátra meg gravimetric photon, Antichroniton Infused Tetryon Turret , Advanced Thoron Infused Polaron Beam Array) hozzá adapted maco 2 set, és solanae deflektor.
Gyakorlatilag egy torpedo build.
http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=conceptsci_8568
https://www.youtube.com/watch?v=YNKP5lZri3M&feature=youtu.be
Ezek is ez alapján készültek:
https://www.reddit.com/r/stobuilds/comments/3bzb0v/uss_curiosity_fleet_pathfinder_exotictorp_build/
https://www.reddit.com/r/stobuilds/comments/3liqhk/50k_science_vesta_torpedo_and_exotic_build_with/
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.11.12. 13:54:13
De ezt az ikonyt sem lesz piskóta kifarmolni.<#wow2>#wow2>

Azt hittem az a craftolás amikor az R&D fülön az enginering alatt gyártok egy konzolt komponensekből (mert ezt csináltam, volt felesleges nyersanyag, 5 percre bedobtam level 15 engi skillel mkII-re a konzolt, ki is sült de mindig csak egy sima VR lett).
Adok én neked leszólni a Gurambát.<#ejnye1>#ejnye1>
Ha játék közelbe jutok,sztem csak leállás után,megcsinálom.
nullifier - minusz threat, lehúzza rólad az agrót
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.11.12. 12:15:33
boff skillek cserélve, ami üres az nem üres, csak nincs ikonja. az 1-es helyén lévő commandot passzolom hirtelen, hogy mit kellene oda.
szett cserélve, háháhá.
konzolok cserélve itt ott, 1 engi hely van, passz hirtelen.
skillfán is módosítottam saját izlésem szerint.