Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van magas particle gen skilled az iso igazán nagyot tud ütni.
Egy profi kezében több száz ezret sebez.
Theta Radiation vent is nagyon jó még shutlle küldiben.
Egy profi kezében több száz ezret sebez.
Theta Radiation vent is nagyon jó még shutlle küldiben.
Olyan, mint a Vault című epizód, csak itt csapatban kell segíteni Obiseknek a Tal Shiar ellenében.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Az isometrc charge tényleg fun, főleg mikor a kis vadász szerű férgekre lősz vele.
Igen tényleg az,ráküldöd a walkerre kinyírja,de 1 perc cd-je van.Isometric charge is fun,vaagy ami nagyon jó az a point defense system.
Majd egy hét net nélküliség után most értem vissza. Mi ez a shuttle event?
Hu plata, kösz az ötletet, tényleg marha jó ez az aceton assimilator a shuttléknál 😊
Van még egyéb tipp?
(vhol olvastam hogy a bio neural warhead is gonosz dolog shuttlén)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.20. 17:53:56
Van még egyéb tipp?
(vhol olvastam hogy a bio neural warhead is gonosz dolog shuttlén)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.20. 17:53:56
Hm...170 iconian markot szedtem ki a shuttle eventből.
Az cannon elvileg,nekem is van pár db.A képe nem jó.
Találtam egy meg hülyült beam-et.
Pedig ez egy Beam.
Pedig ez egy Beam.
Azt hiszem marhaságot csináltam,találtam bankban Mk4 lila engi kit modult,exen nem volt így poénból 7 misiért raktam fel.
És megvették,basszus,legalább dupláját kellett volna kérni érte.Megnézem még hátha találok másik karinál is.Vaagy eladom az mk4 fluidic kitet.Csak nem tudom mennyit kérjek érte.
És megvették,basszus,legalább dupláját kellett volna kérni érte.Megnézem még hátha találok másik karinál is.Vaagy eladom az mk4 fluidic kitet.Csak nem tudom mennyit kérjek érte.
Nekem nincs meg,mindig másik karival csináltam,csak a spec pontot betettem acc bankba,és oda adtam torpedós karinak.
Nem a healre gondoltam, a sok ugyanolyan traitra 😄
bugos az új szett, ennyit nem lehet healelni.
Fene egye meg,az este nem tudtam sulibánozni saját részre,gondoltam majd ma reggel,de úgy nézem ma is cumi lesz.
Nem tudom,elég érdekes.Még sosem láttam ekkora hílt.
ISA-n egy jobb híler ha gyors ISA 3-4 misit hílel.ez meg 9 perc alatt 26 misit.
ISA-n egy jobb híler ha gyors ISA 3-4 misit hílel.ez meg 9 perc alatt 26 misit.
Ez bugszagú, nem?
(de végülis ha lehet, miért ne)
(de végülis ha lehet, miért ne)
Azért is voltam kicsit morc, de a többit nem tudom kilökdösni. <#ravasz1>#ravasz1>
Pedig ha egyedül csinálod sokkal több xp jön.
Bakker! Majdnem egyedül végig csináltam a borg ra-et, de a legvégén 2-3 hajó bejött, és a parancsnoki szivart már nem egyedül intéztem el.
Nem sebzés,ez híl,gondolom ennyit hílelt magába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.20. 08:53:40
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.20. 08:53:40
És ezt kibe?
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Kép lemaradt.

Random ISA-n láttam 26 milla hílt csinált valaki sunrise szettel.
Fene megeszi, KDF oldalon az éjjel szinte soha nem indult el a fleet alertes shuttle (de még a spire se nagyon). Bezzeg a vaultra meg mennek, pedig az hosszabb és macerásabb.
Hhmm, ebből a 2 (sunrise+ új) küldetésért járó szettből egész jó pajzs- és energia-szipkázó sci karit lehetne építeni..., egy most kezdőnek mindenképp.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha markot akarsz szedni akkor jó,amúgy meg jó móka is egyben.
Azért így jobb, hogy külön space és ground traitek vannak. Bezzeg a remanomnak nincs operative traitje. <#shakehead>#shakehead> csak a boffoknak.
Ez a shuttle event jó?
Ez a shuttle event jó?
