• Raulblanco7
    Nem hiszem hogy gond lesz, főleg azért, mert a leg"értékesebb" jutalmak nem is epic tokenért vannak.
    A két legértékesebb egyértelműen a jem hadar attack ship és a voth bulwark, azok ur tokenesek.
    utána a very rare red matter capacitor jön
    majd a rare automated defense turret

az első két hajó a maga idejében is több száz millió ec volt, jem hadar attack shipet múlthéten is 1 milliárd ec köröl lehett kapni, a bulwarkot pedig én adtam el 4,35 milliárd ec-ért is, de még az elmúlt hetekben is 2-2,5 milliárd ec volt az értéke, szóval nem volt egyszerű beszerezni, ha kellett valakinek.

a red matterből bár kari boundos kódot kaptunk egyszer, de nekem is kellene másik karira is, az pedig még megjelenés előtti preorderes cucc, ahogy az a defense turret is, ami persze nem nagy dps, de azért jópofa. az emotoknak is örülök, már amikor én kezdtem játszani season 4-ben, akkor sem voltak beszerezhetőek.

nyilván ha valaki lemaradt az ingyen hajókról, akkor annak az is nagy jutalom.

Egyébként tippre szerintem átlag 10-20 boxban lesz 1db epic vagy ur token amivel hajót vehetsz ki.