Ha a Roma kariknak meg marad az hogy 4-5 operative traitjük is lehet,akkor lehet csinálok egy torpedóst.<#zavart1>#zavart1>

Nekem megint megállt a a töltés:/
Aha, látom már. Nem olvastam el pontosan, hogy már mostantól lesz váltás.
Mert most a traitek megváltoztak.
Miért dobja el az összes traitemet ez a fostalicska minden update után?<#falbav>#falbav>
Nekem el sem indul a launcher.
Én is patcheltem már leállás alatt csak 52%nál megállt.
szokás szerint patcheltem leállás alatt, de egy kariváltás kb 5 perc. vagy még nagyon ébredezik a szerver vagy már most nagyon haldoklik. elkiabáltam, azt hittem végre sikerült a kariváltás mert már töltötte a mapot de kivágott megint.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.19. 18:31:52
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.19. 18:31:52
Majd promokor lesz érdemes venni,az meg még nincs.
Server zöld,de megint beakadt a letöltés,ujraindítottam a launchert most egyáltalán nem megy.
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2015.11.19. 18:28:23
Server zöld,de megint beakadt a letöltés,ujraindítottam a launchert most egyáltalán nem megy.
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2015.11.19. 18:28:23
Hogyér van most egy r&d pack?
Ilyenkor kell befektetni pakkokba-mármint ha promo lesz.
engem most az r&d felhúzott olyan 120 milla környékére, az utóbbi pár napban hanyagoltam az upgrade event miatt, szinte csak buktam rajta, most megint volt rajta egy kis nyereség - viszont ha jól vettem ki, most megint nem éri meg majd csinálni mert lehet hogy promo lesz.
Az orb weaveresre gondoltam, amikor repülni ugyan tudsz csak nem tudsz kijönni belőle és átlőni se lehet miközben tégedmeg lőhetnek. Tény, FAWos hajónak nem akadály, DHCsnél már inkább problémás (bár a turretek elintézik, csak lassabban meg be is kell célozni egy nodet). Lényeg hogy idegesít.
@Raul: hála istennek playertől még nem láttam, akkor remélhetőleg a fal se lesz népszerű.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.19. 17:29:06
@Raul: hála istennek playertől még nem láttam, akkor remélhetőleg a fal se lesz népszerű.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.19. 17:29:06
Minden másra ott a Master Card...
Szerver nincs de patch jön,és 907 Mb.
Raul nincs valami jó tipped pénz keresésre?
Lehet hogy megpróbálnék kicsit kereskedni.
A nyolcszáz milla megvan Tarantulára,de jó lenne egy orb weavert is szerezni,de az 500 misi.
Bár be vallom engem kibaszottul untat az exen való kereskedés.
Ezért is farmoltam inkább össze a pénzt doffozással,ahhoz nem kell exen vacakolni.Bár nagyon lassú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.19. 17:20:51
Lehet hogy megpróbálnék kicsit kereskedni.
A nyolcszáz milla megvan Tarantulára,de jó lenne egy orb weavert is szerezni,de az 500 misi.
Bár be vallom engem kibaszottul untat az exen való kereskedés.
Ezért is farmoltam inkább össze a pénzt doffozással,ahhoz nem kell exen vacakolni.Bár nagyon lassú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.19. 17:20:51
Torpedós és dhc-s hajóval is könnyű kijutni.A nagy hálót szétverheted bármivel gyorsan, a kis szart ami bezár egy csöpp ketrecbe azt fawozhatod.
Ilyenkor kétségtelenül nagyon előnyös a faw+beam kombó az ágyúkkal szemben. <#circling>#circling>
A tarantula lövése ami bezár egy nagyon kicsi hálóba és a hajód hullja elfogy.Azt is kilehet cselezni,Didi vagy karfiol konzol kihoz belőle,de kobali szettel is túl tudod hílelni magad.Meg mittomén mivel lehet kijönni belőle.
Nézd vissza, respawn gomb környékén ott van ami kiírja hogy milyen sebzésektől haltál meg.
A tarantula szuper feltöltős lövésén kívül más nem igazán kellene tudjon egy lövéssel megölni, bár nézőpont kérdése, annak sem igazán.
A tarantula szuper feltöltős lövésén kívül más nem igazán kellene tudjon egy lövéssel megölni, bár nézőpont kérdése, annak sem igazán.